Swipe to the right

Snowshoe

Snowshoe

Snowshoe er en ikke helt almindelig racekat. De første Snowshoes kom til verden i 60’erne i USA som et resultat af krydsning mellem en siameser og en bicolor american shorthair.

Resultatet blev en masked kat med hvide markeringer i ansigt, poter og bryst. Det er en mellemstor til stor kat, der udstråler stor styrke og ligner mere en løber end en vægtløfter.

Snowshoe er en korthårskat med et trekantet ansigt, store blå øjne og ører. Snowshoes vejer gennemsnitligt mellem 2,5-5,5 kg. 

Snowshoes har et godt temperament. De er energiske, meget talende men ikke så højtlydt som siamesere. De er legesyge og yderst intelligente. De er meget sociale anlagte og egner sig ikke til at være alene i flere timer ad gangen.

De kræver lidt mere opmærksomhed end andre katte og skal have selskab og aktiveres. De beholder deres legeglæde hele deres liv, og trives fint med andre katte og børn. De elsker deres familie, men knytter sig som regel til en bestemt person i familien.

Andre artikler i kategorien Kat

Overvægt og vægttab hos katte

Et kilo til eller fra betyder måske ikke alverdens for os mennesker, når vi står på badevægten. Men for katte kan det have en stor indflydelse på helbredet. Fordi katte bare vejer mindre end mennesker, bør man holde øje med næsten hver...

Kattekillinger og ernæring - sådan bærer du dig ad

Der er meget få ting, der slår følelsen af en lille kattekilling i hånden. Men før du tager din nye hårbold med hjem, bør du sætte sig ind i spørgsmål som; Hvad spiser kattekillinger? Hvilken kattemad er bedst? Heldigvis for dig, har ...

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS