Swipe to the right

Forbered din hund til vinteren

Forbered din hund til vinteren

Nu nærmer vinteren sig med hastige skridt, landskabet bliver hvidt og hundene nysgerrige og glade. Vinteren indeholder altid mange fantastiske dage med hundeaktiviteter, såsom kælkning, sneboldskamp og gåturer i den kolde, friske morgen. Men vinteren medfører også udfordringer, som kræver, at både vi og hundene er velforberedte. 

Med vinteren kommer naturligvis kulde. De med pelshunde vil selvfølgelig være bedre rustet end mange andre, men det betyder dog ikke at man blot kan læne sig tilbage og nyde vinteren.

Pelsens fedt er vigtigt i forhold til at modstå kulde og vind – hvilket kan forbedres ved et godt tilskud af Omega-3. Ligeså vigtigt er det IKKE at bade sin hund for ofte, da det vil ødelægge det pelsfedt som hunden selv har bygget op. Men når vi nu endelig skal bade hunden, så er det meget vigtigt at den er helt tør inden vi slipper den ud i kulden igen. 

Foruden kulde indebærer vinteren også salt på vejene. Salt er gift for hundens poter! Salt gør at hundens poter bliver tørre og har meget let ved at sprække. Som hundeejer er det vores ansvar, at dette ikke sker. Du kan overkomme dette problem ved at smøre hundens poter med nærende creme efter lange gåturer.

Hvis vejen ikke er saltet, skal man være opmærksom på, at den kan være forræderisk glat. Vær derfor forsigtig når du slipper hunden fri på isglatte veje – hvis det er muligt, så slip hellere hunden fri i områder med løs sne og mindre is. På den måde sørger du for, at din hund undgår langvarige skader efter en uskyldig leg på isglat område. Men husk nu at nyd vinteren – det er en skøn tid! 

Andre artikler i kategorien Tips

Hvilket hundefoder er bedst?

Uanset om du er på udkig efter foder til din nye første hund, eller bare leder efter forbedring til din gamle bedste ven, så kan hundefoder udvalget være en jungle af finde rundt i. I bund og grund, vil man jo bare gerne give sin hund det b...

Derfor fælder din hund meget

Når ens hund fælder meget, betyder det som regel også mere oprydning til dig, som du måske helst ville være foruden. Det kan for mange være en belastning og rengøringen kan virke endeløs. Der findes dog heldigvis en række af tiltag, so...

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS