SPAR OP TIL 30% V. KØB AF 2 x 8 ELLER 2 x 12 KG OLIVERS FODER

Hvalpefoder

Din hunds sundhed grundlægges, mens den er hvalp.

Hos OLIVERS finder du et stort udvalg af hvalpefoder af højeste kvalitet skræddersyet til at imødekomme de ernæringsmæssige behov, som din hvalp har i vækstfasen. I Olivers foderserie til hvalp finder du både Classic hvalpefoder, kornfrit hvalpefoder, økologisk hvalpefoder samt hvalpefoder med ekstra højt kødindhold - i Olivers Max Meat serien. Har du præferencer for et andet fodermærke, har vi helt sikkert også noget for dig og din hvalp. F.eks. fører vi nu også Hill's Science Plan hvalpefoder samt Eukanuba hvalpefoder.

OLIVERS eksperter rådgiver dig gerne til valg af et hvalpefoder, der tilgodeser din hvalps behov - vores kundecenter sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 43 64 13 64. 

Læs mere

 

Det siger vores kunder om OLIVERS hvalpefoder

***** Anne Bredahl Høedholt, OLIVERS kunde: "Min hvalp er vild med maden"

"Er helt ny kunde. Leveringen var perfekt, og min hvalp er vild med maden.".

 

***** Anette  Visholm, OLIVERS kunde: "Det har altid fungeret optimalt på mine hunde"

"Har brugt Olivers stort set siden I startede. Det har altid fungeret optimalt på mine hunde. Jeg fik ny hund for 2 år siden, og prøvede i den forbindelse at skifte til et andet mærke, men måtte efter 3/4 år prøve jeres igen. Nu fungerer min hund optimalt! Tak for det. I er hurtige til at levere - og alene det, at man kan vælge størrelse på foderpillen, gør mig glad i låget:-))".

  

Hvorfor er hvalpefoder vigtigt?

En hvalp vokser og udvikler sig lige så meget på 1 år, som et menneskebarn gør på ca. 14 år! Det er derfor særdeles vigtigt at vælge det helt rigtige hvalpefoder under vækstperioden, da forkert fodring kan spille ind på udviklingen af forskellige typer af knoglelidelser såsom knoglehindebetændelse og kurvede skinneben.

Hvalpefoderet skal være perfekt afbalanceret, således at almindelige kropsfunktioner opretholdes, og normal vækst og knogleudvikling kan finde sted.

Ikke alle hvalpe skal vokse lige meget, da der er stor forskel på, hvor hurtigt en hvalp af en lille hunderace skal vokse i forhold til en hvalp af en stor hunderace. Foderet skal derfor også være målrettet specielt din hvalps race/størrelse, alder og vægt.


Hvalpefoderet skal løbende tilpasses hvalpens alder


Hvalp på 1 mdr.

Når hvalpen er ved at være en måned gammel begynder den gradvist at blive fravænnet mælk fra sin mor, og skal stille og roligt lære at spise selv. Det er i denne fase at hvalpens eget naturlige immunforsvar for alvor skal have de rette byggesten, så den lille krop har noget at stå imod med. Helt små hvalpe har sarte fordøjelsessystemer da de endnu ikke har udviklet alle nødvendige sunde tarmbakterier. Dette hjælper du hvalpen med når du sørger for at give den godt og optimalt hvalpefoder med vigtige næringsstoffer.


Hvalp på 2 - 4 måneder

Nu er hvalpen blevet markant større, stærkere og har travlt med at udforske hele verden. Hvalpen er ikke længere afhængig af sin mors mælk og spiser nu 100 % selv. I denne fase er det vigtigt at du understøtter hvalpens udvikling af sunde knogler med de rigtige mængder kalcium, fosfor og D vitamin.

Særligt store hunderacer skal vokse meget på kort tid og derfor er det et kritisk stadie at sørge for racetilpasset hvalpemad.


Hvalp på 4 - 7 måneder

Din lille hvalp er ikke helt så lille mere og der er ved at komme godt med sul og muskler på hunden. Opbyggelse af kropsmassen sker i samspil med et aktivt hundeliv, hvor hvalpen for lov til at lege og motionere samt selvfølgelig får den rette ernæring. På dette stadie har din hvalp derfor brug for en masse letfordøjelige proteiner af høj kvalitet.

Når din hund er blevet voksen (det kan tage lidt længere tid for store hunde) tilbyder vi noget af markedets bedste hundefoder fra OLIVERS. Hertil er vi altid klar i vores passionerede kundeservice hvor vi svarer på alle spørgsmål.


Om OLIVERS hvalpefoder

Vi mener, at hunde har behov for mange proteiner, og der er derfor altid store mængder lækkert kød i vores hvalpemad. For at forebygge foderrelaterede allergier har vi valgt at fjerne de mest almindelige kilder til foderallergi, såsom hvede, byg, rug og soja.


Hvalpefoder til små- og mellemstore hunderacer

Vores hvalpefoder er specielt tilpasset netop din hvalps race, størrelse og behov og vores produkter er sammensat til at hjælpe din hvalp med at få en sund og harmonisk vækst. Til hvalpe af små og mellemstore racer tilbyder vi produktet Start classic, som er letfordøjeligt foder. Start classic kan også fås som kornfrit hvalpefoder og hedder Start grain free.


Hvalpefoder til store hunderacer

Til hvalpe af mellemstore og store hunderacer tilbyder vi produktet: Large breed start classic, som er letfordøjeligt foder der optages godt og støtter din hvalps biologiske processer i dette alderstrin. Large breed start classic kan også fås som kornfrit hundefoder og hedder Large breed start grain free.


Vælg en perfekt hvalpepakke med hvalpemad, godbidder og legetøj

Vælg én af vores populære hvalpepakker, hvor vi har sammensat en smart hvalpepakke med alt hvad du skal bruge til, at holde din lille hvalp glad, mæt og aktiveret.

Pakken indeholder:

  • Hvalpefoder
  • Godbidder
  • Legetøj

Vi har forskellige pakker alt efter hunderace/størrelse. Pakken till en hvalp af en lille/mellemstor hunderace er “Hvalpepakken Start classic” eller mellemstor/stor hunderace - “Hvalpepakken large breed start classic”. Hvis du ønsker at købe en hvalpepakke med kornfrit hvalpemad, er dette også muligt både til den store og mindre hvalp.