Swipe to the right

Oliver's produktforbedringer

Oliver's produktforbedringer

Det er vigtigt for os hos Oliver’s til stadighed at udvikle vore produkter. I den kommende tid vil du derfor opleve nyt i forbindelse med Oliver’s Petfood. Nyhederne sluses løbende ind i vores eksisterende program, så der vil være en overgangsperiode hvor det kan ske, at du får samme produkt leveret i forskellig emballage.

Mere praktisk emballage

  • Alle Oliver’s foderposer får et praktisk håndtag i siden og en kraftig lynlås i toppen.
  • Alle produkter vil have en udførlig varedeklaration på emballagen.
  • Foderposer fra Oliver’s bliver fremover leveret med "ventil", dvs. at de ikke er vakuumpakkede. Det ændrer ikke på holdbarhed af Oliver’s Petfood, til gengæld nedsættes risikoen for transportskader på produkterne.

Bedre fordøjelse

  • For at sikre en endnu bedre fordøjelse har vi fjernet lucerne og risklid fra alle typer af Oliver’s Petfood. Fremover tilsætter vi Cikorierod, som har et højt indhold af inulin. Inulin styrker de gavnlige tarmbakterier, og medvirker derfor til at opretholde og forbedre den naturlige tarmflora.
  • Vi har valgt en lidt grovere formalingsgrad af råvarerne i foderet. På den måde er foderet lidt længere tid om at passere gennem mavetarmkanalen, hvilket giver en længere mæthedfornemmelse, og modvirker pludselige fald i blodsukkeret. Det betyder, at foderet udseendemæssigt vil have en mere ru overflade end tidligere.  
  • For at få et mere sprødt foder er selve produktionsteknikken også ændret, så olierne trækker sig ind i foderet.  Foderpillernes overflade vil derfor i det nye foder være mere tør.

Forbedret hvalpefoder til de store racer

  • Vi har forbedret sammensætningen af næringsstoffer i Large Breed Start så foderet nu har et lavere energiindhold. Dette sikrer at hvalpe af store racer vokser i et passende tempo, så hvalpens led og knogler kan følge med, og derved have optimal styrke hele hundens liv.

Sådan skifter du over til det nye foder

  • Når du ændrer på din hund eller kats foder kan det ske, at fordøjelsen påvirkes. Du bør, så vidt muligt, starte gradvist med Oliver’s nye produkter. Bland derfor det nye foder med det gamle et par dage, før du går helt over til at fodre med det nye.

Sådan doserer du den korrekte fodermængde til din hund eller kat

  • Vi har ændret lidt på vores doseringsvejledninger, der nu følger anbefalingerne fra FEDIAF. Disse er udarbejdet til meget aktive dyr, og derfor kan du roligt trække lidt fra, hvis din hund eller kat er mindre aktiv. Bruger du allerede Oliver’s, vil vi anbefale, at du, i første omgang, fortsætter med samme fodermængde, som du bruger nu.  Husk at fodring er individuelt – så kig på din hund eller kat, og tilpas så fodermængden efter behov.

Har du spørgsmål, så skriv gerne til os på kundecenter@olivers.dk eller ring til kundecenteret på 43 64 13 64.

Andre artikler i kategorien Hund

Hvilket hundefoder er bedst?

Uanset om du er på udkig efter foder til din nye første hund, eller bare leder efter forbedring til din gamle bedste ven, så kan hundefoder udvalget være en jungle af finde rundt i. I bund og grund, vil man jo bare gerne give sin hund det b...

Jagthunden

En af de vigtigste ting at tage højde for, når hunden skal med på jagt er selve træningen op til jagten.

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS