LIGE NU - FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER
Royal Canin Mini Puppy hvalpefoder 8 kg, Royal Canin

Royal Canin Mini Puppy hvalpefoder 8 kg

Små hunde har en kortere vækstperiode end store hunde. Hunde af små racer er typisk færdigudvoksede, når de er ca. 10 måneder. Det gør også, at væksten skal foregå meget hurtigt. Det er derfor e...
Læs mere
374,25 kr Club OLIVERS medlemspris

499,00 kr Ikke medlemspris

Club Olivers pris er valgt:


Prøv første måned gratis (herefter 79,-/md.) og du kan opsige medlemskabet når det passer dig.

  • Du sparer 25% på hunde- og kattefoder
  • Du sparer op til 60% på tilbehør
  • Altid gratis fragt på OLIVERS eget tørfoder.
  • Kombiner med fast levering og spar yderligere 10%
Antal
Produktet er tilføjet i kurven Se kurv
På lager Levering 1-3 dage

Små hunde har en kortere vækstperiode end store hunde. Hunde af små racer er typisk færdigudvoksede, når de er ca. 10 måneder. Det gør også, at væksten skal foregå meget hurtigt. Det er derfor ekstremt vigtigt, at de får nok energi og protein lige fra de er helt små. Få de små hunde den korrekte næring fra hvalpestadiet, vil de til gengæld have et langt og sundt liv foran sig - med en forventet levetid på op til 13 til 16 år. Royal Canin Mini Puppy hvalpefoder er specielt udviklet til de små hunderacer (fra 1 - 10 kg) i vækstfasen, fra de er 2 måneder gamle. Det er i vækstfasen, at hvalpen opbygger knogler og muskler. Hvalpen har i denne fase derfor behov for ekstra meget energi. Samtidig er det dog vigtigt, at den heller ikke vosker for hurtigt. Energiniveauet i Royal Canin Mini Puppy er nøje afstemt til at sikre en optimal vækst.

Dette hvalpefoder er ligeledes udviket til at have en ekstra høj accept, så selv kræsne hvalpe får alle de næringsstoffer, de har behov for. Hvalpes fordøjelsessystem er meget følsom og udvikler sig kun langsomt, og hvalpen kan derfor ikke fordøje alt for store mængder af visse næringsstoffer, som f.eks. stivelse. Royal Canin Mini Puppy er sammensat af letfordøjelige proteiner, der sammen med fructo-oligosaccharider og fiskeolie sikrer en optimal fordøjelse og en god udnyttelse af næringsstoffer.

Royal Canins hvalpefoder indeholder ligeledes en særlig sammensætning af antioxidanter (taurin, lutein, C- & E-vitamin), der bidrager til at opbygge hvalpens immunsystem. Mannan-oligosaccharider styrker tarmenes lokale immunforsvar og essentielle omega-3 og omega-6 fedtsyrer beskytter tarmenes slimhinder.

Foderpillerne i Royal Canin Mini Puppy har desuden en optimal størrelse, form og struktur, så de er nemme at tygge. Desuden er foderet tilsat natriumtrifosfat, der optager spyttets kalciumindhold, så det ikke sætter sig og danner tandsten. De særlige LIP-proteiner i Royal Canins hvalpefoder giver desuden en garanteret proteinoptagelse på mindst 95%.

Varenr.: 172730

Fuldfoder til hund - Til hvalpe af små racer (voksenvægt mellem 1-10 kg) - Op  til 10 måneder

Sammensætning: Tørret fjerkræprotein, ris, animalsk fedt, vegetabilsk proteinisolat, majs, tørret  okse- og svineprotein, roetrævler, majsmel, hydrolyserende animalske proteiner, majsgluten, mineraler, fiskeolie, sojaolie, frugto-oligosakkarider (0,34%), hyrdolysat af gær (kilde af mannan-oligosakkarider), ekstrakt af gær (kilde til beta-gluucaner), tagetesekstrakt (luteinkilde).

Tilsætningsstoffer (pr. kg):  Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: A-vitamin: 21.500 IE, D3-vitamin: 1.000 IE, E-vitamin: 520 mg, E1 (Jem): 40 mg, E2 (Jod): 4mg, E4 (Kobber): 12mg, E5 (Mangan): 52mg, E6 (Zink): 132mg, E8 (Selen): 0,06mg - Teknologiske tilsætningsstoffer: Clinoptilolit af sadimentær oprindelse: 10g - Sensoriske tilsætningsstoffer: Yuccaekstrakt: 125mg - Konserveringsmidler - Antidoxianter.

Analytiske bestanddele:

Protein 31%

Råfedt 20%

Råaske: 7,3%

Træstof: 1,5%

Fodringsanvisning: Se tabel. Udløbsdato, batch- og registreringsnummer. Se pakken. Opbevares køligt og tørt.

Voksenvægt

 

2 m

3 m

4 m

5 m

6 m

7 m

8 m

9 m

10 m

11 m

 

(g)

(g)

(g)

(g)

(g)

(g)

(g)

(g)

(g)

(g)

2 kg

49

54

55

55

48

40

39

39

39

Mini adult

6 kg

103

118

125

126

125

113

101

90

89

10 kg

146

171

182

185

184

167

149

133

132

131

OLIVERS

FAST-LEVERING AF FODER

Pig

Spar 10%
ved hvert køb

Car

Fast levering
- du vælger hvor tit

 
  • Slut med at løbe tør for foder.
  • Spar 10% fast på dit foderindkøb.
  • Ingen binding - nem ændring af interval
  • Udfyld intervallet til venstre - så er du i gang.
  • Udfyld uge-intervallet - så er du i gang.
Vil du vide mere ? Klik og se vores guide Læs mere om abonnement Luk

*De 10% kan godt kombineres med Club Olivers rabatten.

 

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS