Classic

OLIVERS hundefoder er produceret af de bedste råvarer fra naturens eget skattekammer og har alle kød som 1. ingrediens. Vi anvender i vores classic produkter sunde og oprindelige kornsorter som havre, sorghum og hirse, der alle har et lavt indhold af gluten og betragtes som nogle af de sundeste kornsorter for såvel mennesker som dyr. Vores foder er naturligvis heller ikke tilsat hverken kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler.

OLIVERS CLASSIC foderprodukter fås i "single-protein" varianten "lam", der kun indeholder en enkelt proteinkilde, og derfor er særligt velegnet til hunde med allergi og foderintolerence. OLIVERS eksperter rådgiver dig gerne til valg af et foder, der tilgodeser din hunds behov - vores Kundecenter sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 43 64 13 64

 

Det siger vores kunder om OLIVERS Classic hundefoder:

***** Kennel Crazy Little Diamond, OLIVERS kunde: "Mine hunde fungerer godt på jeres Classic foder.."

"Mine hunde fungerer godt på jeres classic foder, god, sikker, venlig og hurtig betjening".


***** Malene Rohr Andersen, OLIVERS kunde: "Min hund har altid med glæde spist classic-produkterne"

"Synes at man får en rigtig go' service hos Olivers og produkterne er gode ! Min hund har altid med glæde spist classic-produkterne m. kylling eller lam"


***** Gurli Bundgaard, OLIVERS kunde: "Fordi jeg er så lettet over at finde et hundefoder, der lever op til hvad jegmener det skal indeholde" 

"Fordi jeg er så lettet over at findes hundefoder, der lever op til, hvad jeg mener, det skal indeholde. Ikke en masse skjult fyldstof, ren varer, og diverse urter mm., der har dokumenteret virkning i forhold til forebyggelse af bl.a. ledprobemer. Jeg laver selv mad til min berner sennen, og forsøger at sammensætte maden så den lever op til de behov, som jeg mener den har. Her er alt hvad jeg anvender dog økologisk. Jeres foder er det daglige supplement til mit "hjemmebryg". Jeg har valgt jeres foder, fordi jeg mener at kunne gennemskue jeres deklarationer, med andre ord, jeg har tillid til jeres deklarationer."

 

 

OLIVERS Classic - et sundt hundefoder til alle livsstadier

Hos OLIVERS har vi med vores Classic hundefoder specialiseret os i at producere hundemad bestående af kvalitetsråvarer, hvor der ikke er gået på kompromis med nogle ingredienser. Vi har skåret alle kunstige stoffer fra, såsom farvestoffer, smagsstoffer og konserveringsmidler – OLIVERS er helt og aldeles velsmagende og naturligt hundefoder, præcis som vi mener det bør være.

OLIVERS Classic hundefoder indeholder produkter tilpasset til din hunds livsstadie. Det vil sige at du kan finde Classic hundefoder til din hund uanset om den er hvalp, voksen eller senior. Her er ingredienserne nøje målt og afvejet til din hunds livsstadie, så den får alle de næringsstoffer, den har brug for.

 

OLIVERS Classic hundefoder - et allergivenligt valg

Mange hunde lider af allergi af den ene eller den anden art, og her spiller kosten en stor rolle. Hundefoder der har de mest traditionelle kornsorter på ingredienslisten er tit en af årsagerne, da dette ofte indeholder lagermidler som din hunds fordøjelsessystem ikke har nemt ved at nedbryde. Resultatet er problemer med fordøjelsessystem, hud og pels.

Hos OLIVERS har vi i vores Classic produktserie nøje udvalgt de sundeste kulhydratkilder såsom kartofler, ærter, ris samt sunde og oprindelige kornsorter som havre, sorghum og hirse. Hvert produkt I Classic serien indeholder 3-6 af disse ingredienser, og sammen med de resterende ingredienser udgør det et sundt, nærende og afbalanceret fuldfoder produkt. OLIVERS har desuden altid kød som 1. ingrediens og giver dig med varianten "lam" muligheden for at vælge et foder med kun en proteinkilde, hvilket ofte er et godt valg til hunde med allergi.