Swipe to the right

​Hvad er barf foder – og hvorfor skal min hund spise kød?

”Barf ” er foder i form af råt kød. Det lyder måske lidt mærkeligt, men tænk over det – hvis du giver din hund muligheden for selv at vælge hvad den vil spise, så vælger hunden protein- og fedtholdige produkter, som er indholds-stofferne i kød.

Og der er en genetisk forklaring på, hvorfor det er sådan. Hunden er nemlig i familie med ulven – og hvad ulve spiser, er der vist ingen, som er i tvivl om. Begge dyrearter levede/lever af byttedyr, hvilket også er hvorfor din hund har utroligt skarpe tænder. Den er nemlig udstyret med disse, fordi den, før menneskede serverede foder for den, selv skulle finde sin mad, flå/flænse den og derefter spise den. Udover de skarpe tænder giver hundens spyt også en klar indikation af, hvorfor indtagelse af råt kød er en del af dens natur. Mange dyr har nemlig enzymet ”amylase” i deres spyt, som bruges til at nedbryde kulhydrater. Det enzym har hunde ikke i spyttet, fordi de er ikke beregnet til fortrinsvis at skulle indtage kulhydrater, men tværtimod protein. Indtagelse af råt kød ligger simpelthen i hundens gener – og hvad bedre er, den elsker det!

Vi har netop lanceret OLIVERS Max Meat foder. Det er et komplet og afbalanceret kvalitetsfoder, som tager udgangspunkt i hundens naturlige kost som kødæder og derfor har et ekstra højt indhold af kød. Hele 80% af ingredienserne i dette foder er af animalsk oprindelse – deraf 68% fersk kød. Max Meat er desuden baseret på OLIVERS kornfri opskrift.

For at sikre et ernæringsindhold helt i top har vi i fremstillingsprocessen af Max Meat afprøvet flere forskellige kødprodukter og herudfra valgt det bedste. Udover lækkert kød har vi tilsat sunde ingredienser som ærter, linser og bær, som indeholder vigtige vitaminer og sunde fibre. Selvfølgelig er foderet også spækket med næringsstoffer og fedtsyrer, som hunde har behov for hver dag. Vi er meget stolte af at kunne tilbyde et komplet foder til hunde, som vi er sikre på, at din hund vil elske!

Du kan læse mere og købe Max Meat her: http://www.olivers.dk/max-meat-adult

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS