Fri fragt på alt OLIVERS – Vi leverer til døren. Der kan være øget leveringstid pga. omstændighederne.

Eukanuba hundefoder

Eukanuba er særdeles anerkendt og elsket af både hundeejere og dyrlæger verden over

Eukanuba tilbyder et komplet kvalitetsfoder til din hund, som har alle de nødvendige næringsstoffer, som din hund har behov for.

Eukanuba foder er særligt kendt for at levere kvalitetshundefoder, der er skræddersyet efter hundens livsstadier og behov. Det betyder, at du både kan få glæde af det lækre hundefoder fra Eukanuba, hvis du har en lille hvalp – og hvis du ejer en seniorhund, der er mere end 9 år gammel. Eukanuba gør meget ud af at imødekomme den enkelte hunds behov. Derudover er der stor fokus på at levere lækre opskrifter, der er velsmagende uden at gå på kompromis med sundheden.

Læs her om alt hundefoder.

Læs mere

Eukanuba tilbud – Køb Eukanuba hundefoder til den bedste pris hos os!

Spar kroner og øre ved at købe dit Eukanuba foder her. Udover at vi løbende har tilbud på hundefoderet fra Eukanuba, tilbyder ekstra fordelagtige priser, hvis du er medlem af ClubOLIVERS. Her kan du faktisk spare 25% på Eukanuba hundefoder i forhold til vejledende udsalgspris.

Gå på opdagelse i vores mange forskellige varianter af hundefoder fra Eukanuba. Du kan også scrolle ned og læse alt, du bør vide om det anerkendte foderbrand. Vi garanterer, at du finder det ideelle hundefoder for din hund.

 

Eukanubas enestående historie

Eukanuba hundefoder forhandles i hele 20 forskellige lande. Brandnavnet ”Eukanuba” stammer oprindeligt fra jazz-kulturen i 1940’erne. Navnet udtales ”You-Kan-Noo-Bah” - som antyder, at noget er enestående. Dengang kunne det enestående eksempelvis være et nyt jazz-nummer. Det enestående ved Eukanubas hundefoder er deres opskrifter, som tilpasses efter et hav af forskellige hundebehov med afsæt i blandt andet hundens vægt og alder.

 

Eukanuba – skræddersyet hundefoder

Eukanuba har nemlig inddelt hunde efter:

 • Hvalpe (0-12 måneder)
 • Junior (1-2 år)
 • Voksen (1-6 år)
 • Moden (6-9 år)
 • Senior (mere end 9 år).

 

Alle livsstadier sætter forskellige krav til, hvilke næringsstoffer der er i fokus på de forskellige fodervarianter. Derudover skræddersyes hundefoder fra Eukanuba hundens størrelse. Her kategoriseres hunde efter:

 • Toy/Dværg
 • Lille
 • Medium
 • Stor.

 

Hver fodervariant indeholder et skema, der viser, hvor høj en foderdosering, der skal til ud fra din hunds vægt og alder. Det fremgår desuden herudfra, hvor ofte du skal fodre din hund.

Sidst (men bestemt ikke mindst) tager Eukanuba hundefoderet også højde for hundes individuelle ”særlige” behov. De imødekommer behov såsom: Vægtkontrol, sensitiv fordøjelse, skrøbelige led og hunde med sensitiv hud.

 

Eukanubas værdier og mission

Eukanubas mission er at levere kvalitetshundefoder, der skal bidrage til, at din hund får et sundt og langt liv - fyldt med velvære! Eukanuba har i den forbindelse lavet et forsøg, der løb over 10 år. Forsøget skulle bevise, hvor meget foderet har at sige for en hunds velvære og levetid. Forsøget viste, at næsten 90% af de hunde, der blev fodret med Eukanuba hundefoder (og fik passende pleje) – levede længere, end racens typiske levetid. De racer, der indgik i undersøgelsen, havde en estimeret levetid på omkring 12 år. I undersøgelsen fandt man frem til, at hele 28% af hundene øgede levetiden med hele 3,6 år.

 

Ingredienser og næring i hundefoder fra Eukanuba

Eukanubas filosofi bygger på, at hunden stammer fra kødædere og skal fodres i overensstemmelse hermed. Derfor anvendes kun animalske proteiner af høj kvalitet - hovedsageligt kylling eller lam (ikke grøntsager) som den vigtigste kilde til protein i Eukanubas hundefoder.

Du kan være sikker på, at din hund får det bedste af det bedste, hvis du køber hundefoder fra Eukanuba. Ingredienserne i Eukanubas hundefoder er nemlig nøje udvalgt med henblik på at understøtte et så langt og godt liv for din hund som muligt. Faktisk udføres mere end 120 kvalitetskontroller. Hvis du køber Eukanuba foder, tager du desuden højde for miljøet. Firmaet har nemlig deres helt egen vindmølle. Det betyder helt konkret, at mindst 25% af fabrikkens energi genereres herfra.

 

Sådan vælger du det rigtige hundefoder fra Eukanuba

Det kan ofte virke uoverskueligt at navigere rundt i de mange forskellige foderbrands. Derfor vil vi nu gennemgå de overvejelser, du skal gøre dig, hvis du ønsker at købe det ideelle hundefoder for din hund fra Eukanuba.

Du kender din hund bedre end nogen anden. Der er mange ting, som du kan se med det blotte øje – eksempelvis hundens pels, tænder og negle. Der findes dog også andre mere ”skjulte” ting, som du bør have for øje, når du skal vælge foder. Ved du eksempelvis, om din hunds led er skrøbelige? Har du en ældre hund, kan det være sådan noget, du skal få undersøgt. Selvom det er lidt af en kliché, skal vi huske på, at hunde ikke kan tale – vi skal derfor aktivt holde os opdaterede på vores hunds almene helbred. Pointen her er, at et helbredstjek hos en dyrlæge kan være en god idé, inden du vælger hundefoder til din hund.

 

Se vores produkter om pleje og velvære af din hund her.

 

Valg af Eukanuba variant: Din hunds alder

Når du har indblik i din hunds helbred, er næste skridt (når du skal vælge foder) at tage højde for din hunds alder. Der er nemlig stor forskel på, hvad en gammel hund og en hundehvalp skal have at spise. Den helt unge hund vil ofte have et helt andet energiniveau end seniorhunden.  Modsat skal en seniorhund have næring til skrøbelige led og knogler. Her på siden kan du både købe:

 • Eukanuba hvalpefoder
 • Eukanuba voksenfoder
 • Eukanuba foder til seniorhunde

 

Valg af Eukanuba variant: Din hunds størrelse

Som vi har været lidt inde på, tager Eukanuba højde for størrelsen på din hund. Har du en dværghunderace, er der som regel nogle andre behov – end hvis du har en kæmpe hund! Der hersker generelt nogle andre sygdomme, og de store hunde bliver desuden ikke lige så gamle som de helt små. Når du skal vælge foder fra Eukanuba, skal du vælge fodervarianten ud fra størrelsen på den hunderace, du har – og du skal dosere foderet efter hundens vægt. Her på siden har vi Eukanuba hundefoder til alle størrelser.

 

Valg af Eukanuba variant: Smagsoplevelse

Hvad kan din hund bedst lide? Eukanuba hundefoder kommer i en lang række forskellige smagsvarianter såsom kylling, fisk, kalkun og lam. Gå på opdagelse i vores sortiment.

 

Valg af Eukanuba variant – Specielle behov

Der kan være flere helbredsmæssige forhold, som generer din hund i dagligdagen. Hundefoder fra Eukanuba kan gøre livet sjovere, hvis din hund er underlagt smerter eller skavanker. Det kan være, at din hund har brug for hundefoder til pleje af leddene. Det kan også være, at din hund er overvægtig, og at du derfor har brug for et foder, der gør din hund mæt – uden at gå på kompromis med smagen?

Eukanubas mission er at gøre livet bedre for hunde med en lang række forskellige helbredsmæssige udfordringer. Alle ingrediensernes effekt på din hunds skavanker er klinisk dokumenteret.

 

Søg rådgivning om hundefoder fra Eukanuba hos os

Overvejer du at købe Eukanuba hundefoder? Det kan være svært at vurdere, hvilket foder der passer bedst til din hund. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os til en snak om de (mange) forskellige muligheder.

Se al hundemad her. 

 

Savner du et Eukanuba hundefoder-produkt?

Vi har nøje udvalgt det sortiment af Eukanuba hundefoder, som vi tror matcher dine behov og ønsker bedst muligt - er der noget, du savner i vores sortiment af Eukanuba hundefoder, er du meget velkommen til at sende en mail med dine ønsker og forslag til produkter til vores Kundecenter.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Måske er du også interesseret i at læse om Hills hundefoder eller Royal Canin hundefoder?