Swipe to the right

Pelspleje af hundehvalpDet er altid en fordel, når man får hundehvalp, at man laver rutiner for hvalpen. Disse rutiner indeholder blandt andet pelspleje. Nogle racer har lang og kompliceret pels, hvor andre er korthåret, og kræver dermed ikke lige så stor pleje. Dog vil alle racer altid have godt af en form for pleje i mere eller mindre grad. Et godt start-sæt til pelspleje kan indeholde en form for børste eller karte, hvor størstedelen af pelsen gennemredes. Til de sværere steder såsom ved skulder, hoved og faner kan en kam være god at bruge. Udover dette skal neglene klippes med en neglesaks, hvis ikke hvalpen selv nedsliber neglene. Dette er blandt andet for at undgå en ukorrekt pote stilling.

Afslutningsvis skal det nævnes, at et bad også er godt i ny og næ, og her vil vi anbefale, at man bruger en hvalpeshampoo.

Jo oftere og jo mere man træner pelspleje rutinerne, des hurtigere finder hvalpen ud af, at dette er normalt, og vil dermed indfinde sig med det som en del af hverdagen.

Du kan læse og finde mere om pelspleje produkterne her.

Andre artikler i kategorien Hund

Aktivering af seniorhunden

Hvordan blev ”man kan ikke lære gamle hunde tricks” nogensinde en talemåde? Alle hunde elsker at blive aktiveret! Selv den gamle hund kan stadig lære nye kunstskaber. Sanserne og bevægelsesapparatet er ikke hvad det har været, men det ...

Danser med hunde

Træner du tricks med din hund og har lyst til at bruge det til lidt mere end kun sjov aktivering? Så er Freestyle måske noget for dig. Freestyle er den ene af to grene i hundesporten Heelwork to Music (HTM). Sporten kaldes nogle gange for do...

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS