club olivers header image

Club Olivers Partners

icon

Sundhed & Pleje

sundhed pleje category image
10%
Hos m-touch

Skal din hund eller kat i de bedste hænder?


M-Touch er en teknik indenfor muskelafspænding, som Niels Poulsen selv har udviklet igennem mange år som behandler. Til mennesker er han bl.a. også uddannet sportsterapeut, så han er uddannet på niveau med flere af Team Danmarks behandlere. Han laver massage, Muscle Release Therapy, genoprettelse, dybdegående massage mv.

Spar op til 10 % på m-touch behandlinger

Forkæl din firbenede ven med M-Touch behandling. M-Touch er en teknik indenfor muskelafspænding. Niels Poulsen fra M-Touch har mere end 15 års erfaring i behandlinger på sofahunde, til hunde der kører på topplan.

non members banner
category image
15%
Hos Pawsitive

Martina Gjuga, som er indehaver af Pawsitive, tilbyder adfærdsbehandling/rådgivning, holdtræning samt enetimer. Hun er uddannet Hundeinstruktør i 2011 og adfærdsspecialist i 2013 - begge hos Dansk Dyreinstitut.

Der er både hold for begyndere og øvede. Martina Gjuga tilbyder lydighedstræning og tips & tricks-hold. Derudover er der sæsonvis hundetræning for børn, hvor deltagerne, gennem sjove og nyttige øvelser, bl.a. får en større forståelse for hunden og dens kropssprog.

Få 15% rabat hos Pawsitive.

PAWSITIVE stræber efter, at uddanne og informere om moderne og videnskabeligt baserede træningsprincipper.

non members banner
icon

Ferie & Oplevelser

bonbonland partner preview
25%
På billetten

Vi glæder os meget til at se hele familien til en god og sjov dag.

Du kan finde information vedr. Covid-19 og hvilke retningslinjer der gælder i BonBon-Land HER. Vi anbefaler alle at læse denne side, inden I besøger parken.

BETINGELSER:

Rabatten gives kun ved online køb af billetter til en fastsat dag. Der gives ikke rabat på sæsonkort. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter eller ombyttes til kontanter. Rabatten kan ikke opnås med tilbagevirkende kraft, dvs, der gives ikke rabat billetter, som allerede er købt. Der kan maks. købes 5 billetter med rabat pr. køb.

Oplev BonBon-Land med rabat

Få de sjoveste oplevelser for hele familien. Den hyggelige park er nemlig kendt for sine mange familieforlystelser, heriblandt vandrotten og nordens længste raftingbane, bæver rafting. Husk at der er fri adgang til alle kørende forlystelser, når først entreen er betalt.

non members banner
zoo partner preview
Oplev zoo
med rabat

Oplev Zoologisk have med rabat

I ZOO kan du krydse kontinenter i en trækvogn og møde mere end 4.000 fantastiske dyr. Fyld hjernen med overraskende viden og maven med sunde måltider. Alverdens opdagelser venter. Med CLUB OLIVERS kan du spare 15% på indgangsbilletter og 10% på årskort til Zoologiske have i København.

Kom helt tæt på de ikoniske pandaer og spis synkront med de bambusspisende bjørne i det storslåede Pandaanlæg. Kom så tæt på isbjørnene, at du får kuldegysninger og se verden fra oven som en giraf. ZOO er fyldt med opdagelser hver dag 365 dage om året. Alverdens opdagelser venter.

non members banner
lalandia partner preview
Spar
229 kr
med CLUB OLIVERS

Spar 250 kr. med CLUB OLIVERS

Glæd jer til det tropiske klima i Aquadome, oplev legelandet Monky Tonky Land eller prøv de mange andre sjove aktiviteter i det store feriecenter.

Tag på miniferie i Lalandia og bo i et hyggeligt feriehus med god plads til hele familien og jeres firbenede ven.

Som medlem af CLUB OLIVERS kan du tage hund eller kat med gratis og dermed spare 229 kr.

non members banner
icon

Shopping & Fritid

mofibo partner preview
Gratis
i 2 måneder

Få ubegrænset afgang til alle de skønne lydbøger som du kunne tænke dig.

Mofibo er Danmarks største streamingtjeneste for lydbøger og e-bøger. Her tilbydes alt fra de nyeste titler til de største klassikere.

FÅ 2 MÅNEDER GRATIS HOS MOFIBO

Få ubegrænset adgang til tusindvis af bøger på mobilen. Bøgerne streames i formatet mp3, og du kan endda lytte til et antal bøger offline, så du kan tage Mofibo med dig, f.eks. når du rejser.

non members banner
pixum partner peview
15%
Hos pixum

Billedevæg, kalender, fotoalbum - alt med billeder

Siden Pixum blev grundlagt i 2000, har Pixum været en af de førende udbydere af fotoprodukter i Europa. De er specialister indenfor højkvalitetsfotoprodukter, såsom Pixum fotobøger, vægbilleder, fotokalendere, fotokort og mobilcovers - alle produkter kan designes individuelt med egne digitale billeder.

Spar 15% på hos Pixum

Nu kan du designe dine Pixum-fotoprodukter på farten og få 15% rabat med dit CLUB OLIVERS medlemskab. Design mange flere fotoprodukter via app, nemt & bekvemt - fotokalendere, fotofremkaldelser, vægbilleder mm.

non members banner
icon

Webinar & Events

partner preview

DELTAG i fælles gå tur med OLIVERS Petfood

*Udskudt på ubestemt tid

Kom glad med jeres hunde, som skal være i snor under hele gåturen.

Der vil være gratis goodiebags til alle deltagere.

Grundet corona, skal vi huske at holde afstand. Vær opmærksom på, at vi har begrænset antal pladser, og tilmelding påkræves. Se mere her: https://business.facebook.com/events/315511089506343/

Vi opfordrer til, at man tilmelder sig vores nyhedsbrev inde på https://www.olivers.dk, hvor der løbende vil komme informationer om gåture og andre events.

Vi ser frem til hyggelig eftermiddagsgåtur.