Hills hundefoder

Hills er et meget anerkendt og elsket hundefoder. Dette gælder både dyrlæger og hundeejere verden over.

Begejstringen for Hill´s skyldes blandt andet, at Hills hundefoder er udviklet på baggrund af mange års forskning. Forskningen har båret frugt, for i dag er Hills hundefoder både velsmagende og ideel for din hunds velvære og sundhed gennem hele livet.

Hver Hills variant skræddersyes efter hundens vægt, alder, aktivitetsniveau, serveringspræferencer samt eventuelle særlige behov.
Dermed er der en fodertype, hvor sammensætningen af ingredienser passer perfekt til din hund!

Vi forhandler også Hill's diætfoder - Klik her!

Læs mere

Tilbud på Hills hundefoder – Køb Hills hundefoder til den bedste pris

Ved at handle Hills hundefoder hos os, kan du spare mange penge. Vi holder nemlig løbende tilbud på Hills hundefoder. Du kan også melde dig ind i ClubOLIVERS nu og spare 25% på Hills Science Plan hundefoder hver gang, du handler hos OLIVERS.

Gå på opdagelse i vores mange Hills Science Plan varianter ovenfor – eller scroll ned og få svar på alle dine spørgsmål om Hills hundefoder. Her på siden kan du finde den Hills Science Plan variant, der matcher din hunds behov bedst.

 

Hills hundefoder - Missionen

Vi er, hvad vi spiser – og det samme gælder for vores firbenede bedste ven. Hundens næring gennem livet har afgørende betydning for hundens velvære, og om hunden vil få et langt og sundt liv. Missionen bag Hills hundefoder består i at forlænge og berige levetiden for hunden, så det særlige bånd mellem hund og ejer kan fortsætte i så mange år som muligt. Det er dog forskelligt, hvad hunde har brug for. Dermed er der også forskel på, hvad din hund har brug for sammenlignet med nabohunden. Netop dette er omdrejningspunktet for Hills hundefoder. Hills tilbyder derfor ernæringsrigt hundefoder, der sammensættes på baggrund af hver hunds individuelle behov og livsstadie. Ved hjælp af forskning indeholder Hills hundefoder den optimale balance mellem næringsstofferne. Hills hundefoder sammensættes efter hundens:

 • Alder
 • Vægt
 • Aktivitetsniveau
 • Andre individuelle sundhedsbehov

 

Imødekommer hundefoderet den enkelte hund, vil det komme bag på mange hundeejere, hvad effekten heraf bliver. Nogle hunde lever ganske enkelt helt op!

 

Hills Science Plan hundefoder - Historien

Hills hundefoder er udviklet af mere end 220 dyrlæger og forskere med speciale i ernæringskorrekt foder. Hills hundefoder sælges i mere end 86 lande. Dyrlæger over hele verden anbefaler og fodrer deres egne hunde med Hills foder – og dette sker i højere grad end ved noget andet foderbrand!

 

Hills hundefoder fås i 4 forskellige mærker:

 • Hills Prescription Diet
 • Hills Ideal Balance
 • Hills VetEssentials 
 • Hills Science Plan

 

Vi forhandler Hills Science Plan foder, da vi tror på, at skræddersyet kvalitetshundefoder har afgørende betydning for hundens velbefindende og levetid.

Hver foderpille i Hills Science Plan indeholder den næring, der skal til for, at din hunds liv bliver så langt og sundt som overhovedet muligt. Vælger du det rigtige foder, vil du blive overrasket over, hvor meget din hunds liv vil forandres til det bedre. Det er ikke usædvanligt, at hunde lever op, efter de skifter til et bedre foder. Det rigtige foder kan sågar bekæmpe alderdomstegn hos din hund.

 

Ingredienser i Hills hundefoder

Ingredienserne i Hills hundefoder er nøje udvalgt, så alle ingredienserne er af højeste kvalitet. Der forskes løbende i sammensætning- og afbalancering i essentielle næringsstoffer. Ingredienserne i Hills hundefoder er sammensat på en sådan måde, at det opfylder den individuelle hunds specifikke behov.

 

Sådan vælger du Hills hundefoder

Ligesom ved mange andre brands, kan det virke uoverskueligt at navigere rundt i de mange forskellige varianter af hundemad. Vi gennemgår nu, hvordan du vælger det bedste Hills hundefoder for din hund. Du kender din hund bedre end nogen anden. Når du skal vælge Hills hundefoder, er det først og fremmest den viden, du skal tage med på råd.

 

Valg af Hills hundefoder - Alder og livsstadie:

Det første der har indflydelse på, hvilken Hills fodervariant du skal vælge, er din hunds alder. Der er nemlig forskel på, hvad en hundehvalp skal have at spise – og hvad en ældre hund med skrøbelige led og knogler skal have at spise. Hundehvalpe er ofte meget aktive, og de skal derfor have en anden energisammensætning i foderet end de ældre hunde, hvor forbrændingen ikke længere er, hvad den har været. Den rigtige næring er for hundehvalpe vigtig, hvis de skal udvikle hjerne, øjne og knogler optimalt. Her på siden forhandler vi både Hills Hvalpefoder og Hills Seniorfoder.

Er din hund drægtig, eller har din hund hvalpe, er der også nogle særlige næringsstoffer, der er er afgørende for, om din hund får den korrekte næring.

 

Valg af Hills hundefoder – Vægt

Hills hundefoder kan både købes til store og små hunde. Generelt er der stor forskel på, hvad store hunde har brug for sammenlignet med mindre hunde. Store hunde bliver generelt ikke ligeså gamle som små hunde. Muskler og led på henholdsvis store og små hunde er desuden udsat for forskellige udfordringer. Vi forhandler både Hills hundefoder til store og til små hunde.

 

Valg af Hills hundefoder - Aktivitetsniveau:

Det siger næsten sig selv, at en meget aktiv hund skal have en anden energisammensætning end en hund, der har et lille aktivitetsniveau. Dette tager Hills naturligvis også højde for. Derfor findes der Hills hundefoder-varianter, der er ideelle for moderat aktive, aktive - og mindre aktive hunde.

 

Valg af Hills hundefoder - Særlige behov:

Har din hund særlige behov? Måske lider din hund af dårlige led, overvægt, dårlige tænder – eller noget helt fjerde? Hills hundefoder tilgodeser som bekendt din hunds særlige behov. Derfor er Hills Science Plan et sortiment af foder, der blandt andet tilgodeser følgende sundhedsproblemer blandt hunde:

 • Vægtstyring
 • Led & mobilitet
 • Sund hud og pels
 • Sund fordøjelse
 • Tandpleje & mundhygiejne
 • Energi & psykisk velvære

 

Valg af Hills hundefoder - Serveringspræferencer:

Der er stor forskel på, om hunde foretrækker vådfoder eller tørfoder. Hills hundefoder kommer også i vådfoder, men her skal du være opmærksom på, at hundens gummer ikke bliver aktiveret på samme måde som ved tørfoder. Tørfoder har generelt en positiv indvirkning på tandsten, og det virker i det hele taget forebyggende over for tandproblemer hos hunde. Vi forhandler også Hills vådfoder. Mange supplerer Hills vådfoder med Hills tørfoder.

Læs mere om tandpleje til hunde her.

 

Søg rådgivning om Hills hundefoder hos os

Overvejer du at købe Hills hundefoder? Det kan være svært at vurdere, hvilket foder der passer bedst til din hund. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os til en snak om de forskellige muligheder.

Se vores store udvalg af hundefoder her.

 

Savner du et Hills hundefoder-produkt?

Vi har nøje udvalgt vores sortiment af Hills hundefoder til at matche dine behov og ønsker bedst muligt. Er der noget, du savner i vores sortiment af Hills hundefoder, er du meget velkommen til at sende en mail med dine ønsker og forslag til produkter til vores kundecenter.

Vi glæder os til at høre fra dig.Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS