Swipe to the right

Pelspleje af hundehvalpDet er altid en fordel, når man får hundehvalp, at man laver rutiner for hvalpen. Disse rutiner indeholder blandt andet pelspleje. Nogle racer har lang og kompliceret pels, hvor andre er korthåret, og kræver dermed ikke lige så stor pleje. Dog vil alle racer altid have godt af en form for pleje i mere eller mindre grad. Et godt start-sæt til pelspleje kan indeholde en form for børste eller karte, hvor størstedelen af pelsen gennemredes. Til de sværere steder såsom ved skulder, hoved og faner kan en kam være god at bruge. Udover dette skal neglene klippes med en neglesaks, hvis ikke hvalpen selv nedsliber neglene. Dette er blandt andet for at undgå en ukorrekt pote stilling.

Afslutningsvis skal det nævnes, at et bad også er godt i ny og næ, og her vil vi anbefale, at man bruger en hvalpeshampoo.

Jo oftere og jo mere man træner pelspleje rutinerne, des hurtigere finder hvalpen ud af, at dette er normalt, og vil dermed indfinde sig med det som en del af hverdagen.

Du kan læse og finde mere om pelspleje produkterne her.

Andre artikler i kategorien Hund

Indkald af din hund på gåturen

Et godt indkald er en uundværlig færdighed hos en hund! Det er en af de færdigheder, som er mest efterspurgt ude på træningspladserne. Et godt indkald kan være afgørende for, om hunden lever sit liv for enden af en snor, eller om den ...

Trækkeleg som den ultimative belønning

Hvis du har en hund, der er glad for legetøj, kan trækkeleg bruges som den ultimative belønning. Igennem trækkeleg, får du rigtig god kontakt med din hund, og du lærer din hund, at det er sjovt at være sammen med dig og lege med dig. Du ...

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 30% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS