SPAR OP TIL 30% V. KØB AF 2 x 8 ELLER 2 x 12 KG OLIVERS FODER

Økologisk hundefoder

Vores dansk økomærket hundefoder kalder vi OLIVERS Organic. Det består af økologiske ingredienser af højeste kvalitet og indeholder alle de nødvendige næringsstoffer til såvel hvalpe som voksne og ældre hunde. Foderet har et højt indhold af ferskt svine- og oksekød, der stammer fra nøje udvalgte økologiske gårde i lokalområdet for produktionen, så dyrene ikke har lidt overlast af lange transporter.

Foderet indeholder desuden certificeret vildtfanget fisk (som derfor ikke er økologisk), der sikrer dig den højeste råvarekvalitet og mindst mulig belastning af miljøet. Desuden indeholder OLIVERS Organic et udvalg af sunde og vitaminrige grøntsager, der sikrer din hund alle de nødvendige vitaminer i sit foder. Foderet har som alt OLIVERS foder kød som 1. ingrediens og er naturligvis ikke tilsat kunstige antioxidanter, farve- eller smagsstoffer.

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS