SPAR OP TIL 30% V. KØB AF 2 x 8 ELLER 2 x 12 KG OLIVERS FODER
Frontline combo, hund over 40 kg - 6x4,02 ml, Frontline

Frontline combo, hund over 40 kg - 6x4,02 ml

Behandler - Forebygger - Mod lopper i pelsen
Frontline combo både behandler og forebygger lopper i pelsen dræbes inden for 24 timer. Frontline combo beskytter mod nye loppeangreb i op til 8 uger hos hund og 4 uger hos kat. Desuden stopper det loppernes formering ved at forhindre udv...
Læs mere
348,30 kr Club OLIVERS medlemspris

387,00 kr Ikke medlemspris

Club Olivers pris er valgt:


Prøv første måned gratis (herefter 79,-/md.) og du kan opsige medlemskabet når det passer dig.

 • Du sparer 25% på hunde- og kattefoder
 • Du sparer op til 60% på tilbehør
 • Altid gratis fragt på OLIVERS eget tørfoder.
 • Kombiner med fast levering og spar yderligere 10%
Produktet er tilføjet i kurven Se kurv

Frontline combo både behandler og forebygger lopper i pelsen dræbes inden for 24 timer. Frontline combo beskytter mod nye loppeangreb i op til 8 uger hos hund og 4 uger hos kat. Desuden stopper det loppernes formering ved at forhindre udviklingen af æg, larver og pupper. Flåter i pelsen dræbes inden for 48 timer. Frontline Combo beskytter mod nye flåtangreb i op til 4 uger hos hund og 2 uger hos kat. Din hund/kat er kontinuerligt godt beskyttet mod nye loppe- og flåtangreb, når blot du sørger for at behandle den med Frontline Combo regelmæssigt hver 4. uge. Det er effektivt, trygt - og enkelt! Virker via hudfedtet og går ikke i blodet når Frontline Combo trykkes ud på hundens/kattens hud, fordeler det sig i hudens talgkirter. Herfra udskilles det til hele pelsen sammen med hudfedtet. Lopper og flåter lammes og dør, når de kommer i kontakt med stoffet i pelsen - de behøver altså ikke at bide hunden/katten først. Fipronil og methopren virker udelukkende over for ektoparasitter -ikke over for pattedyr. Frontline combo kan anvendes til både hunde og katte fra de er 8 uger gamle. Også til drægtige og diegivende dyr.

LOPPEFRI - MED GARANTI

Der er tale om en producentgaranti.

Der er to overordnede formål med garantien:

 • Videnskabeligt: Indsamling af data om loppebekæmpelse, der gør os i stand til at rådgive endnu bedre.
 • Løsningsorienteret: Når du har købt et Frontline Combo vet. produkt, skal du naturligvis have løst dine loppeproblemer.

Det eneste, du behøver at gøre, er at ringe til eksperterne på vores hotline på tlf. 80 60 60 97 kl 13.00-15.00 i januar, februar samt december og kl 11.30-15.00 i marts til november, så vil de hjælpe dig videre i forløbet. Så vil dit dyr og hjem være loppefrit inden for de 3 næste måneder.

Loppebekæmpelse kan til tider være en stor mundfuld, og der er en del faldgruber, man skal være opmærksom på. Især hvis lopperne har fået lov til at formere sig gennem længere tid. Vores erfaring viser, at man i nogle tilfælde må kæmpe i mere end 3 måneder, før problemet er løst.

Som Frontline Combo vet. kunde vælger du ikke bare et produkt til bekæmpelse af lopper – men også en effektiv løsning. Derfor har vi indført Loppefri – med Garanti. Vi garanterer at du kommer helt af med lopperne.

Har du brugt et Frontline Combo Vet-produkt én gang om måneden i tre på hinanden følgende måneder, og stadig ikke er helt tilfreds med resultatet, stiller vi gratis en ekspert til rådighed, som vil hjælpe dig komme af med de sidste lopper.

Du får:

 • Gratis ekspertbistand.
 • Nøje gennemgang af sagen.
 • Opfølgning med regelmæssige mellemrum.
 • Loppefrie dyr og hjem

 

Forudsætninger for garantien:

 • Garantien gælder udelukkende danske Frontline Combo vet. produkter købt hos en autoriseret dansk forhandler i perioden fra 1. januar 2017 til 31. december 2019.
 • Der skal være behandlet i henhold til indlægsseddelen med månedlige intervaller i tre på hinanden følgende måneder. Garantien gælder, hvis der stadig kan konstateres lopper på dyret/dyrene i slutningen af den tredje måned hvor dyret/dyrene er i behandling.
 • Alle dyr i hustanden skal være i behandling, og der tages forbehold for udefra kommende vedvarende gensmitte, eller andre lignende tilfælde, der ikke har direkte med brugen af Frontline Combo vet. at gøre.
 • Garantien påvirker ikke dine rettigheder som forbruger ifølge dansk forbrugerlovgivning.

Loppefri - med Garanti gælder frem til d. 31. december 2019 og er arrangeret af Boehringer Ingelheim Animal Health Nordics A/S, Strødamvej 52, 2100 København Ø.


OBS! Vær opmærksom på, at vi grundet gældende lovgivning omkring salg af lægemidler, ikke bytter eller tager loppe- og flåtmidler retur - også selvom pakken er intakt.

Du kan læse omkring lovgivningen på www.laegemiddelstyrelsen.dk


Varenr.: 3599

Frontline Combo Vet. er et middel til brug på huden mod lopper og flåter.

Opløsningen indeholder en kombination af et aktivt stof med adulticide egenskaber, fipronil, og et aktivt stof med ovicide og larvicide egenskaber (S)-methopren.

Indikationer: Behandling mod angreb af lopper, flåter og bidende lus hos hund og kat samt angreb af lopper og flåter hos ilder. Beskytter mod nye angreb af voksne lopper i op til 8 uger hos hund og 4 uger hos kat og ilder. Forebygger loppernes formering ved at hæmme udviklingen af æg (ovicid effekt) samt larver og pupper (larvicid effekt) fra æg lagt af voksne lopper i op til 8 uger hos hund og 6 uger hos kat. Effekten over for flåter varer i op til 4 uger hos hund og ilder og 2 uger hos kat. Kan indgå i behandling af allergisk eksem forårsaget af loppeangreb. Mindste behandlingsinterval er 4 uger. Kan anvendes til drægtige og diegivende dyr. Kontraindikationer: Må ikke anvendes til hunde under 8 uger og/eller 2 kilo, katte under 8 uger og/eller 1 kilo samt ildere yngre end 6 måneder. Bør ikke anvendes til syge eller afkræftede dyr. Må ikke anvendes til kaniner. Præparatet til hund bør ikke anvendes til kat/ilder, da dette kan medføre overdosering.

Da der ikke foreligger data herom, anbefales det ikke at anvende præparatet til andre dyr end målarterne.

Administrationsmåde: Til udvortes brug. Dosering: Til hund: 1 pipette à 0,67 ml fra 2-10 kg; 1 pipette à 1,34 ml fra 10-20 kg; 1 pipette à 2,68 ml fra 20-40 kg; 1 pipette à 4,02 ml til hunde over 40 kg legemsvægt. Til kat og ilder: 1 pipette à 0,5 ml. OBS. Der er forskel i styrkerne på produktet til hund og til kat/ilder. Man bør ikke overdosere.

Bivirkninger: Blandt de meget sjældne bivirkninger, der er iagttaget efter brug, er: Forbigående hudreaktioner på applikationsstedet (hudmisfarvning, lokalt hårtab, kløe, rødmen) samt generel kløe og hårtab. Ligeledes er udtalt savlen, reversible nervøse symptomer (forstærket berøringssans, depression, andre nervøse symptomer) samt opkastning og symptomer fra luftvejene observeret. Hvis dyret kommer til at slikke på applikationsstedet, kan voldsom savlen forekomme. Der kan ses forbigående ændringer af pelsens udseende på applikationsstedet (sammenfiltret/fedtet pels).

Forsigtighedsregler: Badning med vand inden for 2 dage samt hyppigere end en gang om ugen efter behandling bør undgås. Ved gentagne shampoobade nedsættes virkningsvarigheden. Der foreligger ingen data vedr. mulighed for toksicitet af præparatet hos killinger yngre end 8 uger, der er i kontakt med behandlede moderdyr. Undgå at dyr slikker på behandlingsstedet, og at dyr slikker hinanden efter behandling. Man bør omgå behandlede dyr med forsigtighed, indtil behandlingsstedet er tørt. Tilhæftning af enkelte flåter kan forekomme. Undgå at produktet kommer i kontakt med mund og øjne. Vask hænder efter brug. Præparatet kan forårsage irritation af slimhinder, hud og øjne. Dyr eller mennesker med kendt overfølsomhed over for insekticider eller alkohol bør undgå kontakt med produktet. Se endvidere brugsanvisning på pakningen.

Pakninger: Æske med 3 eller 6 pipetter: 0,5 ml, 0,67 ml, 1,34 ml, 2,68 ml og 4,02 ml. Udl. V. November 2017.

Indehaver af markedsføringstilladelsen i Danmark: Merial Norden A/S.

Pligtteksten er forkortet i forhold til det af Lægemiddelstyrelsen godkendte produktresumé. Dette kan vederlagsfrit rekvireres fra Merial Norden A/S, eller på www.produktresume.dk

 

OBS! Vær opmærksom på, at vi grundet gældende lovgivning omkring salg af lægemidler, ikke bytter eller tager loppe- og flåtmidler retur - også selvom pakken er intakt.

 

Du kan læse omkring lovgivningen på www.laegemiddelstyrelsen.dk

OLIVERS

FAST-LEVERING AF FODER

Pig

Spar 10%
ved hvert køb

Car

Fast levering
- du vælger hvor tit

 
 • Slut med at løbe tør for foder.
 • Spar 10% fast på dit foderindkøb.
 • Ingen binding - nem ændring af interval
 • Udfyld intervallet til venstre - så er du i gang.
 • Udfyld uge-intervallet - så er du i gang.
Vil du vide mere ? Klik og se vores guide Læs mere om abonnement Luk

*De 10% kan godt kombineres med Club Olivers rabatten.

 

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS