Hvilket hundefoder skal jeg vælge?

Her på siden kan du læse mere om hvilket hundefoder vi anbefaler til din hund – og hvad foderets vigtige egenskaber er. Alt vores foder er fremstillet af de bedste råvarer af høj kvalitet. Vi sætter en ære i at udvælge sunde og naturlige ingredienser, så vi kan sammensætte sundt foder, som på optimal vis dækker din hunds behov hele livet igennem. Vi tilsætter naturligvis ingen kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller antioxidanter til OLIVERS foder.


Har du spørgsmål omkring fodervalg el. fodring? Olivers eksperter sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 43 64 13 64.


I Olivers kundecenter sidder vores egne eksperter klar til at hjælpe dig med alt omkring fodervalg og fodring - så tøv ikke med at ringe til os!


Vores egne eksperter har selv mange års erfaring med hunde og katte, og hvis dit "problem" er af mere kompliceret karakter, har Olivers sin egen dyrlæge tilknyttet, som også er inde over udviklingen af vores egne produkter - og som Olivers eksperter altid kontakter, hvis vi er i tvivl om, hvad der vil være den rette løsning for dig.Hvilket foder skal jeg vælge?

OLIVERS tilbyder 4 forskellige foderserier – alle med indhold af fersk kød og altid med kød som 1. ingrediens:

  1. Kornfrit foder (vores GRAIN FREE serie), som både er korn- og glutenfri. Særdeles velegnet til både sunde og raske hunde, samt til hunde som ikke tolererer gluten eller kornprodukter.
  2. Foder, der indeholder sunde og oprindelige kornsorter, som hirse, sorghum og havre (vores CLASSIC serie). Særdeles velegnet til både sunde og raske hunde, samt til hunde der har behov for et foder med en sund og varieret fiberblanding for optimal tarmfunktion.
  3. Foder med ekstra højt indhold af lækkert kød og med en meget høj andel fersk kød (vores MAX MEAT serie). Dette foder er velegnet til alle sunde og raske hunde – og specielt velegnet til hunde, der har behov for foder med højt indhold af energi og protein.
  4. Økologisk hundefoder (vores OLIVERS ORGANIC) med dansk Ø-mærke og. Sammensat af certificeret økologiske råvarer samt fisk fra bæredygtigt fiskeri. Velegnet til alle sunde og raske hunde.


Hvad er specielt i de forskellige OLIVERS foderserier?


OLIVERS Boosts - holder din hund sund gennem hele livet

Alle OLIVERS GRAIN FREE og CLASSIC produkter indeholder selvfølgelig alle de nødvendige næringsstoffer, som din hund har brug for – og udover disse næringsstoffer har vi tilsat OLIVERS Boosts.

Hvad er OLIVERS Boosts? Det er ekstra næringsstoffer, som vi mener gavner din hunds sundhed og velvære gennem hele livet. Vores Boosts består af:
 

  • OLIVERS TRIPLE FIBERPLAN – ærtefibre, roefibre og cikoriefibre
  • OLIVERS FLEX-C - glukosamin og chondroitin
  • OLIVERS OMEGA-3 BOOST – fiskeolie
  • OLIVERS DIGESTION BOOST – funktionelle fibre mm. (FOS, MOS)
  • OLIVERS AURA BOOST – med naturlige biologiske antioxidanterMax indhold af lækkert kød og højt indhold af protein

Hvis du ønsker at give din hund et foder med meget højt indhold af kød, og du samtidig ønsker et foder, der lever op til alle danske og EU-krav for kvalitetsingredienser, er vores MAX MEAT serie lige noget for dig og din hund. Med højt indhold af fersk kød, bl.a. kylling, lam, ged og fasan.OLIVERS certificeret økologiske råvarer med fokus på sundhed og dyrevelfærd

Vores økologiske råvarer lever op til nøjagtig samme høje krav, som de økologiske råvarer, du selv spiser. Vores økologiske foder ORGANIC er sammensat af økologisk opdrættet kylling, okse og gris, MSC* fisk fra bæredygtigt fiskeri samt økologisk dyrkede afgrøder.

*MSC står for ’Marine Stewardship Council’ og vores fisk lever op til deres krav og miljøstandard for bæredygtigt fiskeri.Hvalpe og unghunde

Vores produkter til hvalpe er sammensat til at hjælpe din hvalp med en sund og harmonisk vækst. Alle har højt indhold af animalsk protein og afbalancerede mængder af calcium og fosfor. Når du fodrer din hvalp eller unghund med OLIVERS, får den alle de næringsstoffer, den har behov for i vækstperioden, i korrekte mængder og indbyrdes forhold. Vi anbefaler, at du anvender vores hvalpefoder i hele vækstperioden. Når din hvalp er udvokset, skiftes over til det voksenfoder, som passer bedst til netop din hund.

Vi tilbyder flere valg til hvalpe, da vi ved at hvalpe kan have forskellige behov og deres ejere kan have forskellige præferencer. Vores store udvalg af hvalpefoder giver dig mulighed for at vælge præcis hvad du ønsker at fodre din hvalp med. Sortimentet består af produkter, som er baseret på henholdsvis kylling, lam og fisk, samt 2 varianter med multiprotein.


Kylling:

Vores mest populære hvalpefoder. Findes i flere varianter, som alle er let fordøjelige og meget velsmagende. Vi anbefaler Puppy Small/Medium Breed til hunde med en voksenvægt på op til 15kg og Puppy Large Breed til hunde med en voksenvægt på over 25kg.

Til de hunde, som har en voksenvægt på mellem 15 og 25kg, anbefaler vi at anvende Puppy Small/Medium Breed indtil hvalpen er 3 til 4 måneder gammel, og derefter Puppy Large Breed til udvokset.

De nævnte fodertyper findes i både en GRAIN FREE og en CLASSIC variant.

Læs mere om Chicken Grain Free Puppy Small/Medium Breed, Chicken Grain Free Large Breed, Chicken Classic Puppy Small/Medium Breed og Chicken Classic Puppy Large Breed.


Lam:

Lamb Grain Free Puppy All Breeds er et let fordøjeligt og velsmagende hvalpefoder baseret på lam. Et godt valg til hvalpe som elsker lam, til hvalpe med ”sart” mave, samt til hvalpe, som ikke kan tåle andre almindeligt anvendte animalske proteinkilder, som fx. fjerkræ. Kan også være det helt rigtig valg til kræsne hvalpe.

Læs mere om Lamb Grain Free Puppy All Breeds


Fisk:

Fish Grain Free Puppy All Breeds er et let fordøjeligt og velsmagende hvalpefoder baseret på fisk. Et godt valg til hvalpe som elsker fisk, til hvalpe med tør pels, samt til hvalpe, som ikke kan tåle andre almindeligt anvendte animalske proteinkilder, som fx. fjerkræ. Kan også være et godt valg til hvalpe, som har gennemgået knoglekirurgi.

Læs mere om Fish Grain Free Puppy All Breeds


Multiprotein:

I Max Meat Puppy All Breeds har vi taget udgangspunkt i hundens naturlige kost som kødæder, og derfor har foderet et ekstra højt indhold af kød: Hele 80% af ingredienserne er af animalsk oprindelse – deraf hele 64% fersk kød af højeste kvalitet fra kylling, ged og lam. Sammensat til hvalpe af alle racer og størrelser.

Læs mere om Max Meat Puppy All Breeds


OLIVERS Organic er sammensat af økologiske råvarer, bl.a. fersk okse- og svinekød fra udvalgte økologiske gårde. Dette produkt er til alle livsstadier, og kan anvendes til hvalpe af alle racer og størrelser. Vælger du ORGANIC kan hvalpen fortsætte på foderet som voksen.

Læs mere om Organic All Ages


Voksne hunde

Vi tilbyder flere valg når det kommer til voksne hunde, da vi ved at hunde kan have forskellige behov og deres ejere kan have forskellige præferencer. For det første tilbyder vi voksenfoder, som er baseret på henholdsvis kylling, lam og fisk samt 2 produkter med multiprotein. Vi tilbyder også "Weight Control", et ”light” foder til hunde, som har tendens til overvægt, samt "Active", et foder til hunde med behov for øget energiindtag. Alle vores varianter er afbalanceret fuldfoder, dvs. at de indeholder alle de næringsstoffer, din hund har behov for.


ADULT CHICKEN GRAIN FREE og CLASSIC

Vores mest populære fodervalg. Chicken Adult har højt indhold af kylling samt korrekt og afbalanceret indhold af alle næringsstoffer, inkl. de vigtige omega-3 og omega-6 fedtsyrer, som din hund har behov for hver eneste dag. Der er en god grund til, at Chicken Adult er mange hundes yndlingsfoder.

Vælg mellem Chicken Grain Free Adult og Chicken Classic Adult


ADULT LAMB GRAIN FREE 

Vores bud på et let fordøjeligt og velsmagende kvalitetsfoder baseret på lam. Et godt valg til hunde som elsker lam, til hunde med ”sart” mave, samt til hunde som ikke kan tåle andre almindeligt anvendte animalske proteinkilder, som fx. fjerkræ.

Læs mere om Lamb Grain Free Adult


ADULT FISH GRAIN FREE

Komplet og afbalanceret kvalitetsfoder til voksne hunde baseret på fisk. ADULT FISH har et højt indhold af fisk, fiskeolie og omega-3 fedtsyrer, indeholder glukosamin og chondroitin og har et højere indhold af omega-3 fedtsyrer end omega-6 fedtsyrer. Foderet kan også med fordel anvendes til hunde med tør pels, samt til hunde som ikke tolererer andre almindeligt anvendte animalske proteinkilder, som fx. kylling (fjerkræ), okse eller svinekød.

Læs mere om Fish Grain Free Adult


ACTIVE GRAIN FREE

Vores ACTIVE foder er sammensat til voksne hunde med behov for foder med øget energiindhold. Anbefales til jagthunde, politihunde, konkurrencehunde, aktive voksne hunde, til drægtige og diegivende tæver, til småtspisende hunde, til kræsne hunde og til undervægtige hunde. Kan anvendes permanent eller i kortere perioder. ACTIVE har et højt indhold af kylling, et øget indhold af protein og fedt og indeholder alle de næringsstoffer din hund har behov for hver eneste dag.  

Læs mere om Active Grain Free


WEIGHT CONTROL GRAIN FREE og CLASSIC

Vores WEIGHT CONTROL er afbalanceret fuldfoder til voksne og ældre hunde som er mindre aktive og/eller har tendens til at tage på. Også ideelt til hunde der har svært ved at opnå god mæthedsfornemmelse, da hunden kan spise større måltider af WEIGHT CONTROL end af almindeligt fuldfoder. WEIGHT CONTROL har højt indhold af kylling, let øget fiberindhold samt nedsat indhold af fedt.

Vælg mellem Weight Control Grain Free og Weight Control Classic

 

MAX MEAT ADULT

Her har vi taget udgangspunkt i hundens naturlige kost som kødæder, og derfor har foderet et ekstra højt indhold af kød: Hele 80% af ingredienserne er af animalsk oprindelse – deraf hele 68% fersk kød af højeste kvalitet fra kylling, lam og ged.

Læs mere om Max Meat Adult
 

OLIVERS ORGANIC er sammensat af økologiske råvarer, bl.a. fersk okse- og svinekød fra udvalgte økologiske gårde. Dette produkt er til alle livsstadier, og kan dermed anvendes til voksne hunde af alle racer.

Læs mere om Organic All Ages

 

Seniorhunde

Nogle ældre hunde er meget aktive langt op i årene, mens andre ældre hunde bliver mindre mobile, og dermed har tendens til at tage på. Derfor tilbyder vi flere forskellige varianter til seniorhunde. Det er vigtigt at vælge det rigtige foder til netop din hund - og vi mener vi kan hjælpe dig med at holde din hund sund og rask så længe som muligt.

Der er selvfølgelig nogle seniorhunde, som lider af en kronisk sygdom eller nedsat organfunktion. Hvis din hund er i denne gruppe, anbefaler vi at du følger din dyrlæges vejledning, når det kommer til fodervalg.


SENIOR GRAIN FREE og CLASSIC

Vores tilbud til sunde og aktive ældre hunde. SENIOR har et højt indhold af kylling og et højt indhold af protein, og kan derved medvirke til at opretholde den ældre hunds muskelmasse. Foderet indeholder alle de nødvendige næringsstoffer, som ældre hunde har behov for hver eneste dag.

Læs mere om Chicken Grain Free Senior og Chicken Classic Senior


WEIGHT CONTROL GRAIN FREE og CLASSIC

Weight Control er komplet og afbalanceret foder til voksne og ældre hunde som er mindre aktive og/eller har tendens til at tage på. Også ideelt til hunde der har svært ved at opnå god mæthedsfornemmelse, da hunden kan spise større måltider af Weight Control end af almindeligt fuldfoder. Weight Control har højt indhold af kylling, let øget fiberindhold samt nedsat indhold af fedt.

Vælg mellem Weight Control Grain Free og Weight Control Classic


MAX MEAT SENIOR tager udgangspunkt i hundens naturlige kost som kødæder, og har derfor et ekstra højt indhold af kød: Hele 70% af ingredienserne er af animalsk oprindelse – deraf hele 68% fersk kød af højeste kvalitet fra kylling, gås, and og fasan.

Læs mere om Max Meat Senior

 

OLIVERS ORGANIC

er sammensat af økologiske råvarer, bl.a. fersk okse- og svinekød fra udvalgte økologiske gårde. Dette produkt er til alle livsstadier, og kan dermed anvendes til senior hunde af alle racer.

Læs mere om Organic All Ages

 

 

Det siger vores kunder om OLIVERS:
 

***** Jan Jensen, OLIVERS kunde: "Gode produkter, god kundeservice, altid hurtig og præcis levering"

***** Thina Z.-Lund: "Søde imødekommende oplysende hjælpsomme sunde produkter til fornuftige priser levering til døren"

***** Lisbeth Eriksen, OLIVERS kunde: "Gode produkter, god kundeservice, altid hurtig og præcis levering"

***** Signe Funch Boye, OLIVERS kunde: "God sund kost uden korn til min meget aktive terrier"

"God sund kost uden korn til min meget aktive terrier. Gode priser. Godt rabatsystem, syns det er rart jeg får lidt ud af at være trofast kunde ; )) Godt udvalg: mange forskellige slags kød, med/uden korn, og str. på foder"pillerne". Overskuelig og god hjemmeside!!! Min hund spiser det med velbehag, og maden holder ham sund og frisk, smuk pels! God og hurtig levering til døren, we like hele vejen rundt!"

 

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS