Swipe to the right

Tonkineser

Tonkineser

Tonkineser er en såkaldt hybridrace, en krydsning mellem en siameser og en burmeser, der stammer fra Canada og ikke som man kunne tro fra Tonkin regionen i Indokina.

Tonkineseren er en middelstor muskuløs kat med ovale poter og kileformet hoved med store ører. Den har store udtryksfulde mandelformede øjne. Den kræver ikke den store pelspleje, en gang frisering med en fin kam eller en tur med børsten engang imellem. Men det er mest for hyggens og det sociales skyld.

Tonkineseren er en legesyg kat, og den er meget intelligent og nysgerrig. Den har mere burmeserens temperament og er ikke så krævende som siameseren. Den er meget snakkesagelig men har ikke siameserens skingre stemme.

Den knytter sig meget til sin familie og gerne andre katte også. Tonkineseren er en yderst charmerende kat, der ved, hvad den vil og gerne vil inddrage sine mennesker i sine gøremål.

Tonkineser er en kat man skal give sig tid til, men til gengæld for man også en fantastisk følgesvend, der giver glæde i hverdagen.Andre artikler i kategorien Kat

Overvægt og vægttab hos katte

Et kilo til eller fra betyder måske ikke alverdens for os mennesker, når vi står på badevægten. Men for katte kan det have en stor indflydelse på helbredet. Fordi katte bare vejer mindre end mennesker, bør man holde øje med næsten hver...

Kattekillinger og ernæring - sådan bærer du dig ad

Der er meget få ting, der slår følelsen af en lille kattekilling i hånden. Men før du tager din nye hårbold med hjem, bør du sætte sig ind i spørgsmål som; Hvad spiser kattekillinger? Hvilken kattemad er bedst? Heldigvis for dig, har ...

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS