Voksenfoder

Find kvalitetsfoder til din voksne hund på olivers.dk
Vi har et stort udvalg af foder til din voksne hunds individuelle behov

På olivers.dk kan du finde et stort udvalg af kvalitetsfoder til voksne hunde. Hvad enten det er OLIVERS foder eller et andet fodermærker, der får din hund til at logre med halen, har vi helt sikkert et voksenfoder, der opfylder din hunds ernæringsmæssige behov - samt dine ønsker og præferencer som ejer.

På denne side finder du naturligvis Olivers kvalitetsfoder til voksne hunde - og er din hund ikke til OLIVERS kan du også finde et nøje sammensat sortiment af andre kvalitetsfodermærker til din voksne hund. Fælles for alt det voksenfoder, som vi har udvalgt til dig her på olivers.dk er, at kvaliteten er i højeste fokus - uanset hvad du vælger, kan du derfor være sikker på, at du lægger et voksenfoder i indkøbskurven som opfylder din voksne hunds ernæringsmæssige behov til fulde. 

Læs mere

Om OLIVERS hundefoder til voskne hunde

Alt OLIVERS hundefoder er produceret af de bedste råvarer fra naturens eget skatkammer og har alle kød som 1. ingrediens. I OLIVERS Classic foder til voksne hunde anvendes sunde og oprindelige kornsorter som havre, sorghum og hirse, der alle har et lavt indhold af gluten og betragtes som nogle af de sundeste kornsorter for såvel mennesker som dyr. Vores foder er ikke tilsat hverken kunstige farve-, smagsstoffer eller konserveringsmidler. OLIVERS kornfri foder til voksne hunde er udviklet til hunde, som ikke tolererer kornprodukter eller gluten - eller til dig der bare ønsker at fodre med et sundt og kornfrit foder, der samtidig forebygger allergi. Kulhydratkilder i vores kornfri hundefoderprodukter er kartofler og ærter.

OLIVERS eksperter rådgiver dig gerne til valg af et foder, der tilgodeser din voksne hunds behov - ring eller skriv til vores Kundecenter.

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS