CHICKEN DAYS - SPAR OP TIL 35% PÅ ALT OLIVERS MED KYLLING

Hill´s diætfoder til hunde

Diætfoder til hunde

Alt for mange hunde er overvægtige, og det har stor indflydelse på hundens velvære og helbred. Derfor har vi gjort meget ud af at finde slankefoder, der både mætter og smager godt – så hunden stadig får samme glæde ud af måltidet.

Du kan spare op til 25% rabat som medlem af ClubOlivers. Derudover fragter vi produktet gratis, hvis du køber for mere en 399 kroner. Sidst men ikke mindst tilbyder vi hurtig levering, og du kan derfor forvente at modtage diætfoderet til din hund inden for 2 hverdage.

Gå på opdagelse i vores nøje udvalgte sortiment af slankefoder til hunde her på siden – ellers scroll længere ned og læs alt, du skal vide, inden du køber diætfoder til hunde.

Her er vores diætfoder til hunde

Der findes rigtig meget forskelligt slankefoder til hunde, og det kan derfor være vanskeligt at finde det bedste. Vi har valgt at føre diætfoder fra Hills. Det er der flere grunde til. Brandet er efter vores opfattelse de bedste på markedet, når det kommer til diætfoder til hunde - og diætfoder til katte er ingen undtagelse!

Brandet er særdeles anerkendt af både dyrlæger og hundeejere rundt om i hele verden. Det skyldes blandt andet, at Hills diætfoder til hunde er udviklet på baggrund af mange års forskning på området. Det gode ved Hills diætfoder til hunde er blandt andet, at der ikke er gået på kompromis med smagen på trods af, at energiindholdet er udviklet til overvægtige hunde.

 

Diætfoderet til hunde fås i mange varianter

Overvægtige hunde har ofte nogle følgeskavanker som eksempelvis dårlige led. Derfor fås slankefoderet i flere forskellige varianter, der er målrettet hundens behov.

Der er blandt andet diætfoder til hunde med dårlige led, allergi, fordøjelsesvanskeligheder og urinvejssygdomme. Derfor kan du være sikker på at finde et slankefoder, som er ideelt for netop din hund. Diætfoderet til hunde fås desuden både som vådfoder og tørfoder, og det er både muligt at købe med fisk og kylling.

 

Historien bag Hills slankefoder til hunde

Hills diætfoder til hunde er udviklet af flere hundrede dyrlæger, der alle sammen er specialiseret inden for ernæringskorrekt foder. Hills hundefoder sælges i mere end 86 lande.

Brandets motto er, at alle hunde er, hvad de spiser. Det stiller høje krav til diætfoderet, der både skal indeholde alle de vigtige ingredienser - samtidig med, at der ikke må blive gået på kompromis med smagen. Det må siges at være lykkedes, for Hills diætfoder betragtes af mange som værende blandt det mest velsmagende foder på markedet.

 

Sådan vælger du det rigtige diætfoder til din hund

Det første du skal gøre er at veje din hund. Herefter skal du undersøge, hvad der er normalen for din hunds racebeskrivelse. Har du en hund, der enten er en blanding, eller som i det hele taget afviger fra racebeskrivelsen, bør du tage et smut forbi din dyrlæge. Her kan vedkommende give dig et praj om, hvor overvægtig din hund er.

Har du desuden lagt mærke til, om din hund lider af andre skavanker? Du kender din hund bedre end nogen anden, så prøv at lægge mærke til din hunds adfærd, inden du køber slankefoderet.

 

En god tommelfingerregel

Med undtagelse af hunde med en meget tyk pels, er en god tommelfingerregel, at du skal kunne fornemme hundens ribben, hvis du trykker den blidt på hver side. Det er vigtigt at understrege, at ribbenene ikke må være synlige – så er din hund højest sandsynligt undervægtig.

 

Søg rådgivning om diætfoder til hunde hos os

Overvejer du at købe diætfoder fra Hills? Det kan være svært at vurdere, hvilket slankefoder der passer bedst til din hund. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os til en snak om de forskellige muligheder.

 

Savner du et diætfoder til din hund i vores sortiment?

Vi har nøje udvalgt vores sortiment af Hills slankefoder til hunde, så det kan matche dine behov og ønsker bedst muligt. Er der noget, du savner i vores sortiment af diætfoder til hunde, er du meget velkommen til at sende en mail med dine ønsker og forslag til produkter til vores kundecenter.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS