Hundefoder fra Olivers

Hundenes favoritter i denne kategori

Hundefoder af høj kvalitet baseret på naturlige råvarer er OLIVERS grundprincip. Alt vores foder til hunde har et højt indhold af kød og er sammensat med henblik på at minimere risikoen for allergi - fordi din hunds sundhed betyder ligeså meget for os som det gør for dig.

Find et hundefoder der passer til din hunds behov i menuen til venstre. Er du i tvivl, kan du læse mere om valg af hundefoder eller benytte vores live chat. Vi tilbyder  desuden gratis levering på vores hundefoder.

 1. Økologisk vådfoder til hund - kylling, græskar og pastinak

  35,00 kr

  Økologisk vådfoder til voksne hunde. Med lækre økologiske råvarer af højeste kvalitet. Hovedingrediensen i OLIVERS Organic vådfoder med kylling, græskar og pastinak er lækkert fersk kvalitetskød fra 100% kontrolleret økologisk landbrug – hele 65% kød. Derudover indeholder denne opskrift lækre og vitaminrige græskar og pastinakker, der er smagt til med hørfrøolie samt en knivspids havsalt. Et lækkert, naturligt og smagfuldt vådfoder, som din hund helt sikkert vil elske. OLIVERS Organic vådfoder er 100% korn- og glutenfrit og er naturligvis ikke tilsat kunstige antioxidanter, farve- eller smagsstoffer – og har som det eneste vådfoder i Danmark opnået det danske økologi-mærke.

  400g

  Læs mere

  |Add to compare
 2. Max Meat kornfrit senior hundefoder - 70%

  Fra 329,00 kr

  OLIVERS MAX MEAT SENIOR er et komplet og afbalanceret kvalitetsfoder til senior hunde baseret på vores lækre kornfri opskrift.

  OLIVERS MAX MEAT SENIOR tager udgangspunkt i hundens naturlige kost som kødæder, og har derfor et ekstra højt indhold af kød.
  Hele 70% af ingredienserne i dette foder er af animalsk oprindelse – deraf hele 68% fersk kød af højeste kvalitet.
  De ferske kødkilder i OLIVERS MAX MEAT SENIOR er kylling, gås, and og fasan.

  OLIVERS MAX MEAT SENIOR er formuleret ifølge OLIVERS høje kvalitetskrav og indeholder den korrekte balance af alle de vigtige næringsstoffer, som hunde har behov for hver eneste dag, inkl. afbalanceret indhold af omega-3 og omega-6 fedtsyrer.

  Hos OLIVERS tilsætter vi naturligvis ingen kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller antioxidanter til vores foder.

  Læs mere

  |Add to compare
 3. Kornfrit hvalpefoder med lam

  Fra 259,00 kr

  OLIVERS LAMB GRAIN FREE PUPPY til hvalpe er et komplet og afbalanceret kvalitetsfoder til hvalpe af alle racer samt til drægtige og diegivende tæver.

  Hvalpefoderet er baseret på vores lækre, kornfri opskrift og specifikt sammensat til hvalpe i vækst. Dette hvalpefoder har et højt indhold af lam, afbalancerede mængder af calcium og fosfor og et korrekt og afbalanceret indhold af omega-3 og omega-6 fedtsyrer.

  Foderet kan med fordel anvendes til hundehvalpe, som ikke tolererer fjerkræ eller gluten. OLIVERS LAMB GRAIN FREE PUPPY indeholder desuden colostrum, dvs. modermælk, der bidrager til et sundt immunforsvar. Foderet er formuleret ifølge OLIVERS høje kvalitetskrav, og indeholder, ud over den korrekte balance af alle de vigtige næringsstoffer, som hvalpe har behov for hver eneste dag, yderligere næringsstoffer, som OLIVERS mener gavner din hvalps sundhed.

  Foderet er derfor optimeret med:
  OLIVERS TRIPLE FIBERPLAN – ærtefibre, roefibre og cikoriefibre, OLIVERS FLEX-C - glukosamin og chondroitin, OLIVERS OMEGA-3 BOOST – fiskeolie, OLIVERS DIGESTION BOOST – funktionelle fibre mm. (FOS, MOS, Yucca) og OLIVERS AURA BOOST – med naturlige biologiske antioxidanter. OLIVERS LAMB GRAIN FREE PUPPY er fremstillet af de bedste ingredienser af høj kvalitet. Hos OLIVERS tilsætter vi naturligvis ingen kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller antioxidanter til vores foder.

  Læs mere

  |Add to compare
 4. Økologisk hundefoder

  Fra 279,00 kr

  Organic all ages består af økologiske ingredienser af højeste kvalitet og indeholder alle de nødvendige næringsstoffer til såvel hvalpe som voksne og ældre hunde.

  Foderet har et højt indhold af ferskt svine- og oksekød, der stammer fra nøje udvalgte økologiske gårde i lokalområdet for produktionen, så dyrene ikke har lidt overlast af lange transporter. Foderet indeholder desuden certificeret vildtfanget fisk (som derfor ikke er økologisk), der sikrer dig den højeste råvarekvalitet og mindst mulig belastning af miljøet.

  Desuden indeholder Organic  all ages et udvalg af sunde og vitaminrige grøntsager, der sikrer din hund alle de nødvendige vitaminer i sit foder. Foderet har som alt OLIVERS foder kød som 1. ingrediens og er naturligvis ikke tilsat kunstige antioxidanter, farve- eller smagsstoffer.

  Læs mere

  |Add to compare
 5. Økologisk vådfoder til hund - kylling, kalkun, æble og courgette

  35,00 kr

  Økologisk vådfoder til voksne hunde. Med lækre økologiske råvarer af højeste kvalitet. Hovedingrediensen i OLIVERS Organic vådfoder med kylling, kalkun, æble & courgette er lækkert fersk kvalitetskød af kylling og kalkun fra 100% kontrolleret økologisk landbrug – hele 65% kød. Derudover indeholder denne opskrift lækre og vitaminrige æbler og courgetter, der er smagt til med hørfrøolie samt en knivspids havsalt. Et lækkert, naturligt og smagfuldt vådfoder, som din hund helt sikkert vil elske. OLIVERS Organic vådfoder er 100% korn- og glutenfrit og er naturligvis ikke tilsat kunstige antioxidanter, farve- eller smagsstoffer – og har som det eneste vådfoder i Danmark opnået det danske økologi-mærke.

  400g

  Læs mere

  |Add to compare
 6. Kornfrit hvalpefoder med fisk

  Fra 259,00 kr

  OLIVERS FISH GRAIN FREE PUPPY er et komplet og afbalanceret kvalitetsfoder til hvalpe af alle racer samt til drægtige og diegivende tæver.

  OLIVERS FISH GRAIN FREE PUPPY er baseret på vores lækre, kornfri opskrift og specifikt sammensat til hvalpe i vækst. Foderet indeholder colostrum, dvs. modermælk, der bidrager til et sundt immunforsvar.

  OLIVERS FISH GRAIN FREE PUPPY har et højt indhold af fisk, fiskeolie og omega-3 fedtsyrer, indeholder glukosamin og chondroitin og har et højere indhold af omega-3 fedtsyrer end omega-6 fedtsyrer. Foderet lever dermed op til de krav, man har til et ”ledfoder” til hunde. Kan også med fordel anvendes til hvalpe, som ikke tolererer fjerkræ eller gluten.

  OLIVERS FISH GRAIN FREE PUPPY er formuleret ifølge OLIVERS høje kvalitetskrav, og indeholder, ud over den korrekte balance af alle de vigtige næringsstoffer, som hvalpe har behov for hver eneste dag, yderligere næringsstoffer, som OLIVERS mener gavner din hvalps sundhed.

  Foderet er derfor optimeret med OLIVERS TRIPLE FIBERPLAN, OLIVERS FLEX-C, OLIVERS OMEGA-3 BOOST, OLIVERS DIGESTION BOOST og OLIVERS AURA BOOST. OLIVERS FISH GRAIN FREE PUPPY er fremstillet af de bedste ingredienser af høj kvalitet.

  Hos OLIVERS tilsætter vi naturligvis ingen kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller antioxidanter til vores foder.

  Læs mere

  |Add to compare
 7. Vægtkontrol - Kornfrit hundefoder med kylling - Medium - 8kg

  379,00 kr

  WEIGHT CONTROL GRAIN FREE MEDIUM er baseret på vores lækre kornfri opskrift, og er et sundt og velsmagende, komplet og afbalanceret kvalitetsfoder til voksne og ældre hunde, som er mindre aktive og/eller har tendens til at tage på. 

  Ekstra gavnlige egenskaber:

  • Har et højt indhold af kylling
  • Nedsat indhold af fedt
  • Korrekt og afbalanceret indhold af omega-3 og omega-6 fedtsyrer. 

  WEIGHT CONTROL GRAIN FREE er formuleret ifølge OLIVERS høje kvalitetskrav, og indeholder ud over den korrekte balance af alle de vigtige næringsstoffer, som hunde har behov for hver eneste dag, yderligere næringsstoffer, som OLIVERS mener gavner din hunds sundhed.

  Foderet er derfor optimeret med: OLIVERS TRIPLE FIBERPLAN – ærtefibre, roefibre og cikoriefibre, OLIVERS FLEX-C - glukosamin og chondroitin, OLIVERS OMEGA-3 BOOST – fiskeolie, OLIVERS DIGESTION BOOST – funktionelle fibre mm. (FOS, MOS, Yucca), OLIVERS AURA BOOST – med naturlige biologiske antioxidanter. WEIGHT CONTROL GRAIN FREE er fremstillet af de bedste ingredienser af høj kvalitet.

  Hos OLIVERS tilsætter vi naturligvis ingen kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler til vores foder.

  Læs mere

  |Add to compare
 8. Max Meat kornfrit hvalpefoder - 80%

  Fra 329,00 kr

  MAX MEAT PUPPY ALL BREEDS er et komplet og afbalanceret kvalitetsfoder til hvalpe baseret på vores lækre kornfri opskrift. 

  MAX MEAT PUPPY ALL BREEDS tager udgangspunkt i hundens naturlige kost som kødæder, og har derfor et ekstra højt indhold af kød.
  Hele 80% af ingredienserne i dette foder er af animalsk oprindelse – deraf hele 64% fersk kød af højeste kvalitet.

  De ferske kødkilder i MAX MEAT PUPPY ALL BREEDS er:

  • Kylling
  • Ged
  • Lam. 

  MAX MEAT PUPPY ALL BREEDS er formuleret ifølge OLIVERS høje kvalitetskrav og indeholder den korrekte balance af alle de vigtige næringsstoffer, som hunde har behov for hver eneste dag, inkl. afbalanceret indhold af omega-3 og omega-6 fedtsyrer.

  Hos OLIVERS tilsætter vi naturligvis ingen kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller antioxidanter til vores foder.

   

  Læs mere

  |Add to compare
 9. Økologisk vådfoder til hund - oksekød, gulerødder og kartofler

  35,00 kr

  Økologisk vådfoder til voksne hunde. Med lækre økologiske råvarer af højeste kvalitet. Hovedingrediensen i OLIVERS Organic vådfoder med okse, gulerødder & kartofer er lækkert fersk kvalitetsoksekød fra 100% kontrolleret økologisk landbrug – hele 65% kød, som består af oksehjerte, -lunge, -nyre og –lever. Derudover indeholder denne opskrift lækre og vitaminrige gulerødder og kartofler, der er smagt til med hørfrøolie samt en knivspids havsalt. Et lækkert, naturligt og smagfuldt vådfoder, som din hund helt sikkert vil elske. OLIVERS Organic vådfoder er 100% korn- og glutenfrit og er naturligvis ikke tilsat kunstige antioxidanter, farve- eller smagsstoffer – og har som det eneste vådfoder i Danmark opnået det danske økologi-mærke.

  400g

  Læs mere

  |Add to compare
 10. Hvalpefoder med kylling - små/mellem racer

  Fra 199,00 kr Ned til: 139,30 kr

  CHICKEN CLASSIC PUPPY SMALL/MEDIUM BREED er et sundt og velsmagende, komplet og afbalanceret kvalitetsfoder til hvalpe af små og mellemstore racer samt til drægtige og diegivende tæver. CHICKEN CLASSIC PUPPY SMALL/MEDIUM BREEDer specifikt sammensat til hvalpe i vækst og har et højt indhold af kylling, afbalancerede mængder af calcium og fosfor og et korrekt og afbalanceret indhold af omega-3 og omega-6 fedtsyrer. CHICKEN CLASSIC PUPPY SMALL/MEDIUM BREEDer formuleret ifølge OLIVERS høje kvalitetskrav, og indeholder ud over den korrekte balance af alle de vigtige næringsstoffer, som hvalpe har behov for hver eneste dag, yderligere næringsstoffer, som OLIVERS mener gavner din hvalps sundhed. Foderet er derfor optimeret med: OLIVERS TRIPLE FIBERPLAN – ærtefibre, roefibre og cikoriefibre, OLIVERS FLEX-C - glukosamin og chondroitin, OLIVERS OMEGA-3 BOOST – fiskeolie, OLIVERS DIGESTION BOOST – funktionelle fibre mm. (FOS, MOS, Yucca), OLIVERS AURA BOOST – med naturlige biologiske antioxidanter. CHICKEN CLASSIC PUPPY SMALL/MEDIUM BREEDer fremstillet af de bedste råvarer af høj kvalitet. Hos OLIVERS tilsætter vi naturligvis ingen kunstige farvestoffer, smagsstoffer  eller antioxidanter til vores foder.

  Læs mere

  |Add to compare


Naturligt hundefoder med højt kødindhold

OLIVERS hundefoder er produceret af de bedste råvarer fra naturens eget skattekammer - alt OLIVERS hundefoder har kød som første ingrediens og vi anvender selv i vores ikke kornfri produkter sunde kornsorter som havre, sorghum og hirse, der alle har et lavt indhold af gluten og betragtes som nogle af de sundeste kornsorter for såvel mennesker som dyr. Vores hundefoder er naturligvis heller ikke tilsat hverken kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller antioxidanter.
 

Råvarer af høj kvalitet – vigtige næringsstoffer

I OLIVERS sætter vi høje krav til din hunds foder. Med OLIVERS hundefoder er du sikret, at din hund får et sundt foder med den korrekte balance af alle de vigtige næringsstoffer, som din hund har behov for - derudover har vi i samarbejde med førende dyrlæger tilsat en række yderligere næringsstoffer, som gavner din hunds sundhed nu og gennem hele dens liv. Råvarekvalitet er første prioritet for os - derfor bruger vi primært europæiske råvarer i vores hundefoder, da vi her har nemmere ved at spore råvarernes oprindelse og kvalitet - og derved kan garantere en høj råvarekvalitet i din hunds foder.
 

Allergivenligt foder? Vi bestræber os på at minimere risikoen for allergi

OLIVERS hundefoder er sammensat med udgangspunkt i at minimere risikoen for allergi mest muligt. Alt vores hundefoder er udviklet med øje for at skåne dine kæledyr for unødvendige, skadelige eller potentielt allergifremkaldende ingredienser. Derfor anvender vi naturlige ingredienser, så vi kan tilbyde din hund et sundt hundefoder gennem hele livet.
 

Alle hunde har ret til et sundt hundefoder

OLIVERS filosofi er ganske enkelt at alle hunde har ret til et sundt hundefoder – og at alle ejere har ret til selv at vælge, hvad der skal være – og særligt hvad der IKKE skal være – i deres hunds foder. Derfor har vi udviklet en række forskellige serier af kvalitetsfoder til din hund, der giver dig som ejer muligheden for at selv at vælge et sundt hundefoder ud fra din overbevisning og din hunds behov. For som vi siger: ”Din hund – dit valg! ”
 

OLIVERS Grain Free – Kornfrit hundefoder
OLIVERS hundefoder uden korn er udviklet til hunde som ikke tåler korn eller gluten – samt til hundeejere, der bare ikke ønsker korn i deres hunds foder. Vores kornfri hundefoder fås i flere lækre smagsvarianter, f.eks. kylling, lam eller fisk. Kulhydratkilderne i disse produkter er bl.a. alm. kartoffel, sød kartoffel og ærter.
 

OLIVERS økologisk hundefoder
OLIVERS tilbyder også økologisk foder til hunde, hvor du i tillæg til et sundt og naturligt hundefoder også får det danske økologistempel. OLIVERS økologiske hundefoder er udviklet med respekt for, at du som ejer skal have valget omkring økologi uden at gå på kompromis med foderkvalitet.
 

OLIVERS Max Meat – hundefoder med ekstra højt indhold af kød
OLIVERS MAX MEAT er et hundefoder af bedste kvalitet, der tager udgangspunkt i hundens naturlige kost som kødæder og lægger sig op af BARF ideologien, som flere og flere hundeejere tager til sig. Foderet har et ekstra højt indhold af kød. Hele 80% af ingredienserne i dette foder er af animalsk oprindelse – deraf hele 68% fersk kød.
 

Har din hund særlige behov?

OLIVERS hundefoder med lam og fisk
Hos OLIVERS finder du også hundefoder med lam eller hundefoder med fisk som kød-kilde. Dette foder er udover at være et lækkert smagsalternativ til dig, der vil prøve noget andet end kylling til din hund, også særdeles egnet hunde med allergi overfor almindeligt anvendte proteinkilder (typisk fjerkræ) – dette hundefoder har således en række særlige egenskaber, der tilgodeser nogle af de udfordringer, der hyppigst ses hos hunde, som f.eks. led-problemer, allergi, pels-problemer eller sart mave.
 

OLIVERS Active – foder til den aktive hund
Aktive hunde har et stort behov for foder med et øget indold af protein og fedt, der giver ekstra energi – derfor har vi udviklet OLIVERS Active hundefoder, der har et ekstra højt protein- og fedtindhold og et dermed også et øget energiindhold. Med OLIVERS Active får du et sundt hundefoder af høj kvalitet til den aktive hund.
 

OLIVERS Weight Control – foder til overvægtige hunde
Er din hund overvægtig eller har tendens til overvægt, har den behov for et fedtfattigt hundefoder med lavt kalorieindhold og masser af mættende fibre – samtidig med at hunden forsat skal have alle de vigtige næringsstoffer, som den har behov for. Dette er OLIVERS Weight Control foder udviklet til at tilgodese. Her får du et sundt hundefoder med et lavere indhold af kalorier, som kan forebygge overvægt hos hunde, men som også er velegnet, hvis din hund skal på slankekur.
 

Foder til din hunds individuelle behov

Din hunds behov ændrer sig, alt efter hvor den er i livet. Derfor er alt OLIVERS hundefoder udviklet med øje for at styrke hunden så godt som muligt i det fysiske stadie, den befinder sig i. F.eks. har hvalpe et større behov for et foder med knogle- og ledopbyggende egenskaber i forhold til den voksne hund. Mens den ældre hund typisk har behov for et foder med lavere kalorieindhold. Med det korrekte hundefoder er du sikker på, at din bedste ven altid har de mest optimale livsbetingelser.

Du finder derfor OLIVERS hundefoder i varianter, der er tilpasset alle hundens livsstadier - lige fra den er hvalp, til den bliver seniorhund. For at gøre det nemt for dig, har hvert livsstadie sin egen farve på vores foderposer.
 

OLIVERS hundefoder indeholder alle de vigtige næringsstoffer, din hund har behov for 

Uanset hvilken hunderace, du har, indeholder OLIVERS foder alt hvad din hund har behov for. Vores opskrift er derfor ens uanset om du søger hundefoder til en Chihuahua eller hundefoder til en Grand Danois. En undtagelse til dette er hvalpefoder, hvor store racer stiller særlige krav i vækstfasen – derfor finder du også OLIVERS hvalpefoder i en variant til hvalpe af store racer.
 

Når OLIVERS hundefoder er inddelt i ”Small, Medium og Large” handler det derfor om pille-størrelsen, hvor du har valget mellem en lille, mellem eller stor foderpille – hvilken størrelse foderpille du skal vælge til din hund, hænger typisk sammen med hundens størrelse, men også hvad din hund foretrækker. Nedenfor kan du se forskellen på størrelsen af foderpillerne i OLIVERS hundefoder.
 

OLIVERS hundefoder - pillestørrelser

Det siger OLIVERS kunder på TrustPilot


Kirsten – gav OLIVERS 5 stjerner på TrustPilot

”Kvalificeret bistand ved tvivl om valg af foder. Gode råvarer til såvel foder som godbidder, hvor resultatet er "stabil mave". Tusind tak fra Sigurd og Tino”
 

Stina Lund Jørgensen – gav OLIVERS 5 stjerner på TrustPilot
”Det mest varierede udvalg af kvalitetsfoder findes LIGE her ! alt fra hvalp - senior - til ØKOLOGISK hundemad , til kornfrit og sidst men ikke mindst 80% kød .. Så der er kvalitetsfoder til enhver hund uanset størrelse eller ev.t specielle behov. Hurtig og GRATIS levering- lige til døren. Jeg er fan! ALT mine hunde skal bruge finder jeg her ! Og til virkelige gode priser med mulighed for 30% rabat hver gang hvis man melder sig ind :) Jeg har prøvet en masse foder gennem årene men er nu vendt tilbage til OLIVERS og jeg har ikke tænkt mig at skifte så længe udvalget er så godt :)”
 

Tina Åberg – gav OLIVERS 5 stjerner på TrustPilot
”Super god hundemad. Nemt at bestille, og konceptet med levering til døren er helt i top. Jeg anbefaler Olivers til alt og alle.”
 

Prøv OLIVERS hundefoder med en prøvepose!

Kender du det? I har kørt med en type hundefoder rigtig længe – men nu er det tid at skifte. Du har måske hørt fra andre, at OLIVERS er det bedste hundefoder? Du synes, at det kunne være spændende at prøve vores hundefoder, men er lidt i tvivl omkring foderskift og fodervalg. Vi ved, hvor svært det faktisk kan være at skifte fodertype. Kan hunden lide sit nye hundefoder? Hvordan reagerer fordøjelsen på det? Og hvilken slags hundefoder er bedst til netop din hund? Vi har gjort det nemt for dig at komme igennem alle disse spørgsmål. Vi har nemlig et rigt udvalg af prøveposer, som du stille og rolig kan præsentere din hund for. Vi har prøveposer til den ældre hund, til den voksne hund og til hvalpen. Vi har ligeledes prøveposer i forskellige pillestørrelser samt prøveposer til hunden, der har brug for allergivenligt foder, samt prøveposer til hunden, der har brug for hjælp til at holde den slanke linje. Få dem i forskellige smagsvarianter, og lad din hund prøve sig frem og finde ud af, hvad den foretrækker. Og er en foderprøve ikke nok, kan du altid med sindsro bestille en hel pose hundefoder. OLIVERS har nemlig smagsgaranti på alt foder – det betyder, at vi giver dig pengene tilbage eller ombytter til en anden variant af OLIVERS hundefoder helt uden omkostninger for dig, hvis det viser sig, at din hund ikke kan lide den variant, du har valgt. Se vores udvalg i prøveposer på hundefoder her.
 

Skift til et nyt hundefoder uden problemer

Med et hundefoder der er så næringsrigt som OLIVERS, behøver din hund ikke at spise så meget for at få den nødvendige næring og samtidig blive mæt. Derfor vil du hurtigt opdage, at en pose OLIVERS hundefoder holder længere og giver dig mere kvalitetsfoder for pengene. Uanset din hunds alder, race og fysik, er det ved foderskifte en god ide, at tage nogle simple forholdsregler for at undgå maveproblemer.
 

Sådan skifter du til et nyt foder for din hundehvalp
Skifter du fra et andet hvalpefoder, skal det ske gradvist. Det gør du ved at blande det nye hvalpefoder med det gamle i 5-7 dage. De første dage med størst andel af det gamle foder og til slut omvendt. Den daglige fodermængde varierer fra hvalp til hvalp afhængig af race, alder og aktivitetsniveau. Hvalpefoder kan også bruges til drægtige og diegivende hunde. Husk, at en diegivende hund kan spise flere gange sin normale fodermængde.
 

Sådan skifter du til et nyt hundefoder for din voksne hund
Vi anbefaler, at hunden gradvist over 3-7 dage vænner sig til det nye foder ved at blande det nye hundefoder med det gamle. I de første dage med størst andel af det gamle hundefoder og til slut omvendt. Sørg for at overholde spisetiderne og husk, at foderanvisningerne kun er vejledende. Den korrekte mængde varierer fra hund til hund og afhænger af hunderace, omgivelser og aktivitetsniveau. Vær opmærksom på, at du skal dosere langt mindre portioner OLIVERS hvis du skifter fra et foder af lav kvalitet. Det skyldes, at proteinerne i OLIVERS stammer fra store mængder kød, der optages og udnyttes langt bedre.


Din hunds trivsel er vigtig for os

Der er utroligt mange grunde til, at OLIVERS er det rigtige valg for din hund, dig – ja, hele din familie. For det betyder unægtelig meget, at du ved, at din kæreste, pelsede ven trives. Når dens krop er fyldt med næringsrigt og velsmagende hundefoder, vil du opleve, at den stråler af overskud. Overskud til at være det glade væsen, som du kender så godt. Overskud til at rumme andre mennesker og dyr samt fysisk overskud til at udvikle sig normalt. Vi elsker at kunne bidrage til alle disse ting i et hundeliv. Baseret på flere års intensiv forskning udvikles vores hundefoder, så det hele tiden kan udgøre den bedste støtte for din hund. Vi gør os umage med at udvikle et hundefoder, som passer til alle de livsstadier, der findes i et hundeliv, og på den måde kan du føle dig helt og aldeles tryg ved vores produkter. Selvom vores hundefoder er så godt, hviler vi ikke på laurbærrene. Vi sørger konstant for at revidere og optimere vores opskrifter, så det hele tiden er de bedste udgaver af sig selv. Ved at vælge hundefoder fra OLIVERS vælger du trivsel og velvære for din hund. Klik dig rundt på vores side, og find de produkter, du ønsker at berige din hunds hverdag med. Om det er de helt store foderposer, kombipakker, prøveposer eller noget helt fjerde. Vi er ikke bange for at love, at du med OLIVERS sikrer din hund det bedste hundefoder.