Find dit favoritfoder på olivers.dk - vi har også et kvalitetsfoder til din hund

På olivers.dk finder du et bredt udvalg af hundefoder i høj kvalitet. På vores side finder du udover Olivers hundefoder også et udvalg af andre kendte hundefodermærker. Så uanset om din hund er helt vild med Olivers hundefoder foder, eller om den foretrækker et andet kvalitetsfoder, finder du hvad du skal bruge lige her på olivers.dk. Fælles for alt det hundefoder, som du finder hos Olivers er, at det uanset mærke er hundefoder af højeste kvalitet, som opfylder alle de ernæringsmæssige krav, der stilles til et hundefoder, som skal holde din hund sund, rask og rørig hele livet.


Udover OLIVERS populære hundefoder, som du kan læse mere om nedenfor, finder du også følgende andre kvalitetsmærker hos OLIVERS:

  • Hill's Science Plan hundefoder - Hill's Science Plan hundefoder tilbyder et foderprogram af høj kvalitet, der er skræddersyet til din hunds individuelle behov. Se vores sortiment i Hill's hundefoder her.
  • Eukanuba hundefoder - Eukanuba hundefoder tilbyder ligeledes et fuldt fodersortimen til din hunds specifikke behov i alle livsstadier og tilpasset din hunds race og individuelle sundhedsmæssige behov. Se vores sortiment i Eukanuba hundefoder her.


Prøv OLIVERS hundefoder - Naturligt foder med højt kødindhold

OLIVERS hundefoder er produceret af de bedste råvarer fra naturens eget skattekammer - alt OLIVERS hundefoder har kød som første ingrediens og vi anvender selv i vores ikke kornfri produkter sunde kornsorter som havre, sorghum og hirse, der alle har et lavt indhold af gluten og betragtes som nogle af de sundeste kornsorter for såvel mennesker som dyr. Vores hundefoder er naturligvis heller ikke tilsat hverken kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller antioxidanter.

 

Råvarer af høj kvalitet – vigtige næringsstoffer

I OLIVERS sætter vi høje krav til din hunds foder. Med OLIVERS hundefoder er du sikret, at din hund får et sundt foder med den korrekte balance af alle de vigtige næringsstoffer, som din hund har behov for - derudover har vi i samarbejde med førende dyrlæger tilsat en række yderligere næringsstoffer, som gavner din hunds sundhed nu og gennem hele dens liv. Råvarekvalitet er første prioritet for os - derfor bruger vi primært europæiske råvarer i vores hundefoder, da vi her har nemmere ved at spore råvarernes oprindelse og kvalitet - og derved kan garantere en høj råvarekvalitet i din hunds foder.

 

Allergivenligt foder? Vi bestræber os på at minimere risikoen for allergi

OLIVERS hundefoder er sammensat med udgangspunkt i at minimere risikoen for allergi mest muligt. Alt vores hundefoder er udviklet med øje for at skåne dine kæledyr for unødvendige, skadelige eller potentielt allergifremkaldende ingredienser. Derfor anvender vi naturlige ingredienser, så vi kan tilbyde din hund et sundt hundefoder gennem hele livet.

 

Alle hunde har ret til et sundt hundefoder

OLIVERS filosofi er ganske enkelt at alle hunde har ret til et sundt hundefoder – og at alle ejere har ret til selv at vælge, hvad der skal være – og særligt hvad der IKKE skal være – i deres hunds foder. Derfor har vi udviklet en række forskellige serier af kvalitetsfoder til din hund, der giver dig som ejer muligheden for at selv at vælge et sundt hundefoder ud fra din overbevisning og din hunds behov. For som vi siger: ”Din hund – dit valg! ”

 

OLIVERS Grain Free – Kornfrit hundefoder
OLIVERS hundefoder uden korn er udviklet til hunde som ikke tåler korn eller gluten – samt til hundeejere, der bare ikke ønsker korn i deres hunds foder. Vores kornfri hundefoder fås i flere lækre smagsvarianter, f.eks. kylling, lam eller fisk. Kulhydratkilderne i disse produkter er bl.a. alm. kartoffel, sød kartoffel og ærter.
 

OLIVERS økologisk hundefoder
OLIVERS tilbyder også økologisk foder til hunde, hvor du i tillæg til et sundt og naturligt hundefoder også får det danske økologistempel. OLIVERS økologiske hundefoder er udviklet med respekt for, at du som ejer skal have valget omkring økologi uden at gå på kompromis med foderkvalitet.
 

OLIVERS Max meat – hundefoder med ekstra højt indhold af kød
OLIVERS Max meat er et hundefoder af bedste kvalitet, der tager udgangspunkt i hundens naturlige kost som kødæder og lægger sig op af BARF ideologien, som flere og flere hundeejere tager til sig. Foderet har et ekstra højt indhold af kød. Hele 80% af ingredienserne i dette foder er af animalsk oprindelse – deraf hele 68% fersk kød.
 

Har din hund særlige behov?

OLIVERS hundefoder med lam og fisk
Hos OLIVERS finder du også hundefoder med lam eller hundefoder med fisk som kød-kilde. Dette foder er udover at være et lækkert smagsalternativ til dig, der vil prøve noget andet end kylling til din hund, også særdeles egnet hunde med allergi overfor almindeligt anvendte proteinkilder (typisk fjerkræ) – dette hundefoder har således en række særlige egenskaber, der tilgodeser nogle af de udfordringer, der hyppigst ses hos hunde, som f.eks. led-problemer, allergi, pels-problemer eller sart mave.
 

OLIVERS Active – foder til den aktive hund
Aktive hunde har et stort behov for foder med et øget indold af protein og fedt, der giver ekstra energi – derfor har vi udviklet OLIVERS Active hundefoder, der har et ekstra højt protein- og fedtindhold og et dermed også et øget energiindhold. Med OLIVERS Active får du et sundt hundefoder af høj kvalitet til den aktive hund.
 

OLIVERS Weight control – foder til overvægtige hunde
Er din hund overvægtig eller har tendens til overvægt, har den behov for et fedtfattigt hundefoder med lavt kalorieindhold og masser af mættende fibre – samtidig med at hunden forsat skal have alle de vigtige næringsstoffer, som den har behov for. Dette er OLIVERS Weight control foder udviklet til at tilgodese. Her får du et sundt hundefoder med et lavere indhold af kalorier, som kan forebygge overvægt hos hunde, men som også er velegnet, hvis din hund skal på slankekur.
 

Foder til din hunds individuelle behov

Din hunds behov ændrer sig, alt efter hvor den er i livet. Derfor er alt OLIVERS hundefoder udviklet med øje for at styrke hunden så godt som muligt i det fysiske stadie, den befinder sig i. F.eks. har hvalpe et større behov for et foder med knogle- og ledopbyggende egenskaber i forhold til den voksne hund. Mens den ældre hund typisk har behov for et foder med lavere kalorieindhold. Med det korrekte hundefoder er du sikker på, at din bedste ven altid har de mest optimale livsbetingelser.

Du finder derfor OLIVERS hundefoder i varianter, der er tilpasset alle hundens livsstadier - lige fra den er hvalp, til den bliver seniorhund. For at gøre det nemt for dig, har hvert livsstadie sin egen farve på vores foderposer.
 

OLIVERS hundefoder indeholder alle de vigtige næringsstoffer, din hund har behov for 

Uanset hvilken hunderace, du har, indeholder OLIVERS foder alt hvad din hund har behov for. Vores opskrift er derfor ens uanset om du søger hundefoder til en Chihuahua eller hundefoder til en Grand Danois. En undtagelse til dette er hvalpefoder, hvor store racer stiller særlige krav i vækstfasen – derfor finder du også OLIVERS hvalpefoder i en variant til hvalpe af store racer.
 

Når OLIVERS hundefoder er inddelt i ”Small, Medium og Large” handler det derfor om pille-størrelsen, hvor du har valget mellem en lille, mellem eller stor foderpille – hvilken størrelse foderpille du skal vælge til din hund, hænger typisk sammen med hundens størrelse, men også hvad din hund foretrækker. Nedenfor kan du se forskellen på størrelsen af foderpillerne i OLIVERS hundefoder.
 

OLIVERS hundefoder - pillestørrelser

Det siger OLIVERS kunder på TrustPilot

Kirsten – gav OLIVERS 5 stjerner på TrustPilot
”Kvalificeret bistand ved tvivl om valg af foder. Gode råvarer til såvel foder som godbidder, hvor resultatet er "stabil mave". Tusind tak fra Sigurd og Tino”
 

Stina Lund Jørgensen – gav OLIVERS 5 stjerner på TrustPilot
”Det mest varierede udvalg af kvalitetsfoder findes LIGE her ! alt fra hvalp - senior - til ØKOLOGISK hundemad , til kornfrit og sidst men ikke mindst 80% kød .. Så der er kvalitetsfoder til enhver hund uanset størrelse eller ev.t specielle behov. Hurtig og GRATIS levering- lige til døren. Jeg er fan! ALT mine hunde skal bruge finder jeg her ! Og til virkelige gode priser med mulighed for 30% rabat hver gang hvis man melder sig ind :) Jeg har prøvet en masse foder gennem årene men er nu vendt tilbage til OLIVERS og jeg har ikke tænkt mig at skifte så længe udvalget er så godt :)”
 

Tina Åberg – gav OLIVERS 5 stjerner på TrustPilot
”Super god hundemad. Nemt at bestille, og konceptet med levering til døren er helt i top. Jeg anbefaler Olivers til alt og alle.”


 

Prøv OLIVERS hundefoder med en prøvepose!

Kender du det? I har kørt med en type hundefoder rigtig længe – men nu er det tid at skifte. Du har måske hørt fra andre, at OLIVERS er det bedste hundefoder? Du synes, at det kunne være spændende at prøve vores hundefoder, men er lidt i tvivl omkring foderskift og fodervalg. Vi ved, hvor svært det faktisk kan være at skifte fodertype. Kan hunden lide sit nye hundefoder? Hvordan reagerer fordøjelsen på det? Og hvilken slags hundefoder er bedst til netop din hund? Vi har gjort det nemt for dig at komme igennem alle disse spørgsmål. Vi har nemlig et rigt udvalg af prøveposer, som du stille og rolig kan præsentere din hund for. Vi har prøveposer til den ældre hund, til den voksne hund og til hvalpen. Vi har ligeledes prøveposer i forskellige pillestørrelser samt prøveposer til hunden, der har brug for allergivenligt foder, samt prøveposer til hunden, der har brug for hjælp til at holde den slanke linje. Få dem i forskellige smagsvarianter, og lad din hund prøve sig frem og finde ud af, hvad den foretrækker. Og er en foderprøve ikke nok, kan du altid med sindsro bestille en hel pose hundefoder. OLIVERS har nemlig smagsgaranti på alt foder – det betyder, at vi giver dig pengene tilbage eller ombytter til en anden variant af OLIVERS hundefoder helt uden omkostninger for dig, hvis det viser sig, at din hund ikke kan lide den variant, du har valgt. Se vores udvalg i prøveposer på hundefoder her.
 

Skift til et nyt hundefoder uden problemer

Med et hundefoder der er så næringsrigt som OLIVERS, behøver din hund ikke at spise så meget for at få den nødvendige næring og samtidig blive mæt. Derfor vil du hurtigt opdage, at en pose OLIVERS hundefoder holder længere og giver dig mere kvalitetsfoder for pengene. Uanset din hunds alder, race og fysik, er det ved foderskifte en god ide, at tage nogle simple forholdsregler for at undgå maveproblemer.
 

Sådan skifter du til et nyt foder for din hundehvalp
Skifter du fra et andet hvalpefoder, skal det ske gradvist. Det gør du ved at blande det nye hvalpefoder med det gamle i 5-7 dage. De første dage med størst andel af det gamle foder og til slut omvendt. Den daglige fodermængde varierer fra hvalp til hvalp afhængig af race, alder og aktivitetsniveau. Hvalpefoder kan også bruges til drægtige og diegivende hunde. Husk, at en diegivende hund kan spise flere gange sin normale fodermængde.
 

Sådan skifter du til et nyt hundefoder for din voksne hund
Vi anbefaler, at hunden gradvist over 3-7 dage vænner sig til det nye foder ved at blande det nye hundefoder med det gamle. I de første dage med størst andel af det gamle hundefoder og til slut omvendt. Sørg for at overholde spisetiderne og husk, at foderanvisningerne kun er vejledende. Den korrekte mængde varierer fra hund til hund og afhænger af hunderace, omgivelser og aktivitetsniveau. Vær opmærksom på, at du skal dosere langt mindre portioner OLIVERS hvis du skifter fra et foder af lav kvalitet. Det skyldes, at proteinerne i OLIVERS stammer fra store mængder kød, der optages og udnyttes langt bedre.


Din hunds trivsel er vigtig for os

Der er utroligt mange grunde til, at OLIVERS er det rigtige valg for din hund, dig – ja, hele din familie. For det betyder unægtelig meget, at du ved, at din kæreste, pelsede ven trives. Når dens krop er fyldt med næringsrigt og velsmagende hundefoder, vil du opleve, at den stråler af overskud. Overskud til at være det glade væsen, som du kender så godt. Overskud til at rumme andre mennesker og dyr samt fysisk overskud til at udvikle sig normalt. Vi elsker at kunne bidrage til alle disse ting i et hundeliv. Baseret på flere års intensiv forskning udvikles vores hundefoder, så det hele tiden kan udgøre den bedste støtte for din hund. Vi gør os umage med at udvikle et hundefoder, som passer til alle de livsstadier, der findes i et hundeliv, og på den måde kan du føle dig helt og aldeles tryg ved vores produkter. Selvom vores hundefoder er så godt, hviler vi ikke på laurbærrene. Vi sørger konstant for at revidere og optimere vores opskrifter, så det hele tiden er de bedste udgaver af sig selv. Ved at vælge hundefoder fra OLIVERS vælger du trivsel og velvære for din hund. Klik dig rundt på vores side, og find de produkter, du ønsker at berige din hunds hverdag med. Om det er de helt store foderposer, kombipakker, prøveposer eller noget helt fjerde. Vi er ikke bange for at love, at du med OLIVERS sikrer din hund det bedste hundefoder.