SPAR OP TIL 30% V. KØB AF 2 x 8 ELLER 2 x 12 KG OLIVERS FODER

Carnilove hundefoder - into the wild

Carnilove hundefoder er et kornfrit hundefoder, som bringer din hund tilbage i det fri med mindst 70% vildt kød og 30% skovfrugter, vilde bær, grøntsager og urter fra vildmarken. 

Hundefoderet fra Carnilove er elsket af hunde og hundeejere verden over, og det er der mange grunde til. Carnilove hundefoder minder på mange måder om hundefoderet fra Taste of Wild, men der er dog visse forskelle, som vi gerne gør dig klogere på. Læs derfor mere om det helt særlige hundefoder fra Carnilove nederst på siden – eller gå på opdagelse i vores nøje udvalgte foder fra Carnilove – Into the wild her!

- Måske er du også interesseret i at se vores udvalg af Carnilove kattefoder

Læs mere

Tilbud på Carnilove hundefoder – Spar op til 30% i forhold til vejledende udsalgspris!

Vi er stolte forhandlere af Carnilove hundefoder, og der er meget at spare ved at købe det hos os. Udover at vi løbende fører særdeles gode tilbud, har du mulighed for at købe hundefoderet fra Carnilove til særligt fordelagtige priser, hvis du tilmelder dig ClubOLIVERS.

Som medlem sparer du op mod 30% i forhold til vejledende udsalgspris! Vi lover desuden kompetent rådgivning og hurtig levering af foderet.

Læs også generelt om vores hundefoder og hundemad her!

 

Historien bag Carnilove hundefoder

Mange dyrlæger har fået øjnene op for det faktum, at hunde har bedst af et foder, der imødekommer deres oprindelige behov. Dette sikrer den bedste næring og de bedste forudsætninger for en sund fordøjelse og et langt liv. Hundefoderet fra Carnilove afspejler derfor det bytte, som hunde selv fangede dengang, de stadig levede i det fri.

Hunde og mennesker har levet sammen i næsten 15.000 år, og siden hunde blev en del af livet i landbruget, har mennesker fodret hunde med mad, der ikke lever op til hundes oprindelige anatomi og genetik. Dette kan påvirke hundes helbred negativt og i nogle tilfælde betyde, at hunde får allergier og andre gener – noget, der i sidste ende påvirker hundes sundhed, trivsel og levetid.

Dette har Carnilove forsøgt at undgå med deres helt unikke foder. Ingredienserne i Carniloves hundefoder er sammensat på en sådan måde, at det kun imødekommer hundenes oprindelige behov. Alle ”overflødige” ingredienser indgår ikke i hundefoderet. De særlige opskrifter er baseret på den nyeste forskning og teknologi på området. Hundefoderet indeholder hverken korn eller kartofler.

 

Carniloves værdier og mission

Carniloves mission er at indfri alle de essentielle behov, som hundene har haft gennem historien – og som derfor også eksisterer den dag i dag. Ligesom os mennesker, har hundes fordøjelse og behov ikke ændret sig synderligt gennem tiden. Dette er til trods for, at vores eksistens går så mange år tilbage. Carnilove ønsker at bidrage til, at hunde får de absolutte bedste forudsætninger for at leve et langt og sundt liv – fyldt med velvære!

 

Carnilove er et velsmagende hundefoder

Det sker, at hundeejere har den opfattelse, at de sunde hundefoderbrands går på kompromis med velsmag. Dette er bestemt ikke tilfældet ved Carniloves hundefoder. Til trods for at hundefoderet har til formål at øge sundheden ved udelukkende at indeholde de sundeste ingredienser, har missionen også bestået i at lave et hundefoder, der er så velsmagende, at det falder i selv i mest kræsne hundes smag.

Hundefoderet fra Carnilove er testet af hundeejere verden over, og et af kendetegnende ved hundefoderet er, at hunde elsker smagen! Er du derfor på udkig efter et sundt og velsmagende hundefoder – er Carnilove et rigtig godt bud.

 

Ingredienser og næring i hundefoder fra Carnilove – Into the wild

Carnilove hundefoder består af en enestående sammensætning af naturlige ingredienser, der ikke alene booster din hunds sundhed – det sørger også for, at din hund vil føle sig mæt. Der er med andre ord tale om et hundefoder der, grundet den høje mængde kvalitetsprotein, holder din hund mæt gennem hele dagen. Carnilove hundefoder er derfor ideelt til alle, der ønsker at fastholde deres hunds vægt.

 

Proteinkilder

Hundefoderet fra Carnilove er sprængfyldt med proteiner, som er hundekroppens byggesten. Alle proteinkilder i Carniloves hundefoder kunne i princippet udgøre dét bytte, som hunden selv fangede dengang, de levede frit i vildmarken.

