Hundegodbidder

Se det store udvalg af hundegodbidder og hundesnacks. Alle vores godbidder er lavet af naturlige råvarer og er knasende sprøde. Brug dem som en god belønning i forbindelse med træning eller bare som en hundesnack i utide.

Hundegodbidder som belønning

Godbidder er noget alle hunde er vilde med og det uanset om de blot skal forkæles eller har udført en bestemt opgave. Hos Olivers har vi mange smagfulde hundegodbidder, der er perfekte til træning, hvor din hund skal belønnes. Træningsgodbidder er små og optages hurtigt, så I kan gå videre med næste øvelse.

Sprøde hundekiks

Olivers hundekiks er herligt sprøde og din hund vil elske dem. De er også fedtfattige og tandrensende, så de reducerer dannelsen af tandsten hos din hund. Og de indeholder naturligvis ikke usunde tilsætningsstoffer.

 

Det siger vores kunder om OLIVERS godbidder:

***** Sisse Brinkmann, OLIVERS kunde: "I er gode til at levere.. Min lille hund elsker jeres mad.. Vi er vilde med de hundegodbidder i smider med i pakken :-)"

***** Lone Jensen, OLIVERS kunde: "Let og hurtigt. Hurtig levering. Gode godbidder som min hund elsker ;)"

***** Anette Starling, OLIVERS kunde: "Hurtigt levering lige til døren. Godt foder uden en masse tilsætnings stoffer en med de rigtige vitamine m.m. det samme gælder godbidderne..... og selv allergi venligt foder og godbidder"