Swipe to the right

Hvilket hundefoder er bedst?

Hvilket hundefoder er bedst?

Uanset om du er på udkig efter foder til din nye første hund, eller bare leder efter forbedring til din gamle bedste ven, så kan hundefoder udvalget være en jungle af finde rundt i. I bund og grund, vil man jo bare gerne give sin hund det bedste, men det kan være svært at navigere i, hvilket hundefoder som er bedst.

Der findes ikke et entydigt svar på, hvilket hundefoder der er bedst, men der er en række af faktorer, som du bør holde i mente, når du vælger dit næste hundefoder.
Først og fremmest, skal du huske på, at din hunds foder er dens vej til næring. Det er derfor vigtigt, at du sørger for, at din hund får den rette ernæring gennem fodret.

Når du handler hos OLIVERS får du landets bedste udvalg af kvalitetsmærker til alle hunde. Vi forhandler, udover vores eget mærke OLIVERS, lækkert Hills hundefoder, Royal Canin, Carnilove hundefoder, Dyrlægefoder og meget mere.

Men hvilket foder er bedst?

Hvilket foder der opfylder din hunds ernæringsbehov, er beroende på, om du har en hvalp, voksen eller senior hund. De forskellige aldre har nemlig hvert sit behov. Desuden skal der også tages forbehold for racen, størrelsen og hundes aktivitetsniveau, når man vælger hundefoder. Vi har tidligere skrevet en foderguide til hvalpe, hvor du kan blive sat ind i, hvilket hundefoder der er bedst for din hvalp. Leder du efter tips til fodring af din voksen eller senior hund, kan du blot læse videre i dette indlæg. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt foderet lever op til de næringsindhold, din hund behøver, kan du altid læse om indholdet på entens leverandørens hjemmeside eller på selve foder pakken.

Skal hundefoder være kornfrit eller ej?

Et andet aspekt ved hundefoder, man som ejer bør tage op til overvejelse er, om man vil give sin hund kornfrit foder eller ej. Der findes en række af fordele ved kornfrit foder, som vi også har skrevet et blogindlæg om. Det er din egen vurdering, hvorvidt du finder kornfrit foder fordelagtigt for lige netop din hund. Udover at kigge på næringsindholdet af foderet og sikre dig, at det indeholder nok fedtstoffer og fibre, kan valget af smagsvariant også være en udfordring. Hunde kan sagtens være kræsne og foretrække én smag fremfor en anden. Vi anbefaler derfor, at du prøver dig frem og køber forskellige smage, for at teste hvilken en din hund bedst kan lide. Smagsvarianter bevæger sig som regel inden for kylling, ko eller fisk. Uanset om du skal vælge foder til din hvalp, voksne eller senior hund, har vi hos OLIVERS et bredt udvalg af kvalitetsfoder, som vi klart anbefaler, at du tager et kig på, inden du køber din næste omgang foder. Vores foder har et balanceret indhold af de næringsstoffer, som din hund har behov for, samt en variation af forskellige smage, så der helt sikkert også er noget, der falder i din hunds smag.

Hundens foder er dens benzin. Det er derfor vigtigt, at ens hund får foder med det rette næringsindhold, da det ellers kan resultere i overvægt, fejlernæring eller nedsat immunforsvar.

olivers hundefoder

Andre artikler i kategorien Tips

Derfor fælder din hund meget

Når ens hund fælder meget, betyder det som regel også mere oprydning til dig, som du måske helst ville være foruden. Det kan for mange være en belastning og rengøringen kan virke endeløs. Der findes dog heldigvis en række af tiltag, so...

Aktivering af seniorhunden

Hvordan blev ”man kan ikke lære gamle hunde tricks” nogensinde en talemåde? Alle hunde elsker at blive aktiveret! Selv den gamle hund kan stadig lære nye kunstskaber. Sanserne og bevægelsesapparatet er ikke hvad det har været, men det ...

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS