Kornfrit hundefoder

Kornfrit hundefoder fra OLIVERS er naturligt hundefoder uden korn og er et oplagt fodervalg til dig der søger et allergivenligt hundefoder.

OLIVERS kornfrit hundefoder har nemlig kartofler og ærter som kulhydratkilder og er derfor et 100% korn- og glutenfri hundefoder. Alt OLIVERS kornfrit hundefoder har et højt indhold af kød og er sammensat af naturlige råvarer og af så få ingredienser som muligt for at mindske risikoen for allergi og give dig et allergivenligt hundefoder. Se vores udvalg i kornfrit hundefoder nedenfor eller læs mere her.

Er du i tvivl omkring valg af hundefoder til din hund, så er du altid velkommen til at kontakte vores foderksperter i kundecenter på tlf. 43 64 13 64, for yderligere vejlning omkring valg af hundefoder. Ellers kan du altid afprøve vores foder og gøre brug af vores smagsgaranti, hvis din hund siger nej tak og få pengene tilbage.

Læs mere

Kornfrit hundefoder uden tilsætningsstoffer

OLIVERS kornfrit hundefoder er et naturligt kvalitetsfoder til hunde, og baserer sig på vores komplette og afbalancerede kornfri opskrift, der er sammensat for at opnå et allergivenligt hundefoder som også lever op til mange kunders ønske om at fodre med et hundefoder uden korn. Alt OLIVERS kornfrit hundefoder har et højt indhold af lækkert kvalitetskød eller fisk samt et tilpasset indhold af omega-3 og omega-6 fedtsyrer. OLIVERS kornfrit hundefoder er sammensat ud fra OLIVERS strenge kvalitetskrav og indeholder alle de vigtige næringsstoffer, som din hund har behov for gennem hele livet. Desuden har vi tilsat en række ekstra sunde ingredienser, som vores dyrlæger mener, bidrager positivt til din hunds generelle sundhed og trivsel.

Vi har navngivet disse ingredienser ”OLIVERS Boosts”, fordi de booster din hunds sundhed og velvære: OLIVERS Triple fiberplan – ærtefibre, roefibre og cikoriefibre – understøtter din hunds tarmfunktion og hjælper til en sund fordøjelse. OLIVERS Flex-c- glukosamin og chondroitin – bidrager til optimal ledfunktion. OLIVERS Omega-3 boost – fiskeolie – giver sund hud og blank pels. OLIVERS digestion boost – funktionelle fibre mm. (Fos, Mos, Yucca) – bidrager ligeledes til en sund tarmfunktion. OLIVERS Aura boost – naturlige biologiske antioxidanter – bidrager til hundens generelle vælvære og trivsel. 

OLIVERS kornfrit hundefoder er sammensat af de bedste råvarer af høj kvalitet fra naturens eget skattekammer – og vores kornfri hundemad er derfor også det rette fodervalg for dig, der søger et allergivenligt hundefoder, da du her på en gang får et hundefoder uden tilsætningsstoffer og et hundefoder uden korn og gluten. OLIVERS hundefoder uden korn er nemlig som alt OLIVERS hundefoder ikke tilsat kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller antioxidanter.


 

OLIVERS kornfrit hundefoder til hunde med særlige behov

Hos OLIVERS ved vi, at nogle hunde er særligt følsomme og derfor kræver et allergivenligt foder, der samtidig har ekstra opmærksomhed omkring f.eks. sensitiv hud, pels eller mave. Ligeledes har rigtig mange hunderacer som udgangspunkt et behov for særlig opmærksomhed omkring ledpleje. Derfor har vores dyrlæger udviklet en række varianter af OLIVERS hundefoder uden korn som samtidig tager særligt hånd om udvalgte udfordringer, som vi ofte ser hundeejere døjer med i dagligdagen.

Disse produkter har lam eller fisk som kød-kilde, og er bl.a. udviklet til hunde, der har allergi overfor almindeligt anvendte proteinkilder (typisk fjerkræ) – OLIVERS kornfrit hundefoder med lam eller fisk har således en række særlige egenskaber, der tilgodeser nogle af de udfordringer, der hyppigst ses hos hunde, som f.eks. led-problemer, allergi eller sart fordøjelse.


 

OLIVERS kornfrit hundefoder med lam – et oplagt allergi hundefoder til hunde med sart fordøjelse

OLIVERS kornfrit hundefoder med lam har et højt indhold af lam og kan således med fordel anvendes til hunde, som ikke tolererer fjerkræ eller gluten samt til hunde med sart fordøjelse. OLIVERS kornfrit hundefoder med lam fås til voksne hunde og som noget nyt lancerer vi nu også et kornfrit hvalpefoder med lam, så du har mulighed for at fodre med et sundt hvalpefoder, der samtidig opfylder det som de fleste hunde har behov for i et allergi hundefoder.


 

OLIVERS kornfrit hundefoder med fisk – et oplagt allergi hundefoder til hunde med ledproblemer

OLIVERS kornfrit hundefoder med fisk har et højt indhold af fisk, fiskeolie og omega-3 fedtsyrer. OLIVERS Fish grain free indeholder glukosamin og chondroitin og har et højere indhold af omega-3 fedtsyrer end omega-6 fedtsyrer. Dette kornfrie hundefoder lever dermed op til de krav, man har til et ”ledfoder” til hunde. OLIVERS kornfrit hundefoder med fisk er også et oplagt allergi hundefoder til hunde, som ikke tolererer fjerkræ eller gluten. OLIVERS kornfrit hundefoder med fisk fås til voksne hunde og som noget nyt lancerer vi nu også et kornfrit hvalpefoder med fisk, så du har mulighed for at fodre med et sundt hvalpefoder, der samtidig opfylder det som de fleste hunde har behov for i et allergi hundefoder, der samtidig plejer leddene og forebygger ledproblemer.


 

OLIVERS kornfrit foder til meget aktive hunde

Til meget aktive hunde med et højt energibehov har OLIVERS også udviklet et kornfrit hundefoder med et ekstra højt protein-indhold og derved også et øget energi-indhold. OLIVERS kornfrit hundefoder til aktive hunde er det oplagte fodervalg til f.eks. brugshunde og andre hunde, der har en meget aktiv hverdag. Vores active hundefoder er også en mulighed, hvis din hund skal tage på. OLIVERS kornfrit foder til aktive hunde bruges med stor tilfredshed af mange af OLIVERS professionelle kunder, som f.eks. ejere af slædehunde, jagthunde m.fl.


 

OLIVERS kornfrit foder med lavt kalorieindhold

Til hunde med behov for et hundefoder med lavere kalorieindhold har vi OLIVERS Weight control grain free, som er velegnet til hunde med tendens til overvægt. OLIVERS Weight control grain free er et kornfrit hundefoder med lavt kalorieindhold og masser af mættende fibre, og som samtidig sikrer at din hund forsat får alle de vigtige næringsstoffer, som den har behov for trods reduceret indhold af energi.


 

OLIVERS kornfrit hundefoder med ekstra højt indhold af kød

OLIVERS Max meat er et naturligt kvalitetsfoder til hunde baseret på at vores hunde fra naturens hånd er kødædere. OLIVERS Max meat er således et kornfrit hundefoder med et ekstra højt indhold af kød. I OLIVERS Max meat til voksne hunde og i OLIVERS Max meat til hvalpe er 80% af ingredienserne faktisk af animalsk oprindelse – i OLIVERS Max meat til ældre hunde er det 70%. Samtidig består 68% heraf af fersk kød af den aller fineste kvalitet (64% i Max Meat kornfrit hvalpefoder). OLIVERS Max Meat hundefoder uden korn er nok noget af det tætteste, du kommer på ”BARF” – bare uden alt besværet med tilberedning og herunder bekymringen for om din hund får alle de nødvendige næringsstoffer, som den har behov for. OLIVERS Max meat hundefoder er 100% korn- og glutenfrit og er heller ikke tilsat kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller antioxidanter.


 

Kornfrit hundefoder til din hunds forskellige livsfaser

Alt efter hvilken livsfase din hund befinder sig i, vil den have forskellige behov. Derfor er OLIVERS kornfri hundefoder tilpasset hundens fysiske stadie alt efter, hvor den er i livet. F.eks. har hundehvalpe et større behov for et foder der tilgodeser knogle- og ledopbygning, fordi de stadig er i vækst. Ældre hunde har til gengæld behov for et foder med, der har et lavere indhold af kalorier. Vælger du et hundefoder tilpasset din hunds aktuelle livsfase , er du sikker på, at din firbenede ven altid har de mest optimale betingelser for et godt helbred.

OLIVERS kornfrit hundefoder findes i varianter, der er tilpasset alle hundens livsstadier - lige fra den er hvalp, til den bliver ældre. For nemheds skyld vil du se, at hvert livsstadie sin egen farve på vores foderposer.

Hundefoder livsfaser


Uanset hvilken hunderace, du har, indeholder OLIVERS foder alt hvad din hund har behov for

Vores opskrift er derfor ens uanset om du søger kornfrit hundefoder til en lille hunderace eller kornfrit hundefoder til en stor hunderace. Med en enkelt undtagelse; nemlig hvalpefoder – her stiller store hunderacer særlige krav, så længe de er i vækst, og derfor finder du OLIVERS kornfrit hvalpefoder til både hvalpe af små hunderacer og til hvalpe af store hunderacer.

Men bortset fra det, bet tyder ”Small, Medium og Large” i OLIVERS terminologi størrelsen på foderpillerne. Her kan du vælge mellem en lille foderpille, en mellem eller en stor variant. Hvad der passer til din hund er afhængig af hundens størrelse, men også hvad din hund bedst kan lide.


 

Det siger OLIVERS kunder om OLIVERS kornfrit hundefoder:

Susanne Pedersen, OLIVERS kunde – giver OLIVERS 5 stjerner:
"Vores labrador er blevet helbredt med dette foder.."

"Nemt at bestille, rabatten som ydes ved køb, samt fragtfri levering og vores 2 hunde kan lide maden. Adult Fish er godt mod behandling af svamp i ørerne samt hot spot i huden (korn allergi). Vores labrador er blevet helbredt med dette foder for sine øre og en tidligere hund mod disse "hot spot".
 

Claus Brandborg Johansen, OLIVERS kund – giver OLIVERS 5 stjerner:
"Et helt igennem godt produkt"

"Et helt igennem godt produkt og min hund bliver dejlig blank i pelsen af det og hun er glad for specielt den med lam og grain free. Kan varmt anbefales og så er det ikke så dyrt som man skulle tro. Og hurtig levering lige til døren. Og hunde godbider i kassen hver gang noget hunden kan lide :-)"
 


Bestil en smagsprøve på OLIVERS kornfrit hundefoder

Vores udvalg af kornfrit hundefoder er stort, og vi er klar over, at det kan være svært at vælge. Derfor tilbyder vi også prøveposer på alt vores hundefoder uden korn, så du kan prøve dig frem i forhold til smagsvariant og størrelsen af foderpille. Vil du gerne bare springe lige ud i det, kan du også trygt købe en stor fodersæk med det samme – hos OLIVERS har vi nemlig smagsgaranti på alt foder. Det betyder, at du kan få pengene tilbage eller ombytte til en anden variant helt uden omkostninger for dig, så du ikke kommer til at brænde inde med en smagsvariant, som ikke falder i din hunds smag.

Uanset hvordan du foretrækker at gøre det, har vi sørge for at det er nemt og trygt at finde frem til din hunds helt egen favorit af OLIVERS kornfrit hundefoder.
 

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS