SPAR OP TIL 30% V. KØB AF 2 x 8 ELLER 2 x 12 KG OLIVERS FODER

Hundefoder – Køb hundemad til landets bedste priser!

 

Olivers hundefoder

 

Shop efter alder

 

 

 

olivers hvalpepakke

 

 

stort udvalg af hundefoder

 

 

Contact form

Gratis fodervejledning

Hos OLIVERS er vores mission. at give din hund eller kat, de bedste betingelser for et langt og sundt liv. Derfor har vi gjort det gratis, at få vejledning fra vores eksperter.

* Skal udfyldes

offer banner1

Smagsgaranti

På alt OLIVERS foder. Få pengene retur, hvis din hund el. kat siger nej tak.

SE BETINGELSERNE HER
offer banner2

Club OLIVERS

Spar 25% på foder & op til 60% på tilbehør. Fri fragt på OLIVERS foder.

PRØV EN MÅNED GRATIS
offer banner3

Levering til døren

Vi leverer til døren - gratis ved køb over 399 kr. Ellers 29 kr.

LEVERING 1-2 HVERDAGE

Et godt hundefoder er én af de afgørende måder (sammen med motion), hvorpå du kan påvirke din hunds sundhed og livsglæde. Du bør derfor som hundeejer investere i den tid, det tager at finde frem til den bedste hundemad til din hund. Der er utallige fordele ved at fodre din hund med kvalitetsfoder – for din hund og dig! Derfor gør vi meget ud af at vejlede i, hvordan hundeejere vælger det bedst mulige hundefoder her på siden.

 

Spar op til 32.5% på dit hundefoder ved at købe det hos os!

 

Som medlem af Club OLIVERS kan du spare op til 25% af vejledende udsalgspris ved at købe dit hundefoder hos os. Ved du allerede, hvilket hundefoder du skal have, kan du finde det nedenfor. Hvis du ikke er helt sikker, kan du læse om alle de tanker, du skal gøre dig, for at finde det bedste mulige foder til din hund længere nede på siden.

Kombiner din Club OLIVERS pris med fast levering og få 32.5% rabat.

God fornøjelse.

Hvis du skal forkæle din hund lidt ekstra, tilbyder vi også ét af landets bedste udvalg af hundegodbiddertil alle tænkelige situationer. Du finder alt her på OLIVERS.dk

 

Vælg det bedste hundefoder

Det kan være svært at vælge det helt rigtige hundefoder. Markedet bugner af forskellige hundefoderbrands, der alle hævder at være de bedste på markedet. Dette er dog ikke tilfældet. Rigtig mange hunde får ikke den næring, de har brug for. Det kommer til udtryk ved manglende energi, overvægt, sygdomme og for tidlig aldring.

Det vil vi gerne undgå. Derfor kan du læse meget om de forskellige hundefodertyper her på siden, hvor vi uddyber alt du kan forvente ved hvert brand. Vi har udvalgt den bedste hundemad fra de virksomheder, som vi tror på - og som vi kan stå inde for.


Hunde er hvad de spiser

Ligesom os mennesker er hunde ”hvad de spiser”. Resultatet af et dårligt hundefoder har enorm indvirkning på hundens vægt, energi, almen sundhed og velvære. På sigt vil et dårligt hundefoder have en negativ indvirkning på hundens levetid.

Vi ved, at det er en jungle at navigere rundt i de mange forskellige slags hundefoder. Valget af de rigtige hundefoder afhænger af mange forskellige ting – såsom hundens alder, energiniveau, helbred og hundens størrelse (bare for at nævne få eksempler). Nogle gange er det så uoverskueligt at finde et godt hundefoder, at den ”lette løsning” vælges, hvor man blot køber det hundefoder, der er tilgængeligt på hylden i supermarkedet – ikke en god løsning!


Hvad er forskellen på hundefoderet?

Det er forskelligt, hvad de forskellige hundefoderbrands gør for at lave det optimale hundefoder. Fælles er dog, at alle fodertyperne her på siden indeholder sunde og gode råvarer. Du går med andre ord ikke helt galt i byen ved at vælge en af de hundefodertyper, som vi sælger her. Alligevel vil vi anbefale, at du læser op på, hvad der passer bedst til dig og din hund. På den måde får du mest for pengene - og din hund får mest muligt ud af hundefoderet!


Husk at du skal være varsom med at skifte foder jævnligt, da det kan fremkalde allergi og andre permanente gener hos din hund. Vi hjælper dig med at vælge rigtigt første gang!

 

Super Premium foderbrands

Som noget nyt har vi lanceret en række nye Super Premium foderbrands. Fremover vil vi derfor bedre kunne imødekomme mange flere behov, ønsker og præferencer omkring valg af hundefoder.

Så uanset om din hund er vild med OLIVERS foder, eller om du har præferencer for et andet hundefoder, vil du fremover kunne finde lige præcis dit favoritfoder hos os. Du vil desuden få glæde af vores gode service og mange erfaring med rådgivning i hundefoder.

 

Vi fører det mest anerkendte hundefoder på markedet. Læs et lille uddrag af hvert hundefoderbrand her:


 • Eukanuba hundefoder: Dette hundefoder tilbyder ligeledes et omfattende fodersortiment til din hunds specifikke behov - i alle livsstadier. Hundefoderet er tilpasset din hunds race og individuelle sundhedsmæssige behov.
 • Royal Canin hundefoder: Dette hundefoder er udformet på baggrund af forskning og videnskab. Hundemaden er sammensat af grundlæggeren, som er dyrlæge.
 • Taste of Wild hundefoder: Hundemaden fra dette brand er fremstillet med henblik på at tilgodese hundens oprindelige gener tilbage fra dens oprindelse som ulv.

 • Carnilove hundefoder: Denne hundemad indeholder kød fra vildt, såsom rensdyr, and, fasan, kalkun, lam, vildsvin og laks. Hundemaden matcher sammensætningen af hundens oprindelige bytte i vildmarken og er især kendetegnet ved den gode smag.

 

Missionen bag de forskellige hundefoderbrands varierer, men i virkeligheden er målet det samme: At give din hund de bedste forudsætninger for et langt og godt liv!

 

Sådan vælger du det rigtige hundefoder til din hund

Det er som sagt vigtigt, at du ikke hele tiden skifter til et nyt hundefoder.  Derfor gør vi meget ud af her på siden at hjælpe dig på vej til at vælge det helt rigtige første gang.

Første skridt i jagten på det optimale hundefoder er, at du læser op på, hvad de forskellige hundefoderbrands kan tilbyde.

Vi beskriver derfor grundigt, hvad du som hundeejer kan forvente af de forskellige typer hundefoder i form af ingredienser og tanken bag foderet. Vi håber, at det kan hjælpe dig med at vælge det rigtige hundefoder til din hund.  

 

Den individuelle hund afgør, hvilket hundefoder der er bedst!

Før vi gennemgår de forskellige punkter, du skal tage højde for ved valg af hundefoder, skal vi slå dette fast: Din hund er unik! Ingen hunde er ens. Du kender din hund bedre end nogen anden. Derfor er det din opgave, at vælge hundefoder ud fra din hunds livsstil, skavanker og særlige behov.

Selvom et hundefoderbrand hævder at imødekomme netop din hunds størrelse, alder og energiniveau, kan du aldrig være helt sikker på, at hundefoderet reelt falder i din hunds smag.

Inden du bliver helt fortvivlet, skal du dog vide, at du kan komme langt – rigtig langt – ved at læse om hundefoderet her. Lad os gennemgå de forskellige ting, du som hundeejer skal have for øje, når du skal vælge den bedste hundemad til din hund.

 

Vi vil gennemgå:

 

 1. Ingredienser og næring
 2. Alder
 3. Vægt og mæthed
 4. Allergi
 5. Race
 6. Energiniveau
 7. Smagspræferencer
 8. Andre særlige behov

 

Tænk over ingredienser og næring i hundefoder

Det er selvsagt ingredienserne i hundemaden der afgør, hvor meget (og hvilken) næring din hund får. Den hundemad du finder her på siden, består af sammensatte opskrifter, hvor ingredienserne er kombineret, så hunden får optimal næring.

 

Der er forskellige holdninger til, hvad det perfekte hundefoder bør indeholde

Nogle mener, at et godt hundefoder er kornfrit. Andre går i højere grad op i mængden af protein. Dem som hævder, at hundemad ikke bør indeholde korn er ofte dem, der også arbejder ud fra den præmis, at hunde kun bør fodres med det, de oprindeligt selv kunne finde i vildmarken.

 

Ingredienser

Fælles for al vores hundefoder er, at der indgår proteinkilder af højeste kvalitet. Protein i hundefoderet fungerer som musklernes byggesten, og proteiner har også en afgørende betydning for, om din hund vil føle sig mæt.

 

Protein

Proteinkilderne i hundefoderet kommer i en lang række forskellige varianter. Noget af hundemaden består af vildt såsom bisonokse, hjort, and og vildsvin. Andet hundemad består af laks, kylling og fasan.

 

Fibre

Din hund skal også have fibre, og derfor skal du gå efter et hundefoder, der også indeholder grøntsager.

 

Vitaminer

Vitaminer og antioxidanter findes blandt andet i frugt og urter – hvorfor disse ingredienser også indgår i flere af de forskellige hundefodertyper, som du kan finde her på siden.

 

Proteinkilden har også stor betydning for selve smagen af hundefoderet. Hvis du tidligere har erfaring med, at din hund godt kan lide smagen af kylling, kan dette være et godt sted at starte.

 

Din hunds alder har betydning for valg af hundemad

Er din hund hvalp, voksen eller senior? Dette er også en af de ting, som du skal tage højde for, når du vil vælge det optimale hundefoder til din hund. Din hunds alder har større betydning for valg af hundefoder, end mange umiddelbart tror. Det er dog ikke tilfældigt, hvad der indgår i henholdsvis hvalpefoder og voksenfoder. Det er der flere årsager til.

 

Hvalpe

Hvalpe skal have den korrekte sammensætning af råvarer for, at de kan udvikle sig bedst muligt. Dette gælder både rent fysisk, hvor de skal have de bedste forudsætninger for at udvikle muskler og knogler optimalt. Det gælder også rent mentalt, hvor hvalpen har brug for en næring, der gør, at den kan indlære bedst muligt og udvikle en afbalanceret mentalitet.

Hvalpe er ofte mere aktive end voksne hunde, og det har selvfølgelig også en betydning for energisammensætningen i hundefoderet. Hvis du har en hvalp, bør du derfor gå efter hundemad, der er udformet til at imødekomme hvalpes behov.

 

Seniorhunde og voksenhunde

Seniorhunde er ofte ikke ligeså aktive som eksempelvis hvalpe og unghunde.  Har du en seniorhund, vil din hund for have andre behov. Seniorfoder skal tage højde for skrøbelige knogler og led, og energisammensætningen tilpasses, så det indfrier din hunds energiniveau.

 

Hvis det er muligt, bør du vælge et hundefoder, der imødekommer din hunds alder.

Få også en gratis hvalpepakke her!

 

Derfor har din hunds vægt betydning for din hunds mad

Vægt og mæthed går hånd i hånd. Din hund skal føle sig mæt ved den korrekte dosering hundefoder. Der er alt for mange overvægtige hunde. Disse lider ofte af blandt andet diabetes og ledproblemer – og værst af alt er deres livskvalitet markant forringet. Det kan betyde, at din hunds ældningsproces fremskyndes, og den overvægtige hund vil derfor virke langt ældre, end den i realiteten er. Hundemad af høj kvalitet kan øge levetiden for din hund.

 

Hundefoder og overvægt

Der findes rigtig meget godt diætfoder til hunde, der er specielt udviklet til overvægtige hunde. Hvis din hund er overvægtig, bør du helt klart vælge denne type hundemad.

Det sker, at hundeejere blot giver deres hund mindre mad for, at hunden skal tabe sig. Dette resulterer i virkeligheden bare i, at din hund vil føle sig sulten hele tiden – ikke ligefrem noget, der øger livskvaliteten.

 

Hvis din hund er overvægtig, bør du vælge hundefoder, der imødekommer dette. Så vil din hund føle sig mæt – uden at blive tyk.


Hvis du alligevel skal vælge et nyt hundefoder til din overvægtige hund, skal du også tænke det ind i de godbidder, du giver.

 

Se også vores fedtfattige godbidder her.

 

Vægt og mængde af hundefoder

Det siger næsten sig selv, at store hunde skal have mere at spise end små hunde. Derfor fremgår en beskrivelse af den korrekte dosering på det meste af det hundefoder, vi forhandler her på siden. Din hund skal hverken have for meget hundefoder eller for lidt.

Hvis du vil sikre den rigtige mængde hundefoder, kan du supplere med et målebæger.Hvis din hund spiser meget hurtigt, kan det påvirke din hunds mæthedsfornemmelse og fordøjelse.

Vi anbefaler, at du investerer i madskåle der tager højde for dette. Northmate og Buster laver skåle, der er rigtig gode til dette formål. De fås i forskellige størrelser.

 

Når du skal vælge hundemad, skal du huske at tilpasse mængden af foder, så den passer til din hunds vægt.

 

Er din hund allergisk? Vælg dette hundefoder

Det kan være, at du allerede er bekendt med, at din hund er allergisk. For at undgå at skifte mellem for mange forskellige hundefoderbrands, kan du eventuelt tage forbi din dyrlæge og blive klogere på, om din hund har allergi. Har den allergi, skal du have dette in mente, når du skal vælge hundefoder. Du kan læse om vores dyrlægefoder her.

 

Forskelligt hundefoder til forskellige racer

Når du skal vælge hundefoder, kan du også have din hunds race i tankerne. Der eksisterer sygdomme som er særligt forekomne hos visse hunderacer.

Eukanuba laver blandt andet hundefoder, der er udformet specielt til særlige hunderacer. Nogle hunderacer minder så meget om hinanden, at man kan vælge et racespecifikt hundefoder, der passer til flere racer. Eukanuba Labrador Retriever passer eksempelvis både til labradorer, curly coated retrievere og chesaspeake bay retrievere.

 

Energiniveau og motion – vælg hundefoderet med omhu

Er din hund aktiv 1 time om dagen? Eller er den aktiv 5 timer om dagen? Med aktiv menes der ikke, om din hund er vågen eller ej, men om den er i bevægelse. Se Olivers hundefoder til aktive hunde her. Når vi taler om aktivitet handler det derfor ikke om, at din hund aktivt bevæger sig rundt i hjemmet. Aktivitet handler om gåture og leg!

 

Vælg den korrekte energisammensætning

Du skal vælge den korrekte energisammensætning i dit hundefoder, og den afhænger af, hvor meget motion din hund får om dagen. Aktive hunde skal have et andet hundefoder (med en anden energisammensætning) end hunde, der bruger det meste af dagen i hundekurven (eller sengen).

Det er vigtigt, at du overvejer, hvor meget din hund bevæger sig om dagen, når du skal vælge hundefoder. Flere af de hundefoderbrands, som vi forhandler her på siden, har lavet varianter, som særligt imødekommer aktive hunde. Du kan ofte også læse på bagsiden af hundefoderposen, hvor meget hundefoder, du skal dosere til din hund, vurderet ud fra hundens energiniveau.

 

Aktive hunde skal have en anden energisammensætning end stilleliggende hunde. Derfor skal du overveje, hvor meget din hund er i bevægelse, når du skal vælge hundefoder, og når du skal dosere mængden af hundemaden. 

 

Din hund skal elske smagen af hundefoderet

Vi har nu gennemgået en masse pragmatiske forhold, du skal overveje, når du vælger hundemad. Vi skal selvfølgelig ikke glemme, at din hund skal elske smagen hundefoderet! Mange hundeejere synes det er ”synd” at hunde bare skal spise sit ”kedelige” hundemad hver dag. Sådan skal det ikke være. Hundemaden skal smage så godt, at hunden skal sætte lige så stor pris på det som dine madrester.

 

Hvad foretrækker din hund?

Vi har tidligere været inde på de mange forskellige proteinkilder, som findes hundefoder. Der er stor forskel på smagen, og din hund vil helt sikkert også have smagspræferencer – ligesom vi mennesker har det.

Det er dermed vigtigt, at din hund elsker smagen af hundefoderet. Når det så er sagt, skal du ikke skifte hundefoder hvert øjeblik bare fordi, at din hund ikke viser den samme begejstring, som den gjorde, da du introducerede hundefoderet for første gang. Dette er en fejl, som mange begår. Disse hundeejere skifter mad løbende. Disse hunde ender med at blive ”kræsne”. Husk desuden at hyppigt skift af hundefoder kan fremkalde allergi og gener for din hund.


Der findes mange forskellige smagsvarianter

og det er derfor forskelligt, hvad den enkelte hund foretrækker. Der er ligeledes også forskel på, hvordan hunden foretrækker få serveret hundemaden. Foretrækker hunden eksempelvis tørfoder eller vådfoder? Har din hund præferencer i forhold til størrelsen på foderpillerne? Skal foderet være kornfrit?

Størrelsen på din hunds tænder kan have betydning for, din hunds begejstring af hundefoderet. Det kan nogle gange virke som om, at hunden ikke kan lide smagen af hundefoderet, men i virkeligheden er problemet, at foderpillerne dog ikke er rare for din hund at tygge i. Har din hund små tænder, skal du vælge mindre foderpiller – og har din hund store tænder, skal du vælge større foderpiller.


Husk at vi tilbyder
smagsgaranti på hundefoderet! Det betyder helt konkret, at du får pengene tilbage, hvis din hund ikke kan lide hundefoderet.

 

Har du hund andre særlige behov?

Rigtig mange hunde har særlige behov, som kan afhjælpes ved at fodre hunden med det rigtige hundefoder. Endnu vigtige skal det nævnes, at hundefoder kan forebygge eventuelle særlige behov i fremtiden. Ligger det derfor til din hunds race at have dårlige led, skal du eksempelvis læse med videre her.

 

Vi anbefaler...

Hills hundefoder er specialistmad når det kommer til hundefoder, som er særligt udviklet til hunde med særlige behov. Denne skræddersyede hundemad er udviklet på baggrund af mange års forskning og videnskab. Dette brand er bare et eksempel på, at der er hjælp og hente, hvis din hund har allergi – eller hvis den viser tegn på allergi og andre gener.

 

Sart hud

Mange hunde får let tør hud med skæl. Andre hunde har eksem. Der findes dog ingredienser i hundefoder, som kan modvirke dette. Blandt andet lakseolie medvirker, at huden holdes fugtet, og hvis din hund har sart hud, kan du købe hundefoder, der netop imødekommer dette. Udover vores eget hundefoder, kan du eksempelvis prøve Eukanuba DailyCare Sensitive Skin.

 

Pels

Mange ved ikke, at hundens pels er en rigtig god indikation af vores hunds sundhed. En mat og trist pels betyder som regel, at hunden ikke får den næring, som den har brug for. Hvis din hud har en mat pels, er det derfor et tegn på, at du bør overveje et nyt hundefoder. Især hundefoder med lakseolie indeholder Omega 3 – noget der har positiv effekt for din hunds sundhed (og som derfor vil komme til udtryk ved en smuk og blank pels).

 

Problemer med fordøjelse

Måske lider din hund af forstoppelse eller tynd mave? Det er hverken behageligt for ejer eller hund. De fleste af de hundefoderbrands, som du kan købe her på siden, er udformet på en sådan måde, at de fremmer en god fordøjelse. Derudover er der hundefoder, som er specialiseret i at imødekomme hunde, der har følsom fordøjelse. Den hundemad, vi forhandler her på siden, er alle gode til hunde med en følsom fordøjelse. Dog er der hundemad, der helt specifikt henvender sig til hunde, der har problemer med fordøjelsen. Se dette hundefoder her.

 

Tandproblemer

Rigtig mange hunde lider af tandpine. Dengang hunde levede i det fri, brugte de meget tid på at gnave i ben efter at have fanget et godt bytte. Sådan forholder det sig ikke længere. Det betyder, at hunde får plak og tandsten på tænderne, hvilket over tid giver huller og smerter i tænderne. I kvalitetshundefoder vil foderpillerne som regel gå ind og ”børste” hundens tænder, hvilket derfor kan forebygge eventuelle tandproblemer. Hill's Science Plan Adult Oral Care Chicken hundefoder er særligt udformet med det mål at reducere ophobning af plak og tandsten. Hvis du fodrer din hund med vådfoder skal du være opmærksom på, at din hund ikke på samme måde får ”børstet” sine tænder, som var det et tørt hundefoder. Er du én af dem, der ikke fodrer med tørt hundefoder, kan du her købe tandpleje til hunde.

 

Som supplement bør du...

Dog vil vi anbefale, at du som supplement enten børster hundens tænder – eller sørger, at hunden jævnligt får nogle ben at tygge i. Det kan også være en god idé, at du får en dyrelæge til at rense hundens tænder.  Din hunds ånde er en af måderne, hvorpå du kan få indblik i din hunds tilstand. Dårlige ånde kan nemlig været et tegn på tandbetændelse.

 

Se også vores tandrensende godbidder.

 

Hundemad afgørende for din hunds liv

Vi har nu gennemgået de forskellige forhold, som du skal overveje, når du skal vælge det helt rigtige hundemad til din hund. Kvalitetshundemad kan påvirke din hund så meget, at hunden ”lever helt op”. Det sker tit, at hundeejere, der tidligere har fodret deres hund med dårligt hundemad, vil opleve, at deres hund føles som unghund, efter de har skiftet til et ordentligt hundefoder. Det er bevist, at et godt hundefoder kan forlænge din hunds liv med flere år. Derfor kan det virkelig betale sig at investere i det bedste hundefoder.

Vi vil gøre vores for, at flere hundeejere fodrer deres hunde med hundemad af god kvalitet. Du skal derfor ikke holde dig tilbage, hvis du har spørgsmål til valg af hundefoder.

 

Som supplement til hundemaden, kan du købe fodertilskud.

 

Vores ekspertise i forhold til hundefoder

Vi kan godt forstå, hvis du stadig er i tvivl om, hvilket hundefoder du skal vælge. Vi står derfor til rådighed og besvarer gerne alle de spørgsmål, du måtte have i forbindelse med valg af hundefoder. Vi har mange års erfaring med at rådgive vores kunder i at træffe det rigtige valg, når det kommer til hundemad, og vi brænder for at give hunde de bedste betingelser for et godt liv. Derfor har vi selv udviklet vores eget hundefoder – men vi rådgiver dig også gerne i de andre hundefoderbrands her på siden.

 

Ring til os i dag og få svar på dine spørgsmål om hundefoder. Olivers eksperter sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 43 64 13 64.

 

Pris på hundefoder

Som det sidste, vil vi komme med lidt bemærkninger i forhold til prisen på hundefoder – for hvad koster godt hundefoder egentlig?

Du ved det helt sikkert godt: Prisen bør ikke være afgørende for, hvilket hundefoder du vælger! Når det så er sagt, er det ikke alle, der har råd til at betale et kvalitetsfoder. Hvad mange ikke tager højde for i den forbindelse er, at dårlig ernæring på sigt vil koste i form af dyrlægeregninger. Vi skal også slå fast, at dårligt hundefoder ikke nødvendigvis er ensbetydende med billigt hundefoder.

 

Køb en prøvepose

Køb en prøvepose, hvis du vil lade din hund smage foderet, før du betaler for en stor mængde foder, som din hund i værste fald ikke vil bryde sig om.

Store hunde er dyrere end små hunde. Det vil derfor uundgåeligt koste mere at fodre den store hund end den lille. Har du ikke en hund nu, så kan du læse vores populære raceportrætter her. Har du derfor ikke en hund endnu, bør du ikke vælge en stor hunderace, da de netop er dyrere end de små hunde.

 

Køb billigt (kvalitets) hundefoder hos os

Har du allerede en stor hund, bør du overveje at blive medlem af ClubOlivers. Vi skal her minde om, at du kan spare op til hele 25% i forhold til vejledende udsalgspris. Det betyder helt konkret, at vi kan tilbyde Danmarks bedste priser på en lang række forskellige hundefoderbrands, der alle tilbyder hundemad af højeste kvalitet.

 

Undgå den lette løsning

Vi håber, at vi har gjort dig klogere på de mange fordele ved at vælge et godt hundefoder. Det gode hundefoder giver dig en sundere, gladere, balanceret og rask hund, som du vil kunne have glæde af i mange år. Hunde der gennem hele livet ikke har fået den næring, de har brug for, kan potentielt koste dig mange penge i form af dyrelægeregninger. Vælg derfor et godt hundefoder til din hund.

 

Vælg det rigtige hundefoder fra start – ring til os i dag på tlf. 43 64 13 64 og få svar på dine spørgsmål om hundemad. Vi har vores egen dyrlæge tilknyttet, der kan hjælpe dig.