Fri fragt på alt OLIVERS – Vi leverer til døren. Der kan være øget leveringstid pga. omstændighederne.

Hvalpepakker

En helt ny hundekurv, legetøj, tæpper – ja alt muligt til den nye hvalp. Det tænker de fleste familier på, men rent faktisk er noget af det allervigtigste hundefoderet. Det opbygger knoglestrukturen og giver din hvalp en god og sund opvækst. OLIVERS hvalpepakker indeholder alt det, du har brug for til din nye hvalp. 

 

Det siger vores kunder om OLIVERS hvalpefoder:

***** Anne Bredahl Høedholt, OLIVERS kunde: "Min hvalp er vild med maden"

"Er helt ny kunde. Leveringen var perfekt, og min hvalp er vild med maden.".

 

***** Anette  Visholm, OLIVERS kunde: "Det har altid fungeret optimalt på mine hunde"

"Har brugt Olivers stort set siden I startede. Det har altid fungeret optimalt på mine hunde. Jeg fik ny hund for 2 år siden, og prøvede i den forbindelse at skifte til et andet mærke, men måtte efter 3/4 år prøve jeres igen. Nu fungerer min hund optimalt! Tak for det. I er hurtige til at levere - og alene det, at man kan vælge størrelse på foderpillen, gør mig glad i låget:-))".

 

 

Om OLIVERS Hvalpepakker

Hos OLIVERS Petfood ved vi, at det er lettere sagt end gjort at overskue, præcis hvad hvalpen har brug for, så vi har lavet vores egne hvalpepakker. Uanset om du skal have en lille eller en stor hund, så har vi det, der passer til den lille ny. OLIVERS hvalpefoder i er af den allerbedste kvalitet, og din hvalp får med dette foder alle de næringsstoffer, som den har behov for. Vores foder er allergivenligt, for vi har valgt at fjerne de ingredienser, som normalt leder til foderallergi såsom: hvede, byg, rug og soja. Derudover er kød altid 1. ingrediens og der er naturligvis ingen kunstige konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer i vores foder.

 

Har du tænkt på godbidder og legetøj?

Rigtig mange familier sidder og hygger i weekenden. Så er der slik og chips fremme på bordet – og det er fristende at stikke noget ned til hundehvalpen, men det har den bestemt ikke godt af! Tænk derfor også over at købe hunde godbidder i god kvalitet. OLIVERS har et stort udvalg af lækre og naturlige godbidder som din hvalp vil elske. Udover foder og godbidder vi også masser af sjovt legetøj med timevis af underholdning til den lille hvalp.