pack-organic pack-organic
pack-chicken pack-chicken
pack-fish pack-fish
spar 25

SPAR 25% på foder

fri fragt

fri fragt

spar 60

SPAR OP TIL 60% PÅ TILBEHØR

forste mdr

FØRSTE MÅNED GRATIS

Fordelene ved CLUB OLIVERS

Bliv medlem af CLUB OLIVERS og køb dit kvalitetsfoder til langt under markedspris. Du sparer 25% på alt foder og op til 60% på tilbehør i forhold til vejl. udsalgspris – og så får du gratis fragt når du køber OLIVERS tørfoder. Medlemskabet koster 79 kr./md. Uden binding. Bestil nu og få første måned gratis.

Til alle vores medlemmer af CLUB OLIVERS tilbyder vi en lang række fordelagtige rabatmuligheder på alt fra forsikringer til forlystelser og underholdning.

Tjek dine fordele hos vores partnere her:

CLUB OLIVERS

PARTNERS

layer1

Medlemsbetingelser

Betingelser og vilkår for Club OLIVERS medlemskab

Som medlem af Club OLIVERS får du mulighed for at købe med op til 40% rabat hos OLIVERS. Som medlem af ClubOLIVERS får du altid 30% rabat på foder, godbidder, kosttilskud, loppemidler og kattegrus - og du får altid 40% på alt tilbehør (undtaget Proline transportbure - her får du 30%) mod en fast månedlig betaling på kr. 79. Efter tilmelding til Club OLIVERS trækkes beløbet automatisk hver måned via et tilknyttet betalingskort. Ved tilmelding til Club OLIVERS er der ingen binding, og du kan til enhver tid opsige dit medlemskab. Du kan altid tilmelde dig Club OLIVERS igen. Som medlem af Club OLIVERS får du altid fri fragt på alt foder leveret til Danmark. Din Club OLIVERS medlemsrabat kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter, herunder rabatkoder, fler-stk.rabatter samt medlemsrabatter for OLIVERS samarbejdspartnere og lign. Du vil dog altid opnå den højeste rabatsats.
 

Aldersgrænse og betalingsvilkår

Du skal være fyldt 18 år for at blive medlem af Club OLIVERS. Påbegyndelse af dit Club OLIVERS medlemskab finder sted ved tilkøb af dette på www.olivers.dk. Herefter opkræves en månedlig betaling på det betalingskort du har angivet ved købet. Du kan læse mere om betalingsformer og muligheder i vores handelsbetingelser

Vi forbeholder os retten til at ændre faktureringstidspunktet, hvis betalingen via dit betalingskort ikke er blevet afregnet. Såfremt medlemskabet begyndte på en dato, der ikke eksisterer i den efterfølgende måned, vil du blive faktureret via dit betalingskort på en dato i den relevante måned, som vi anser for passende. Hvis du eksempelvis påbegynder dit Club OLIVERS medlemskab d. 31. januar, vil din næste betalingsdato sandsynligvis være den 28. februar, og du vil blive faktureret via dit betalingskort på den dato. Henvendelser knyttet til betaling, skal rettes til OLIVERS kundeservice på telefon, e-mail.
 

Kortindehavers ansvars- og hæftelsesforhold

Tilmelding til Club OLIVERS er bindende fra det øjeblik du bestiller et produkt til medlemspris, eller senest når din 14 dages fortrydelsesret er udløbet. Kortindehaver er forpligtet til at betale det fulde beløb for det/de valgte produkter. Efter indmeldelse vil dit Club OLIVERS medlemskab automatisk blive fornyet hver måned indtil opsigelse.
 

Begrænsninger i brug af Club OLIVERS medlemskab

Dit Club OLIVERS medlemskab er personligt og må alene bruges af privatpersoner til egne, private formål og køb til egen husstand. Det er ikke tilladt at benytte Club OLIVERS medlemskab til kommercielle formål eller i offentlige sammenhænge.
 

Opsigelse af Club OLIVERS medlemskab

Ved tilmelding til Club OLIVERS er der ingen binding, og du kan til enhver tid opsige dit medlemskab. Du opsiger dit Club OLIVERS medlemsskab under ”Min konto . Ved opsigelse af dit medlemskab modtager du en bekræftelse per e-mail. Modtager du ikke en bekræftelse på opsigelse af dit medlemskab, kan du ikke anse dit medlemskab som opsagt og bedes kontakte kundeservice. Ved opsigelse af dit Club OLIVERS medlemskab, stopper den automatiske fornyelse. Din adgang til medlemspriser ophører ved udløbet af den sidste betalte måned. Du er naturligvis altid velkommen til at tilmelde dig Club OLIVERS igen.
 

Ændring af vilkår

OLIVERS forbeholder sig retten til med forudgående varsel at ændre vilkårene til denne aftale eller indføre nye regler, vilkår eller betingelser for brug af dit Club OLIVERS medlemskab. Du vil blive informeret herom via den e-mailadresse, som du har oplyst ved tilmelding, og på olivers.dk. Ved uvæsentlige ændringer informeres du herom alene på olivers.dk. Ændringer som skyldes forhold uden for OLIVERS kontrol, herunder ændring af tredjemands rettigheder eller lignende, vil kunne blive gennemført så hurtigt det kræves og med forkortet varsel. Fortsat brug af dit Club OLIVERS medlemskab efter vilkårsændringer vil blive set som accept af de ændrede vilkår fra din side.
 

Fortrydelsesret

Du har en fortrydelsesret på 14 dage på tilmelding til Club OLIVERS. Fortrydelsesretten bortfalder dog, når dit medlemskab tages i brug. Du tager dit Club OLIVERS medlemskab i brug, når du gennemfører et køb til medlemspris. Læs mere om returret i vores handelsbetingelser.


Returret

Som Club OLIVERS medlem har du 14 dages returret på varer købt til medlemspris. Se betingelser for din returret i vores handelsbetingelser.


Misbrug af medlemskab

OLIVERS forbeholder sig retten til at lukke adgangen til dit OLIVERS medlemskab samt annullere evt. åbne ordrer, der er i strid med de gældende medlemsbetingelser og vilkår, såfremt der findes grund til at tro, at dit Club OLIVERS medlemskab overforbruges eller misbruges.

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS