Din indkøbskurv er tom.

Kombi-pakker

Olivers hundefoder er produceret af de bedste råvarer fra naturens eget skattekammer og har alle kød som 1. ingrediens. Vi anvender i selv i vores ikke-konrfri produkter sunde og oprindelige kornsorter som havre, sorghum og hirse, der alle har et lavt indhold af gluten og betragtes som nogle af de sundeste kornsorter for såvel mennesker som dyr. Vores foder er naturligvis heller ikke tilsat hverken kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler.

OLIVERS foderprodukter fås som kornfri eller classic og desuden kan du vælge vores "single-protein" varianter "lam" eller "fisk", der kun indeholder en enkelt proteinkilde, og derfor er særligt velegnet til hunde med allergi og foderintolerence.

Kombi pakker fra OLIVERS - når det skal være nemt og lækkert!

Drømmer du om at kunne give din hund både næringsrigt og velsmagende foder? Hos OLIVERS Petfood finder du et stort udvalg af kvalitetsfoder til din hund. Vores opskrifter er helt unikt sammensat, så de understøtter din hunds vitale, fysiske ressourcer. Tag et kig på vores store sortiment af hundefoder Vi er glade for at kunne tilbyde dig vores alsidige og spændende Kombi pakker, der er fyldt med gode ting til din bedste ven. Vores Kombi pakker fås i forskellige udgaver, og fælles for dem er, at de er proppet med fantastiske lækkerier, din hund vil elske. Hvad med en vores delikate Kombi pakker til den kræsne hund, der indeholder både OLIVERS Fish Bites, OLIVERS Ocean Bites og Adult Fish Grain free? Vælg en af de mange Kombi pakker til din hund og forsød dens hundeliv med godt, gedigent kvalitetsfoder.

 

Naturlig mad til din hund

Vidste du, at OLIVERS producerer foder, der passer til hvert eneste livsstadie, din hund går igennem? Om du har en lille hvalp fuld af spræl, eller om du har en skøn, voksen seniorhund, så har OLIVERS Petfood det, du søger. I hver eneste foderkategori tages der højde for de helt specifikke behov, din hund skal have opfyldt for at være i trivsel. Se f.eks. vores store udvalg af hvalpefoder, der understøtter den både store og vigtige udvikling, der finder sted i hvalpeårene. Al vores foder indeholder protein, gode fedtsyrer og al den næring, din hund har brug for. Det hjælper desuden aktivt med at opretholde en god balance i fordøjelsessystemet og giver de mest optimale forhold for sund hud og pels. Foder fra OLIVERS understøtter din hunds sundhed og trivsel.