LIGE NU - FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

Knasende hundekiks

Se vores udvalg af fedtfattige hundekiks, som din hund vil elske. OLIVERS knasende lækre og sprøde hundekiks er tandrensende, og hjælper med at reducere dannelsen af tandsten hos din hund. Alle vores hundekiks er sammensat  med henblik på at minimere risikoen for allergi - fordi din hunds sundhed betyder ligeså meget for os, som det gør for dig. Derfor indeholder ingen af vores hundekiks kunstige smag-, farve- eller andre tilsætningsstoffer. Du kan bruge vores hundekiks til leg, træning, belønning ligesom de kan bruges som snack melleme måltiderne. Se vores udvalg af hundekiks lige her. 

Vi sælger også praktiske godbidstasker, som du kan opbevare din hunds hundekiks i, når i er ude for at træne, lege eller bare for at gå en tur. Køb her.

 

Hundegodbidder og hundesnacks som belønning

Hundegodbidder og hundesnacks er noget alle hunde er vilde med og det er uanset om de blot skal forkæles eller har udført en bestemt opgave. Hos OLIVERS har vi rigtig mange forskellige hundegodbidder og hundesnacks til mange forskellige formål. Det er derfor vigtigt at gøre sig klart, hvilke godbidder der er bedst at anvende i de forskellige situationer. Læs Hunde elsker godbidder af Lene Harvig.
Er du i tvivl, kan du altid benytte vores live chat. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundecenter på tlf. 43 64 13 64 eller kundecenter@olivers.dk

 

Sprøde hundekiks

OLIVERS hundekiks er lækre sprøde og din hund vil elske dem. Alle vores fedtfattige hundekiks er tandrensende, og hjælper med at reducerer dannelsen af tandsten hos din hund. Vores hundekiks er sammensat med henblik på at minimere risikoen for allergi og indeholder derfor ingen usunde eller unødvendige tilsætningsstoffer.

 

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS