Swipe to the right

Nytåret nærmer sig

Nytåret nærmer sig

Nytåret nærmer sig stille og roligt og i den tid oplever nogle hunde- og katteejere at deres kæledyr bliver utrygge ved de mange mennesker og høje lyde. Til de utrygge kæledyr kan det anbefales at bruge Adaptil, som via en diffusor virker beroligende på hunde. Til katte anbefales i stedet Feliway diffusoren. Hvis dit kæledyr er meget bange og angst, kan det være en god idé at tage en snak med sin dyrlæge.

Alle kæledyrsejere bør tage forholdsregler i forbindelse med nytåret. Her er en række tips til, hvordan du får din hund eller kat så skånsomt som muligt gennem nytåret.

Før nytårsaften:
Hold ekstra øje med hunden på gåturene - et uventet brag kan få den til at løbe væk i panik. Selv den mest nervefaste hund skal der holdes øje med. Hvert år kommer mange hunde til skade, fordi de apporterer tændt fyrværkeri. Sørg for, at hunden får masser af motion og mange ’hjerneopgaver’, så den er fysisk og psykisk træt. Træk gardinerne for om aftenen. Mange hunde og katte bliver også bange for lysglimtene fra raketterne. Hav et tv eller en radio kørende – det tager en del af lydene uden for. Trøst ALDRIG hunden eller katten, hvis den bliver bange eller utryg. Forhold dig neutral, kast noget foder ud på gulvet eller lav nogle øvelser, som den er glad for og god til. Tag ikke hunden med ud for at vise den, at fyrværkeri ikke er farligt. Hunden forstår det ikke.

Nytårsaften:
Giv hunden den sidste luftetur forholdsvis tidligt på eftermiddagen – mængden af fyrværkeri stiger jo senere det bliver. Lad ikke hunden være uden opsyn hverken ude eller inde. Beskæftig hunden med et lækkert kødben.

Andre artikler i kategorien Hund

Hvilket hundefoder er bedst?

Uanset om du er på udkig efter foder til din nye første hund, eller bare leder efter forbedring til din gamle bedste ven, så kan hundefoder udvalget være en jungle af finde rundt i. I bund og grund, vil man jo bare gerne give sin hund det b...

Jagthunden

En af de vigtigste ting at tage højde for, når hunden skal med på jagt er selve træningen op til jagten.

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS