Swipe to the right

Kattens kropsholdning

Kattens kropsholdning

En kats kropsholdning afslører dens humør. Et af de rigtigt nyttige tricks, de gør brug af i tilfælde af eventuelt angreb, eller den selv vil angribe, er at rejse hårene ned langs ryggen og på hele halen.

På den måde ligner den en oppustet, behåret spærreballon, som virker afskrækkende på den anden part. En anden ting, de også gør for at virke større og mere frygtindgydende, er, at bevæge sig sidelæns og på det nærmeste hoppe på stive ben for dels at skræmme modparten væk, dels for at undgå angreb.

Hvis katten derimod er bange for noget, vil den prøve at gøre sig så lille og ubetydelig som overhovedet muligt for ikke at tiltrække sig opmærksomheden. Den sådan nærmest kryber langs panelerne.

Hvis man sidder med sin kat på skødet og nyder en kælestund, og katten lige pludselig begynder at vifte med de yderste 5-6 centimeter af halen, betyder det som regel, at den har fået nus nok og vil være i fred. Så slip katten, det er trods alt den, som har kløerne.

Andre artikler i kategorien Kat

Overvægt og vægttab hos katte

Et kilo til eller fra betyder måske ikke alverdens for os mennesker, når vi står på badevægten. Men for katte kan det have en stor indflydelse på helbredet. Fordi katte bare vejer mindre end mennesker, bør man holde øje med næsten hver...

Kattekillinger og ernæring - sådan bærer du dig ad

Der er meget få ting, der slår følelsen af en lille kattekilling i hånden. Men før du tager din nye hårbold med hjem, bør du sætte sig ind i spørgsmål som; Hvad spiser kattekillinger? Hvilken kattemad er bedst? Heldigvis for dig, har ...

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS