SPAR OP TIL 30% V. KØB AF 2 x 8 ELLER 2 x 12 KG OLIVERS FODER

Olivers hundefoder - Naturligt foder med højt kødindhold

 

OLIVERS hundefoder - Råvarer af højeste kvalitet

OLIVERS hundefoder er produceret af de bedste råvarer fra naturens eget skattekammer. Alt vores hundemad har kød som første ingrediens, og i vores hundefoder med korn indgår sunde kornsorter som havre, sorghum og hirse, der alle har et lavt indhold af gluten. Dette er derfor nogle af de sundeste kornsorter for såvel mennesker som dyr. OLIVERS hundefoder er naturligvis heller ikke tilsat hverken kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller antioxidanter.

I OLIVERS sætter vi høje krav til din hunds diæt. Med OLIVERS hundefoder er du sikret, at din hund får et sundt foder med den korrekte balance af alle de vigtige næringsstoffer, som din hund har behov for. Derudover har vi i samarbejde med førende dyrlæger tilsat en række yderligere næringsstoffer, som gavner din hunds sundhed nu og gennem hele dens liv. Råvarekvalitet er første prioritet for os - derfor bruger vi primært europæiske råvarer, da vi her har nemmere ved at spore råvarernes oprindelse og kvalitet - og derved kan garantere en høj råvarekvalitet i foderet.

  

Alle hunde har ret til et sundt foder

Vores filosofi er ganske enkelt, at alle hunde har ret til et sundt foder – og at alle ejere har ret til selv at vælge, hvad der skal være (og særligt hvad der IKKE skal være) i deres hunds foder. Derfor har vi udviklet en række forskellige serier af kvalitetsfoder til din hund, der giver dig som ejer muligheden for at selv at vælge et sundt foder ud fra din overbevisning og din hunds behov. For som vi siger: ”Din hund – dit valg! ”

 

OLIVERS Grain Free – Kornfrit hundefoder

OLIVERS kornfrie hundefoder er udviklet til hunde, som ikke tåler korn eller gluten – samt til hundeejere, der bare ikke ønsker korn i deres hunds foder. OLIVERS kornfrie hundefoder fås i flere lækre smagsvarianter såsom eksempelvis kylling, lam eller fisk. Kulhydratkilderne i disse produkter er blandt andet almindelige kartofler, søde kartofler og ærter.

 

OLIVERS økologiske hundefoder

OLIVERS tilbyder også økologisk hundefoder, hvor du i tillæg til et sundt og naturligt hundefoder også får det danske økologistempel. OLIVERS økologiske hundefoder er udviklet med respekt for, at du som ejer skal have valget omkring økologi uden at gå på kompromis med foderkvalitet.

 

OLIVERS Max meat – hundefoder med ekstra højt indhold af kød

OLIVERS Max meat er et hundefoder af bedste kvalitet, der tager udgangspunkt i hundens naturlige kost som kødæder, og det lægger sig op af BARF ideologien, som flere og flere hundeejere tager til sig. Foderet har et ekstra højt indhold af kød. Hele 80% af ingredienserne i dette foder er af animalsk oprindelse – deraf hele 68% fersk kød.

 

OLIVERS hundefoder med lam og fisk

Du kan også købe OLIVERS hundefoder med lam eller fisk som kød-kilde. Dette foder er udover at være et lækkert smagsalternativ til dig, der vil prøve noget andet end kylling til din hund, også særdeles egnet hunde med allergi overfor almindeligt anvendte proteinkilder (typisk fjerkræ) – dette foder har således en række særlige egenskaber, der tilgodeser nogle af de udfordringer, der hyppigst ses hos hunde. Det kunne eksempelvis være led-problemer, allergi, pels-problemer eller sart mave.

 

OLIVERS Active – foder til den aktive hund

Aktive hunde har et stort behov for foder med et øget indhold af protein og fedt, der giver ekstra energi. Derfor har vi udviklet OLIVERS Active hundefoder, der har et ekstra højt protein- og fedtindhold og et dermed også et øget energiindhold. Med OLIVERS Active får du et sundt hundefoder af høj kvalitet til den aktive hund.

 

OLIVERS Weight control – foder til overvægtige hunde

Er din hund overvægtig eller har tendens til overvægt, har den behov for et fedtfattigt foder med lavt kalorieindhold og masser af mættende fibre – samtidig med, at hunden forsat skal have alle de vigtige næringsstoffer, som den har behov for.

Dette er OLIVERS Weight control hundefoder udviklet til at tilgodese. Her får du et sundt foder med et lavere indhold af kalorier, som kan forebygge overvægt hos hunde, men som også er velegnet, hvis din hund skal på slankekur.

Se også vores andet diætfoder til hunde.

 

Foder til din hunds individuelle behov

Din hunds behov ændrer sig, alt efter hvor den er i livet. Derfor er alt OLIVERS hundefoder udviklet med øje for at styrke hunden så godt som muligt i det fysiske stadie, den befinder sig i.

For eksempel har hvalpe et større behov for et foder med knogle- og ledopbyggende egenskaber i forhold til den voksne hund. Mens den ældre hund typisk har behov for et foder med lavere kalorieindhold. Med det korrekte hundefoder er du sikker på, at din bedste ven altid har de mest optimale livsbetingelser.

Du finder derfor OLIVERS hundefoder i varianter, der er tilpasset alle hundens livsstadier - lige fra den er hvalp, til den bliver seniorhund. For at gøre det nemt for dig har hvert livsstadie sin egen farve på vores OLIVERS foderposer.

 

OLIVERS hundefoder indeholder alle de vigtige næringsstoffer, din hund har behov for

Uanset hvilken hunderace, du har, indeholder OLIVERS hundefoder alt hvad din hund har behov for. Vores opskrift er derfor ens - uanset om du søger hundefoder til en Chihuahua eller hundefoder til en Grand Danois.

En undtagelse til dette er hvalpefoder, hvor store racer stiller særlige krav i vækstfasen – derfor finder du også OLIVERS hvalpefoder i en variant til hvalpe af store racer.

Når OLIVERS hundefoder er inddelt i ”Small, Medium og Large” handler det derfor om pille-størrelsen, hvor du har valget mellem en lille, mellem eller stor foderpille. Hvilken størrelse foderpille du skal vælge til din hund, hænger typisk sammen med hundens størrelse, men også hvad din hund foretrækker. Nedenfor kan du se forskellen på størrelsen af foderpillerne i OLIVERS hundefoder.

 

OLIVERS hundefoder – pillestørrelser

 

Det siger OLIVERS kunder på TrustPilot


Kirsten – gav OLIVERS 5 stjerner på TrustPilot

”Kvalificeret bistand ved tvivl om valg af foder. Gode råvarer til såvel foder som godbidder, hvor resultatet er "stabil mave". Tusind tak fra Sigurd og Tino”

 

Stina Lund Jørgensen – gav OLIVERS 5 stjerner på TrustPilot

”Det mest varierede udvalg af kvalitetsfoder findes LIGE her! Alt fra hvalp - senior - til ØKOLOGISK hundemad , til kornfrit og sidst men ikke mindst 80% kød .. Så der er kvalitetsfoder til enhver hund uanset størrelse eller ev.t specielle behov. Hurtig og GRATIS levering- lige til døren. Jeg er fan! ALT mine hunde skal bruge finder jeg her ! Og til virkelige gode priser med mulighed for 30% rabat hver gang hvis man melder sig ind :) Jeg har prøvet en masse foder gennem årene men er nu vendt tilbage til OLIVERS og jeg har ikke tænkt mig at skifte så længe udvalget er så godt :)”

 

Tina Åberg – gav OLIVERS 5 stjerner på TrustPilot

”Super god hundemad. Nemt at bestille, og konceptet med levering til døren er helt i top. Jeg anbefaler Olivers til alt og alle.”

 

Prøv OLIVERS hundefoder med en prøvepose!

Kender du det? I har kørt med en type hundefoder rigtig længe – men nu er det tid at skifte. Du har måske hørt fra andre, at OLIVERS hundefoder er det bedste – men du er ikke helt overbevist? Du synes, at det kunne være spændende at prøve vores OLIVERS hundefoder, men du er lidt i tvivl omkring foderskift og fodervalg.

Vi ved, hvor svært det faktisk kan være at skifte fodertype. Kan hunden lide sit nye hundefoder? Hvordan reagerer fordøjelsen på det? Og hvilken slags hundefoder er bedst til netop din hund? Vi har gjort det nemt for dig at komme igennem alle disse spørgsmål.

Vi har nemlig et rigt udvalg af prøveposer, som du stille og rolig kan præsentere din hund for. Vi har prøveposer til den ældre hund, til den voksne hund og til hvalpen. Vi har ligeledes prøveposer i forskellige pillestørrelser samt prøveposer til hunden, der har brug for allergivenligt foder, samt prøveposer til hunden, der har brug for hjælp til at holde den slanke linje.

Få dem i forskellige smagsvarianter, og lad din hund prøve sig frem og finde ud af, hvad den foretrækker. Og er en foderprøve ikke nok, kan du altid med sindsro bestille en hel pose OLIVERS hundefoder. OLIVERS har nemlig smagsgaranti på alt foder – det betyder, at vi giver dig pengene tilbage eller ombytter til en anden variant af OLIVERS hundefoder helt uden omkostninger for dig, hvis det viser sig, at din hund ikke kan lide den variant, du har valgt.

 

Skift foder uden problemer

Med et hundefoder der er så næringsrigt som OLIVERS, behøver din hund ikke at spise så meget for at få den nødvendige næring og samtidig blive mæt. Derfor vil du hurtigt opdage, at en pose OLIVERS hundefoder holder længere og giver dig mere kvalitetsfoder for pengene. Uanset din hunds alder, race og fysik, er det ved foderskifte en god idé at tage nogle simple forholdsregler for at undgå maveproblemer.

 

Sådan skifter du til et nyt foder for din hundehvalp

Skifter du fra et andet hvalpefoder, skal det ske gradvist. Det gør du ved at blande det nye hvalpefoder med det gamle i 5-7 dage. De første dage med størst andel af det gamle foder og til slut omvendt. Den daglige fodermængde varierer fra hvalp til hvalp afhængig af race, alder og aktivitetsniveau. Hvalpefoder kan også bruges til drægtige og diegivende hunde. Husk, at en diegivende hund kan spise flere gange sin normale fodermængde.

 

Sådan skifter du til et nyt hundefoder for din voksne hund

Vi anbefaler, at hunden gradvist over 3-7 dage vænner sig til det nye foder ved at blande det nye hundefoder med det gamle. I de første dage med størst andel af det gamle hundefoder og til slut omvendt. Sørg for at overholde spisetiderne og husk, at foderanvisningerne kun er vejledende. Den korrekte mængde varierer fra hund til hund og afhænger af hunderace, omgivelser og aktivitetsniveau. Vær opmærksom på, at du skal dosere langt mindre portioner OLIVERS hvis du skifter fra et foder af lav kvalitet. Det skyldes, at proteinerne i OLIVERS hundefoder stammer fra store mængder kød, der optages og udnyttes langt bedre.

 

Din hunds trivsel er vigtig for os

Der er utroligt mange grunde til, at OLIVERS hundefoder er det rigtige valg for din hund, dig – ja, hele din familie. For det betyder unægtelig meget, at du ved, at din kæreste, pelsede ven trives.

Når hundens krop er fyldt med næringsrigt og velsmagende foder, vil du opleve, at den stråler af overskud - overskud til at være det glade væsen, som du kender så godt. Overskud til at rumme andre mennesker og dyr samt fysisk overskud til at udvikle sig normalt.

Vi elsker at kunne bidrage til alle disse ting i et hundeliv. Baseret på flere års intensiv forskning udvikles OLIVERS hundefoder, så det hele tiden kan udgøre den bedste støtte for din hund. Vi gør os umage med at udvikle et foder, som passer til alle de livsstadier, der findes i et hundeliv. På den måde kan du føle dig helt og aldeles tryg ved vores produkter.

 

Vi hviler ikke på laurbærrene

Selvom OLIVERS hundefoder er så godt, hviler vi ikke på laurbærrene. Vi sørger konstant for at revidere og optimere vores opskrifter, så det hele tiden er de bedste udgaver af sig selv. Ved at vælge hundefoder fra OLIVERS vælger du trivsel og velvære for din hund.

Klik dig rundt på vores side, og find de produkter, du ønsker at berige din hunds hverdag med. Om det er de helt store foderposer, kombipakker, prøveposer eller noget helt fjerde. Vi er ikke bange for at love, at du med OLIVERS hundefoder sikrer din hund det bedste hundefoder.

 

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS