Starmark Everlasting Treat Original, Starmark

Starmark Everlasting Treat Original

Starmark Everlasting Treats er tandrensende tyggesnacks, der er hårde som ben og holder længe. Everlasting Treats fra Starmark har en unik form, som din hund kan slikke på, tygge eller gnave i. Denne tyggegodbid har en lækker smag ...
Læs mere
41,30 kr Club OLIVERS medlemspris

Fra 59,00 kr Ikke medlemspris

Club Olivers pris er valgt:


Prøv første måned gratis (herefter 79,-/md.) og du kan opsige medlemskabet når det passer dig.


  • Du sparer 30% på hunde- og kattefoder
  • Du sparer op til 50% på tilbehør
  • Altid gratis fragt på OLIVERS eget tørfoder.

* Skal udfyldes

Antal
Produktet er tilføjet i kurven Se kurv
På lager Levering 1-3 dage

Starmark Everlasting Treats er tandrensende tyggesnacks, der er hårde som ben og holder længe. Everlasting Treats fra Starmark har en unik form, som din hund kan slikke på, tygge eller gnave i. Denne tyggegodbid har en lækker smag af kylling og passer til Starmarks Everlasting Treat aktivitetslegetøj, som er designet til at isætte disse godbidder i. Godbidden hjælper med at rense og renholde din hunds tænder - og den giver din hund mange timers sjov udfordring og tyggeglæde, når du kombinerer den med Starmarks aktivitetslegetøj.

Starmarks produkter afspejler den måde, som hunde lærer og har det sjovt på. Starmark er mentalt stimulerende legetøj, træningsredskaber og godbidder udviklet i tæt samarbejde med trænings- og adfærdsspecialister. Starmarks aktivitetslegetøj hjælper med at holde hunden mentalt beskæftiget med aktiviteter, som den synes er sjov. Legetøjet fremmer hundens naturlige søge- og jagtadfærd og forebygger ligeledes kedsomhed og destruktiv adfærd. 

Varenr.: Starmark Everlasting Treat Original

Tip til at sætte din Everlasating Treat i Starmarks aktivitetsbolde: Dyp hele kanten af godbidden i vand, indsæt den på skrå og skub den ned. Det er bedst, at du lader den tørre, før du giver den til din hund.

Ingredienser: 
Sojaproteinkoncentrat 35 %, rismel 25 %, vand 20 %, glycerin 13.5 %, naturlig vegetarisk kyllingesmag 3 %, hvidløgspulver 1 %, bryggegær 0.5%, vegetabilisk gummi 1 %, citronsyre 0.5 %, natriumdiacetat 0.2 %, persillepulver 0.3 %.

Fodervejledning:
Gives som godbid. Dette produkter er kun egnet tilskudsfoder og skal fraregnes i hundens samlede fodermængde. 

OBS!
Husk altid at holde dine kæledyr under opsyn, når de bruger tyggelegetøj og tyggegodbidder, da alle produkter kan ødelægges med tilpas ihærdighed. Små stykker, der bides af kan udgøre kvælningsfare og bør derfor fjernes. Når godbidderne er våde, kan de plette på tøj, møbler og tæpper.

OLIVERS

FAST-LEVERING AF FODER

Pig

Spar 10%
ved hvert køb

Car

Fast levering
- du vælger hvor tit

 
  • Slut med at løbe tør for foder.
  • Spar 10% fast på dit foderindkøb.
  • Ingen binding - nem ændring af interval
  • Udfyld intervallet til venstre - så er du i gang.
  • Udfyld uge-intervallet - så er du i gang.
Vil du vide mere ? Klik og se vores guide Læs mere om abonnement Luk

*De 10% kan ikke kombineres med Club Olivers rabatten.