Proteiner er store molekyler, der er opbygget af mindre molekyler – som man kalder aminosyrer. Ingredienserne i foderet fra Carnilove sikrer, at din hunds kost indeholder vigtige essentielle aminosyre. Aminosyre er essentielle for, at hundes kroppe fungerer optimalt. Man får aminosyre gennem proteiner, og de er livsnødvendige for din hunds sundhed. Hundefoderet indeholder blandt andet:

  • Rensdyr
  • And
  • Fasan
  • Kalkun
  • Lam
  • Vildsvin
  • Laks

 

Rensdyr

Rensdyr er en god kilde til fordøjelige proteiner. Rensdyr indeholder desuden vigtige aminosyrer. Kødet er derudover fyldt med naturlige antioxidanter, og det indeholder ikke meget fedt. Kødets indhold af umættede omega-3-fedtsyrer er lige så højt, som det er i fisk.

And

And er en rigtig god proteinkilde. And er nemlig fyldt med polyumættede fedtsyrer, som er med til at sænke kolesterolindholdet i blodet. And indeholder også A- og C- vitamin samt mineraler såsom jern, kalk og selen.

Fasan

Fasan er en god kilde til B12-vitamin, fosfor og selen.

Kalkun

Kalkunen bidrager også med fordøjelige proteiner. Kødet har højt indhold af sporstoffer som zink og indeholder vitaminerne B3 og B6, hvilke er afgørende for god hjernefunktion, god muskeltonus og en sund vækst.

Laks

Flere varianter af Carnilove hundefoder indeholder desuden lakseolie, som er en god kilde til omega 3. Dette bidrager blandt andet til en bedre mental udvikling, og hunden vil få en smuk og blank pels. Omega 3 har desuden en positiv indvirkning på hjertefunktionen og blodsukkeret.

 

Antioxidanter og vitaminer

Carnilove hundefoder er fyldt med antioxidanter og vitaminer, hvilket blandt andet fås gennem urter, skovbær, skovfrugter og grøntsager – som hunde selv ville kunne finde i vildmarken. Disse ingredienser var en naturlig del af de vilde hundes kost, og herigennem får hunden den optimale mængde fibre.

Den enestående sammensætning af ingredienser i Carnelove – Into the wild hundefoder forstærker immunsystemet. Foderet bidrager til sunde led, blank pels og bedre fordøjelse. Ingredienserne er særligt udvalgt med det mål, at din bedste ven får et så langt og godt liv som muligt.

 

Ingen kartofler

Carnilove tror på, at kartofler er en overflødig ”fyld-ingrediens”, der ikke har gavn for hundes sundhed. Derfor indeholder hundefoderet fra Carnilove ikke kartofler. Dette ville stride imod tanken om, at hundefoderet kun skal indeholde de ingredienser, som hunde tidligere selv kunne finde i det fri. Denne præmis betyder også, at foderet fra Carnilove derfor heller ikke indeholder korn. Carnilove tror på, at ingredienser som kartofler og korn kun leder til overvægt og hertil-relaterede sygdomme såsom diabetes.

 

Carnilove er et naturligt hundefoder

Der kan vist ikke længere herske tvivl om, at hundefoderet fra Carnilove udelukkende afspejler det, som hunde kan fange som bytte i det fri. Dette betyder også, at hundefoderet ikke indeholder hverken kemikalier, konserveringsmidler eller farvestoffer. Ønsker du derfor at servere et naturligt foder til din hund, er Carnilove et rigtig godt bud.

 

Hundefoderet fra Carnilove imødekommer den enkelte hund

Der er stor forskel på, hvad en hundehvalp har brug for - og hvad en seniorhund har brug for, når det kommer til næring. Hundehvalpe har i høj grad brug for et foder, der bidrager til en sund mental udvikling samt optimal opbygning af knogler og muskelmasse. Derudover har hvalpe som regel et andet energiniveau end ældre hunde – hvorfor energisammensætningen også er anderledes. Ældre hunde har ofte skrøbeligere led, et lavere energiniveau og en ringere fordøjelse.

Dette imødekommer hundefoderet fra Carnilove, da der findes fodertyper til hunde i forskellige livsstadier.

Én ting er hunden alder – Racens størrelse har også betydning for, hvad der er den optimale næring. Store hunderacer har ofte nogle andre behov end små hunderacer. Det er blandt andet forskellige sygdomme, der optræder for henholdsvis små og store hunde. Dette betyder, at du selvfølgelig både kan købe hundefoder til små og større racer.

Læs også vores raceportrætter her.

 

Søg rådgivning om hundefoder fra Carnilove hos os

Overvejer du at købe Carnilove hundefoder? Det kan være svært at vurdere, hvilket foder der passer bedst til din hund. Derfor er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice til en snak om de (mange) forskellige muligheder. Er der noget, du savner i vores sortiment af Carnilove hundefoder, er du meget velkommen til at sende en mail med dine ønsker og forslag til produkter.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Læs også om: hundefoder fra Hills og hundefoder fra Eukanuba.Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS