CHICKEN DAYS - SPAR OP TIL 35% PÅ ALT OLIVERS MED KYLLING

Smagsprøver på Olivers hundefoder

Overvejer du at skifte til OLIVERS fra et andet mærke - eller fra en OLIVERS variant til en anden?

Så er OLIVERS prøveposer en nem og billig måde, hvorpå du kan prøve dig frem med, hvad din hund bedst kan lide.

Vi har 200 gr. prøveposer i mange varianter og til hunde i alle livsstadier.

Er du i tvivl, om din hund kan lide OLIVERS? Så køb en prøvepose!

Er der noget bedre end at vide, at din hund er i trivsel? Det synes vi heller ikke hos OLIVERS Petfood. Derfor tilbyder vi dig et bredt udvalg af vores nærende, trivselsskabende hundefoder, så du kan give din hund de bedste vilkår for et sundt hundeliv. Vores foder er spækket med proteiner, gode fedtsyrer og naturlige ingredienser, men det er til gengæld helt frit for tilsætningsstoffer og kunstige konserveringsmidler. Vi tror nemlig på, at en naturlig hund er en sund hund! Hos OLIVERS ved vi, hvor vanskeligt det kan være at skifte fodermærke eller fodertype. Derfor har vi en både let og billig løsning til dig og din hund. Prøv vores lækre testposer, der kan fås med lige præcis den type foder, din hund skal have. Med vores prøveposer kan du lade din hund prøve forskellige smagsnuancer og fodersammensætninger, så du let kan træffe det valg, der passer bedst til dit firbenede familiemedlem.

 

Smagsgaranti - din sikkerhed for at din hund trives med sit OLIVERS foder

Er du i tvivl, om din hund vil trives med sit nye OLIVERS foder? Så er der ingen grund til bekymring. Vi tilbyder 100% smagsgaranti på alt OLIVERS foder - hvilket vil sige, at du sagtens kan købe en stor sæk, når først du har fundet en smagsvariant, som din hund kan lide. Vi giver dig nemlig pengene tilbage og tager dit foder gratis retur, hvis din hund ikke trives med sit foder.

For at gøre brug af vores smagsgaranti, skal du blot kontakte OLIVERS kundecenter på tlf. 43 64 13 64 - så afhenter vi foderet uden omkostninger for dig. Smagsgaranti skal reklameres højst 1 måned fra modtagelse af foderet, og det er en forudsætning, at du returnerer foderet i originalemballagen og, at der er minimum 75 procent af foderet tilbage i posen.

 

OLIVERS Petfood er skabt til din hunds behov

Her hos OLIVERS kender vi vigtigheden af, at foderet passer til din hunds eksakte livsstadie. Se f.eks. vores store udvalg af Senior hundefoder, der helt specifikt passer til den voksne, ældre hund, der har nogle helt andre behov end den unge hvalp. Disse aldersbetingede fodertyper fås naturligvis også som testposer til fordelagtigt lave priser. Udover din hunds alder er der også andre ting, der spiller ind, når fodertypen skal vælges. Har din hund allergi? Eller har den anlæg for at udvikle det? Så har OLIVERS Petfood også en fodertype til det. Vores skønne, kornfrie hundemad er et godt alternativ til almindeligt hundefoder. Det er så velsmagende og fyldt med kød, at din hund uden tvivl vil være vild med det. Også dette produkt fås blandt vores mange testposer. Forkæl din hund med vores produkter – den vil elske dig for det!