Hvalpefoder

Din hunds sundhed grundlægges, mens den er hvalp.

Hos OLIVERS finder du et stort udvalg af hvalpefoder af højeste kvalitet skræddersyet til at imødekomme de ernæringsmæssige behov, som din hvalp har i vækstfasen. I Olivers foderserie til hvalp finder du både Classic hvalpefoder, kornfrit hvalpefoder, økologisk hvalpefoder samt hvalpefoder med ekstra højt kødindhold - i Olivers Max Meat serien. Har du præferencer for et andet fodermærke, har vi helt sikkert også noget for dig og din hvalp. F.eks. fører vi nu også Hill's Science Plan hvalpefoder samt Eukanuba hvalpefoder.

OLIVERS eksperter rådgiver dig gerne til valg af et hvalpefoder, der tilgodeser din hvalps behov - vores kundecenter sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 43 64 13 64. 

Læs mere

 

Det siger vores kunder om OLIVERS hvalpefoder

***** Anne Bredahl Høedholt, OLIVERS kunde: "Min hvalp er vild med maden"

"Er helt ny kunde. Leveringen var perfekt, og min hvalp er vild med maden.".

 

***** Anette  Visholm, OLIVERS kunde: "Det har altid fungeret optimalt på mine hunde"

"Har brugt Olivers stort set siden I startede. Det har altid fungeret optimalt på mine hunde. Jeg fik ny hund for 2 år siden, og prøvede i den forbindelse at skifte til et andet mærke, men måtte efter 3/4 år prøve jeres igen. Nu fungerer min hund optimalt! Tak for det. I er hurtige til at levere - og alene det, at man kan vælge størrelse på foderpillen, gør mig glad i låget:-))".

 

 

Hvorfor er hvalpefoder vigtigt?

En hvalp vokser og udvikler sig lige så meget på 1 år, som et menneskebarn gør på ca. 14 år. Det er derfor særdeles vigtigt at vælge det helt rigtige foder til sin hvalp under vækstperioden, da forkert fodring fx kan spille ind på udviklingen af forskellige typer af knoglelidelser såsom knoglehindebetændelse og kurvede skinneben. Hvalpefoder skal derfor være perfekt afbalanceret, således at almindelige kropsfunktioner opretholdes, og normal vækst og knogleudvikling kan finde sted.

Ikke alle hvalpe skal vokse lige meget, da der er stor forskel på, hvor hurtigt en hvalp af en lille hunderace skal vokse i forhold til en hvalp af en stor hunderace. Det er derfor vigtigt at købe hvalpefoder, der er målrettet specielt din hvalps race/størrelse, alder og vægt.


Om OLIVERS hvalpefoder

Vi mener, at hunde har behov for mange proteiner, og der er derfor altid store mængder lækkert kød i vores hundefoder. For at forebygge foderrelaterede allergier har vi valgt at fjerne de mest almindelige kilder til foderallergi, såsom hvede, byg, rug og soja.

Vores hvalpefoder er specielt tilpasset netop din hvalps race, størrelse og behov og vores produkter er sammensat til at hjælpe din hvalp med at få en sund og harmonisk vækst. Til hvalpe af små og mellemstore racer tilbyder vi produktet Start classic, som er letfordøjeligt foder til hvalpe af små og mellemstore racer. Start classic kan også fås som kornfrit hvalpefoder - Start grain free. 

Til hvalpe af mellemstore og store hunderacer tilbyder vi produktet Large breed start classic, som er letfordøjeligt foder til hvalpe af mellemstore og store hunderacer. Large breed start classic kan også fås som kornfrit hundefoder – Large breed start grain free.

Du kan også vælge en af vores hvalpepakker, hvor vi har sammensat hvalpefoder, godbidder og legetøj efter hvorvidt pakken er til en hvalp af en lille/mellemstor hunderace - Hvalpepakke Start classic eller mellemstor/stor hunderace - Hvalpepakke large breed start classic. Hvis du ønsker at købe en hvalpepakke med kornfrit hvalpefoder, er dette også muligt både til den store og mindre hvalp.

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS