FÅ FRI FRAGT PÅ ALT HOS OLIVERS

Classic

OLIVERS er fremstillet af udvalgte kvalitetsråvarer uden brug af kunstige tilsætningsstoffer. Vi har bevidst fravalgt hvede, rug, byg og soja for at nedsætte risikoen for, at hunden udvikler allergi. 
Vær opmærksom på, at ingredienserne i alle OLIVERS produkter nøje er tilpasset hundens udviklingsstadie og energiniveau. Derfor skal du vælge det foder, der passer til din hund her og nu.

 

Det siger vores kunder om OLIVERS Classic hundefoder:

***** Kennel Crazy Little Diamond, OLIVERS kunde: "Mine hunde fungerer godt på jeres Classic foder.."

"Mine hunde fungerer godt på jeres classic foder, god, sikker, venlig og hurtig betjening".


***** Malene Rohr Andersen, OLIVERS kunde: "Min hund har altid med glæde spist classic-produkterne"

"Synes at man får en rigtig go' service hos Olivers og produkterne er gode ! Min hund har altid med glæde spist classic-produkterne m. kylling eller lam"


***** Gurli Bundgaard, OLIVERS kunde: "Fordi jeg er så lettet over at finde et hundefoder, der lever op til hvad jeg mener det skal indeholde" 

"Fordi jeg er så lettet over at findes hundefoder, der lever op til, hvad jeg mener, det skal indeholde. Ikke en masse skjult fyldstof, ren varer, og diverse urter mm., der har dokumenteret virkning i forhold til forebyggelse af bl.a. ledprobemer. Jeg laver selv mad til min berner sennen, og forsøger at sammensætte maden så den lever op til de behov, som jeg mener den har. Her er alt hvad jeg anvender dog økologisk. Jeres foder er det daglige supplement til mit "hjemmebryg". Jeg har valgt jeres foder, fordi jeg mener at kunne gennemskue jeres deklarationer, med andre ord, jeg har tillid til jeres deklarationer."

 

 

OLIVERS Classic - et sundt hundefoder til alle livsstadier

Hos OLIVERS har vi med vores Classic hundefoder specialiseret os i at producere hundemad bestående af kvalitetsråvarer, hvor der ikke er gået på kompromis med nogle ingredienser. Vi har skåret alle kunstige stoffer fra, såsom farvestoffer, smagsstoffer og konserveringsmidler – OLIVERS er helt og aldeles velsmagende og naturligt hundefoder, præcis som vi mener det bør være.

OLIVERS Classic hundefoder indeholder produkter tilpasset til din hunds livsstadie. Det vil sige at du kan finde Classic hundefoder til din hund uanset om den er hvalp, voksen eller senior. Her er ingredienserne nøje målt og afvejet til din hunds livsstadie, så den får alle de næringsstoffer, den har brug for.

 

OLIVERS Classic hundefoder - et allergivenligt valg

Mange hunde lider af allergi af den ene eller den anden art, og her spiller kosten en stor rolle. Hundefoder der har de mest traditionelle kornsorter på ingredienslisten er tit en af årsagerne, da dette ofte indeholder lagermidler som din hunds fordøjelsessystem ikke har nemt ved at nedbryde. Resultatet er problemer med fordøjelsessystem, hud og pels.

Hos OLIVERS har vi i vores Classic produktserie nøje udvalgt de sundeste kulhydratkilder såsom kartofler, ærter, ris samt sunde og oprindelige kornsorter som havre, sorghum og hirse. Hvert produkt I Classic serien indeholder 3-6 af disse ingredienser, og sammen med de resterende ingredienser udgør det et sundt, nærende og afbalanceret fuldfoder produkt. OLIVERS har desuden altid kød som 1. ingrediens og giver dig med varianten "lam" muligheden for at vælge et foder med kun en proteinkilde, hvilket ofte er et godt valg til hunde med allergi. 

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS