Økologisk vådfoder til hund - oksekød, gulerødder og kartofler, Olivers

Økologisk vådfoder til hund - oksekød, gulerødder og kartofler

Økologisk vådfoder - 65 % kød - Kornfrit
Økologisk vådfoder til voksne hunde. Med lækre økologiske råvarer af højeste kvalitet. Hovedingrediensen i OLIVERS Organic vådfoder med okse, gulerødder & kartofer er lækkert fersk kvalitetsoks...
Læs mere
24,50 kr Club OLIVERS pris
35,00 kr Ikke medlemspris

Club Olivers pris er valgt:

 • Du sparer 30% på hunde- og kattefoder
 • Du sparer op til 50% på tilbehør
 • Altid gratis fragt på foder

Prøv første måned gratis (herefter 79,-/md.) og du kan opsige medlemskabet når det passer dig.

Antal
 • Køb 2 for 31,50 kr per stk. og spar 10%
Produktet er tilføjet i kurven Se kurv
På lager Levering 1-3 dage

Økologisk vådfoder til voksne hunde. Med lækre økologiske råvarer af højeste kvalitet. Hovedingrediensen i OLIVERS Organic vådfoder med okse, gulerødder & kartofer er lækkert fersk kvalitetsoksekød fra 100% kontrolleret økologisk landbrug – hele 65% kød, som består af oksehjerte, -lunge, -nyre og –lever. Derudover indeholder denne opskrift lækre og vitaminrige gulerødder og kartofler, der er smagt til med hørfrøolie samt en knivspids havsalt. Et lækkert, naturligt og smagfuldt vådfoder, som din hund helt sikkert vil elske. OLIVERS Organic vådfoder er 100% korn- og glutenfrit og er naturligvis ikke tilsat kunstige antioxidanter, farve- eller smagsstoffer – og har som det eneste vådfoder i Danmark opnået det danske økologi-mærke.

400g

Varenr.: 1304

Indeholder OLIVERS Boosts

- 5 særlige ingredienser som booster din hunds sundhed!

 • imgOmega-3 boost

  OLIVERS Omega-3 boost er fiskeolie af bedste kvalitet, som giver dit kæledyr et vigtigt tilskud af omega-3 fedtsyrer, der bl.a. gavner kredsløb, led og hjerne.

  Omega-3 fedtsyrer kan forebygge og afhjælpe inflammationer i led, som typisk er årsagen til ledproblemer. Omega-3 fedtsyrer giver også en flot pels og kan ofte også afhjælpe hudproblemer.

  Læs mere

 • imgTriple Fiberplan

  Olivers Triple Fiberplan dækker over vores unikke sammensætning af ærtefibre, roefibre og cikorierod. Disse fibre sikrer en optimal tarmfunktion og hjælper madens passage igennem tarmene.

  OLIVERS Triple Fiberplan giver hunden en god næringsoptagelse og hjælper til regelmæssig afføring. Cikorierod indeholder inulin, der stimulerer væksten af de gode tarmbakterier.

  Læs mere

 • imgDigestion boost

  OLIVERS Digestion Boost sikrer en god fordøjelse. OLIVERS Digestion Boost består af mannanoligosaccharider (MOS), Fructooligosaccharider (FOS) og Yucca. Disse indholdsstoffer forhindrer skadelige mikroorganismer i at få fodfæste i fordøjelseskanalen, medvirker til et sundt immunsystem og nedsætter risikoen for infektion. De fremmer ligeledes fordøjelsen samt optagelsen af.

  Læs mere

 • imgFlex-C

  OLIVERS Flex-C består af glukosamin og chondroitin, der begge nedsætter risikoen for ledproblemer. Glukosamin er en vigtig byggesten, når kroppen skal danne ny ledbrusk. Chondroitin er både byggesten i dannelsen af ledbrusk og hæmmer samtidig destruktive enzymer, der nedbryder ledbrusken. Særligt hos ældre hunde, ved skader samt til hunde, der har en stor belastning på deres led, er OLIVERS Flex-C derfor en stor fordel.

  Læs mere

 • imgAura boost

  OLIVERS Aura Boost er vigtige antioxidanter, som i OLIVERS foder kommer fra bl.a. timian, oregano, salvie, E-vitamin og tørrede blåbær. Antioxidanter modvirker en kemisk proces i kroppen, der forsager skade på kroppens celler, og som bl.a. kan nedsætte organfunktioner og andre kropsfunktioner. Det er en helt naturlig proces, men antioxidanter kan hjælpe til at neutralisere eller forsinke skadelige effekter.

  Læs mere

Fuldfoder til voksne hunde

Sammensætning: 65% okse* (hjerte, lunge, nyre, lever), 5% gulerødder*, 5% kartofler*, havlsalt, hørfrøolie*, mineraler- 

*100% certificeret økologisk

Analytiske bestanddele: Protein 10,80%, Fedt 7,20%, Råaske 1,80%, Træstof 0,40%, Vand 78,10%

 

Fodervejledning til voksne hunde (vejledende):

Hundens vægt:    Under 5kg 10-12kg  20-40kg
Anbefalet daglig fodermængde :  200g 400g 800g


Holdbarhed og opbevaring

Opbevares i køleskab efter åbning. Tag vådfoderet ud af dåsen efter åbning og opbevar det i en egnet beholder. Holbarhed efter åbning max 3 dage.

OLIVERS

FAST-LEVERING AF FODER

Pig

Spar 10%
ved hvert køb

Car

Fast levering
- du vælger hvor tit

 
 • Slut med at løbe tør for foder.
 • Spar 10% fast på dit foderindkøb.
 • Ingen binding - nem ændring af interval
 • Udfyld intervallet til venstre - så er du i gang.
 • Udfyld uge-intervallet - så er du i gang.
Vil du vide mere ? Klik og se vores guide Læs mere om abonnement Luk