CHICKEN DAYS - SPAR OP TIL 35% PÅ ALT OLIVERS MED KYLLING

Hill´s diætfoder til katte

Diætfoder til katte

Alt for mange katte er overvægtige eller decideret fede. Særligt indekatte får ikke nok motion. Hvis din kat vejer for meget, har det en meget negativ indflydelse på din kats trivsel og helbred. Konsekvensen er uhensigtsmæssig adfærd og forkortet levetid. Elsker du din kat, bør du for enhver pris undgå, at den vejer for meget – og vi vil gerne hjælpe dig. Derfor har vi gjort meget ud af at finde et sundt katteslankefoder, der både mætter og smager godt. Det betyder derfor, at din kat stadig får samme glæde ud af måltidet.

Du kan spare op til 25% rabat på diætfoder til katte, hvis du er medlem af ClubOlivers.Derudover fragter vi produktet gratis, hvis du køber for mere en 399 kroner. Sidst men ikke mindst tilbyder vi hurtig levering, og du kan derfor forvente at modtage diætfoderet til din kat blot inden for 2 hverdage.

Gå på opdagelse i vores udvalg af diætfoder til katte her på siden. Du kan også scrolle længere ned og læse mere om de overvejelser, du bør gøre dig, inden du køber diætfoderet til din kat.

Vores udvalg af diætfoder til katte

Du har sikkert allerede opdaget, at der findes rigtig meget forskelligt slankefoder til katte på markedet. Derfor er det ikke så underligt, hvis det er vanskeligt for dig at finde frem til det bedste. Vores sortiment af diætfoder til katte kommer fra Hills, som er de bedste, når det kommer til diætfoder til katte - og diætfoder til hunde er ingen undtagelse!

Hills er meget anerkendt af både dyrlæger og katteejere rundt om i hele verden. Anerkendelsen bunder i foderets velsmag, og at det er udviklet på baggrund af mange års forskning på området. Derudover findes diætfoderet i en masse forskellige varianter.

 

Diætfoderet til katte fås i mange varianter

Ligesom ved os mennesker, følger der en del skavanker med overvægt. Det kan eksempelvis være dårlige led. Derfor kan du købe slankefoderet i flere forskellige varianter, der hver især er imødekommer forskellige behov hos katte med skavanker som følge af overvægt. Du kan blandt andet vælge diætfoder til katte med:

  • Dårlige led
  • Allergi
  • Nyrelidelser
  • Fordøjelsesvanskeligheder
  • Urinvejssygdomme

Diætfoderet til katte fås desuden både som vådfoder og tørfoder, og det er desuden muligt at købe i forskellige smagsvarianter.

Med de mange forskellige varianter af Hills diætfoder til katte kan du være sikker på at finde det ideelle diætfoder til din kat.

 

Historien bag Hills slankefoder til katte

Hills diætfoder til katte er udviklet af flere hundrede dyrlæger, som alle er specialister inden for ernæringskorrekt foder. Hills kattefoder sælges i mere end 86 lande. Foderet er lavet ud fra den præmis, at alle katte er, hvad de spiser. Denne præmis stiller høje krav til diætfoderet, der både skal være sundt, smage godt og være mættende. Alle 3 områder er forenet i Hills diætfoder til katte. Derfor betragtes foderet af mange som værende blandt det mest velsmagende og effektive diætfoder til katte på markedet.

 

Sådan vælger du det rigtige diætfoder til din kat

Du ved hvor vigtig et godt foder og en sund vægt er for din kat. Inden du vælger diætfoderet, skal du undersøge, hvad normalvægten er for din kat ud fra kattens raceportræt. Dette kan dog være svært, hvis din kat er en blanding – eller hvis den i det hele taget bare afviger normalen i forhold til størrelse mv.

I en sådan situation skal du kontakte din dyrlæge. Her kan vedkommende nemlig give dig et praj om, hvor overvægtig din kat er. Det kan godt være, at din kat ikke er overvægtig endnu, men hvis du er i tvivl, eller hvis din kat hele tiden viser tegn på sult, er et dyrlægebesøg også her et godt sted at starte.

Udover din kats vægt og appetit, skal du desuden lægge mærke til, hvorvidt din kat viser tegn på andre skavanker. Har din kat desuden smagspræferencer i forhold til proteinkilde og våd- eller tørfoder? Du kender din kat bedre end nogen anden. Prøv derfor at lægge mærke til din kats adfærd, inden du køber slankefoderet.

 

Søg rådgivning om diætfoder til katte hos os

Overvejer du at købe diætfoder til din kat fra Hills hos os? Det kan være svært at vurdere, hvilket slankefoder der passer bedst til din kat. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os til en snak om de forskellige muligheder.

 

Savner du et diætfoder til din kat i vores sortiment?

Vi har nøje udvalgt vores sortiment af Hills slankefoder til katte, så det kan matche dine behov og ønsker bedst muligt. Er der noget, du savner i vores sortiment af diætfoder til katte, er du meget velkommen til at sende en mail med dine ønsker og forslag til produkter til vores kundecenter.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS