Swipe to the right

Tiffanie

Tiffanie

Tiffanie er den langhårede version af Burmilla og er et resultat af en tilfældig parring mellem Chinchilla og Burmeser. Tiffanie er en bedårende blanding af disse to oprindelige racer.

Tiffanie er en mellemstor kat med en silkeblød halvlang pels, der ikke kræver den store pelspleje. Standardtypen er som en Burmeser med Chinchillaens karakteristiske ansigtsmarkeringer, især "mascaraen" under øjnene.

Tiffanie besidder et fantastisk temperament. De er venlige, nysgerrige, blide og udadvendte. De er deres mennesker ekstremt hengivne og er tit og ofte reelle skødekatte, der nyder at være meget tæt på sin familie. De knytter sig som regel til en person i husstanden, men er hele familien hengiven og trofast.

De er intelligente og er meget lærenemme. De kan sagtens lære forskellige tricks, for eksempel apportering, at komme når man kalder og sitte.

Tiffanies trives godt i selskab med andre katte og dyr, og har brug for selskab. Så hvis man er fuldtids udearbejdende, er det en god ide, at få en følgesvend til en Tiffanie.

Tiffanie er ikke så udbredt i Danmark, men er en kat der er ved at vinde indpas i de danske hjerter.

Andre artikler i kategorien Kat

Overvægt og vægttab hos katte

Et kilo til eller fra betyder måske ikke alverdens for os mennesker, når vi står på badevægten. Men for katte kan det have en stor indflydelse på helbredet. Fordi katte bare vejer mindre end mennesker, bør man holde øje med næsten hver...

Kattekillinger og ernæring - sådan bærer du dig ad

Der er meget få ting, der slår følelsen af en lille kattekilling i hånden. Men før du tager din nye hårbold med hjem, bør du sætte sig ind i spørgsmål som; Hvad spiser kattekillinger? Hvilken kattemad er bedst? Heldigvis for dig, har ...

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS