Køb 2 x 8 eller 12 kilos OLIVERS foder og spar op til 35% - Bemærk der kan være forlænget leveringstid

Royal Canin hundefoder

Royal Canin hundefoder er elsket af hunde og hundeejere verden over - og det er ikke uden grund..

Hundemaden består nemlig af nærende ingredienser, som er sammensat på baggrund af forskning, observation og videnskab. Firmaet blev i 1968 grundlagt af en dyrlæge, som udformede hundefoderet fra Royal Canin med råd fra både opdrættere og andre kompetente fagfolk. Tanken bag Royal Canin er, at foderet er tilpasset hundes individuelle behov. Hensigten er at skabe et foder, der kan bidrage til, at hunden får et bedre og længere liv. Hundefoderet fra Royal Canin er særligt godt for den kræsne hund, da foderet er kendetegnet ved, at det falder i næsten alle hundes smag.
Måske er du også interesseret i at se vores udvalg af Royal Canin kattefoder?

Læs mere

 

 

 

Olivers kvalitets hundefoder

 

 

Tilbud på Royal Canin hundefoder – Spar op til 30% i forhold til vejledende udsalgspris!

Du kan spare penge ved at købe Royal Canin hundefoder hos os. Udover at vi løbende fører særdeles gode tilbud, har du mulighed for at købe hundefoder fra Royal Canin til ekstra lave priser, hvis du tilmelder dig ClubOLIVERS. Her kan du faktisk spare op til 30% i forhold til vejledende udsalgspris!

Gå på opdagelse i vores sortiment af Royal Canin hundefoder – og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Du kan også scrolle længere ned på siden og læse alt, du bør vide om det anerkendte foderbrand. Én ting er sikkert: Du kan være sikker på at finde det optimale foder til din hund!

 

Se også alle vores varianter af hundefoder her.

 

Historien bag Royal canin hundefoder

Royal Canin blev etableret i 1968 i Frankrig af Jean Cathary, der ønskede at lave et brand funderet i videnskab og kendskab til kæledyrs helbred og individuelle behov. Hovedkvarteret ligger i Sydfrankrig og huser bland andet 180 katte og 160 hunde.

 

Ingredienser og næring i hundefoder fra Royal Canin

Royal Canin hundefoder er et afbalanceret foder, hvor udviklingen af det kan ses som et puslespil – et puslespil med 50 forskellige næringsstoffer, der er nødvendigt for hunden. Den optimale balance opnås ved, at alle 50 næringsstoffer tilpasses i hver fodertype i form af mængde, så de supplerer hinanden bedst muligt. Din hunds foder skal give den nødvendige energi, som skal være medvirkende til, at hundes vægt holdes sund, og så skal det sikre en harmonisk vækst og et godt helbred.

 

Kendetegnet ved hundefoder fra Royal Canin: 50 forskellige næringsstoffer!

Ingredienserne udvælges på baggrund af forskellige hundes ernæringsprofiler. Sammensætningen af ingredienser er et yderst komplekst puslespil, der består af en nøjagtig kombination af de 50 næringsstoffer, hvilket er afgørende for din hunds sundhed og velvære. Sammensætningen af de mange forskellige nærringstoffer kræver kompetencer og viden. Derfor samarbejder Royal Canin med professorer og dyrlæger, når de endelige diæter skal sammensættes. Denne proces er et indviklet puslespil, men ingrediensernes unikke sammensætning imødekommer en lang række forskellige hundes behov. Royal Canin hundefoder kendetegnes ved en optimal balance mellem de 50 forskellige næringsstoffer bestående af:

 • Proteiner
 • Fedtstoffer
 • Kulhydrater
 • Aminosyrer
 • Fedtsyrer
 • Mineralsalte
 • Vitaminer
 • og sporstoffer.

 

Behov: Disse behov imødekommes af hundefoder fra Royal Canin

Hver fodertype af Royal Canin har et tilpasset næringsindhold, der blandt andet er tilpasset hundens konkrete livsstadie. Det er eksempelvis forskelligt, hvad en hvalp har brug for at næringsstoffer kontra en voksen hund. Kombinationen af næringsstofferne i Royal Canins hundefoder forbedrer kvaliteten af din hunds pels, immunforsvar - og forebygger de første tegn på aldring. Det betyder, at din hund både vil syne og virke ung og frisk i langt flere år. Royal Canin har identificeret de mange forskellige behov, der kan være i forbindelse med at vælge hundefoder. Herudfra har de udviklet hundefodervarianter, der imødekommer den unikke hunds ernæringsmæssige behov. Hundefoderet fra Royal Canin tager højde for din hunds:

 • Race
 • Personlighed
 • Alder
 • Størrelse
 • Livsstil

 

Sunde tænder

Din hunds alder og eventuelt skiftende tænder har eksempelvis betydning for størrelse, form og konsistens på foderpillen. Foderpillerne i Royal Canins hundefoder har en let børstene effekt, hvilket modvirker tandsten og tandproblemer hos din hund. Mundhygiejnen spiller en vigtig (dog overset) rolle for din hunds trivsel og velvære.  

Se også her vores tandrensende godbidder til hunde.

 

Vægt og mæthed

Royal Canin hundefoder er ideelt til alle, der ønsker at fastholde deres hunds vægt. Det skyldes, at der findes fodertyper, hvor energiindholdet er begrænset – men hvor foderet stadig er mættende og nærende. Derudover tilpasses foderpillerne, så de har en større volumen på trods af det mindskede energiindhold. Der betyder, at din hund vil opleve en større mæthed.

 

Fordøjelse

Hundefoderet fra Royal Canin er let fordøjeligt. Det skyldes, at firmaet konstant vurderer fordøjeligheden af hundefoderet ved at indsamle urin og afføring fra deres hundeopdrættere.

 

Hud og pels

Mange er ikke klar over, at hundes pels er en direkte indikation af hundens helbred. Er din hunds pels fedtet, skællet og mat, tyder det på, at din hund ikke får de optimale næringsstoffer. Ingredienserne i Hundefoder fra Royal Canin imødekommer også huden, som styrkes ved hjælp af aminosyrer og vitaminer. Dette betyder, at hunden ikke vil lide af væsketab - og indtrængen af sygdomsfremkaldende stoffer reduceres. Resultatet af den enestående sammensætning af næringsstoffer i Royal Canins hundefoder er, at hunden vil bevare en flot og sund pels og stærk og modstandsdygtig hud.

 

Smag: Derfor elsker hunde smagens af Royal Canin hundefoder!

Der er god grund til, at hunde elsker smagen af hundefoder fra Royal Canin. Smagen af hundefoderet er nemlig opstået på baggrund af grundig observation af, hvordan hunde tilgår foderet, når de får det serveret. Først når hunde spiser spontant og med stor appetit, godkendes smagen for hundefoderet. Hundene filmes, imens de spiser måltidet, så denne akt kan tages videre til forskning efterfølgende. Her vurderes det også, om hunden har problemer med konsistensen af foderpillerne.

 

Søg rådgivning om hundefoder fra Royal Canin hos os

Overvejer du at købe Royal Canin hundefoder? Det kan være svært at vurdere, hvilket foder der passer bedst til din hund. Derfor er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice til en snak om de (mange) forskellige muligheder. Er der noget, du savner i vores sortiment af Royal Canin hundefoder, er du meget velkommen til at sende en mail med dine ønsker og forslag til produkter.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Læs også om: hundefoder fra Hills og hundefoder fra Eukanuba.