Køb 2 x 8 eller 12 kilos OLIVERS foder og spar op til 35% - Bemærk der kan være forlænget leveringstid

Taste of the Wild hundefoder

Selvom det kan være svært at forestille sig, at vores firbenede ven deler DNA med et rovdyr, arbejder Taste of Wild ud fra den præmis, at hunde nedstammer fra ulven, og at foderet derfor skal imødekomme de behov, som har eksisteret lige siden, vores kæledyr var ulve.

Foderet består derfor af animalske kvalitetsproteinkilder, der er fri for korn, og som i stedet indeholder frugt og grønt med naturlige antioxidanter. Ved at imødekomme hundens oprindelige behov, bidrager Taste of Wild hundefoder til, at vores hund lever et sundere og længere liv fyldt med velvære!

De særlige ingredienser såsom kød fra bisonokser, vildsvin og hjort eller grøntsager såsom ærter og søde kartofler gør, at hundefoderet er ekstra velsmagende. Derfor giver det også mange andre foderbrands baghjul!

Spar op til 30% i forhold til vejledende udsalgspris på Taste of Wild hundefoder hos os.

Læs mere

Tilbud på Taste of the Wild hundefoder – Spar op til 30% i forhold til vejledende udsalgspris!

Du kan spare penge ved at købe Taste of the Wild hundefoder hos os. Udover at vi løbende fører særdeles gode tilbud på Taste of the Wild hundefoder, har du mulighed for at købe det til ekstra lave priser, hvis du tilmelder dig Club OLIVERS. Hos os kan du spare op til 30% i forhold til vejledende udsalgspris på hundefoder fra Taste of the Wild! Her på siden kan du gå på opdagelse i vores særligt udvalgte sortiment af Taste of the Wild hundefoder. Du skal ikke tøve ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til foderet. Alternativt kan du scrolle længere ned på denne side og blive klogere på alt omhandlende det unikke hundefoder fra Taste of the Wild.

Skal du vælge foder til din hvalp? Vi tilbyder en helt gratis hvalpepakke fra OLIVERS.

 

Tanken bag Taste of the Wild hundefoder – Vores hunde er tamme ulve?

Taste of the Wild hundefoder er et ganske særligt hundefoder. Foderet skiller sig markant ud fra de konkurrerende brands. Det er elsket af hunde og hundeejere verden over - og dette er bestemt ikke uden grund! Taste of the Wild hundefoder er fremstillet med henblik på at tilgodese hundens oprindelige gener tilbage fra dens oprindelse som ulv.
Tidligere troede man, at det var kineserne, der for 15.000 år siden fremavlede hunde, som vi kender dem i dag - fra samme ulveflok. Forskning har senere hen bevist, at hundes DNA ganske rigtigt stammer fra ulve, men at de er fremavlet fra forskellige ulveflokke rundt omkring i hele verden. Forskningen beviser også, at alle hunde nedstammer fra ulve – ingen andre dyrearter har været indblandet. Genetisk set adskiller hunde og ulve sig meget lidt fra hinanden. Den ulv, som hunden oprindeligt stammer fra, er i dag uddød.

Taste of the Wild har taget resultaterne fra forskningen alvorligt. De har siden udviklet et ganske særligt foder, der netop imødekommer de behov, som alle hunde i bund og grund har haft brug for gennem flere tusinde år. Heraf udspringer Taste of the Wild.

 

Taste of the Wild har taget højde for udviklingen fra ulv til hund

Til trods for den tætte beslægtning til ulven har hundes fordøjelsessystem og tænder ændret sig så meget, at hunde ikke længere kan spise det samme som ulve. Dette har Taste of the Wild taget højde for. Foderet fra Taste of the Wild indeholder nemlig alle de samme vigtige og velsmagende ingredienser - men foderet er udformet sådan, at det lever op til nutidens hundes fordøjelse mv. Både hunde og ulve er altædende (de spiser både kød, frugt og planter). Dette skal derfor afspejles i foderet. Animalske proteiner er ekstremt vigtige - ligesom også kulhydrater og plantefibre er afgørende for hunde velvære og sundhed. Taste of the Wild har samlet alt den bedste ernæring - men de har tilpasset foderet, så det imødekommer nutidens hundes fordøjelseskanal, tænder og behov.

 

Taste of the Wild hundefoder giver overlegne smagsoplevelser!

De særlige ingredienser i Taste of the Wild hundefoder med frugt, grøntsager og vildt betyder, at foderet er overlegent i forhold til smagsoplevelsen. Man kan derfor roligt sige, at hundefoderet fra Taste of the Wild giver mange af de konkurrerende brands baghjul! Smagen på hundefoderet fra Taste of the Wild varierer. Det betyder, at der er en fodervariant til enhver hunds smag. Foderet fås blandt andet med smag af:

  • Lam
  • Fersk laks
  • Hjort
  • And
  • Vildsvin
  • Bisonokse
  • … Samt grøntsager og frugt såsom søde kartofler og ærter.

 

De mange ingredienser kombineres, hvilket udgør forskellige fodervarianter, der imødekommer forskellige hundes livsstil, smagspræferencer og behov. Det betyder eksempelvis, at der er fodervarianter fra Taste of the Wild, som især imødekommer den aktive hund. Størrelsen på foderpillerne er også tilpasset, hvor nogle er særligt udformet i en størrelse, der ligger bedre i munden på helt små hunde.

Ingredienserne i Taste of the Wilds hundefoder forebygger skader og bidrager til et sundt immunsystem og en bedre fordøjelse. Hundefoderet fra Taste of the Wild er så velsmagende, at det desuden vil bringe glæde ind i enhver hunds dagligdag.

 

Taste of the Wild indeholder masser af proteiner så din hund holder sig mæt

Alt for mange hunde lider af overvægt. Én af de grundlæggende årsager til dette er mangel på motion. En anden væsentlig grund er, at hunde bliver fodret med alt for meget mad. Det kan være svært at modstå vores firbenede vens tiggende blik, og derfor bliver mange hunde også fodret med rester fra aftensmaden og godbidder. Taste of the Wilds hundefoder er fyldt med protein. Mængden af protein gør, at hunden vil føle sig særdeles mæt. Mange hundeejere vil derfor opleve, at deres hund bliver mindre tilbøjelig til tiggeri efter skift til Taste of the Wild hundefoder.

 

Søg rådgivning om hundefoder fra Taste of the Wild hos os

Vi har nøje udvalgt de forskellige hundefoderbrands, og vi har sat os grundigt ind i hver fodertype. Det betyder, at vi har den ekspertise, der skal til for at kunne vejlede dig bedst muligt i at vælge det helt rigtige foder for din hund.

Overvejer du at købe Taste of the Wild hundefoder? Det kan være svært at vurdere, hvilket foder der passer bedst til din hund. Derfor er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice til en snak om de (mange) forskellige muligheder. Er der noget, du savner i vores sortiment af Taste of the Wild hundefoder, er du meget velkommen til at sende en mail med dine ønsker og forslag til produkter.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Læs også om: hundefoder fra Hills og hundefoder fra EukanubaVelkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS