Swipe to the right

Det at have et kuld hvalpe. Del 9 og sidste afsnit.

Ja så kom dagen, hvor de små ikke er så små længere - 8 uger går alt for stærkt.

I søndags flyttede de 2 første hvalpe til deres nye familier. Alle hvalpe har fundet nogle rigtig gode familier. Med sig fik de et tæppe, som duftede af deres søskende, så de havde lidt velkendt med hjemmefra. De fik også en hvalpepakke fra OLIVERS, så der er mad de kender til den første tid.


Inden hvalpene var helt klar til at flytte hjemmefra, skulle de lige være helt klar. Det indebar en tur til familiedyrlægerne i Aars. Her blev det tjekket at alt var som det skulle være. De blev også vaccineret og alle tog det i stiv arm.Når nu man flytter ud til en ny familie, så skal man jo se godt ud - derfor var hvalpene også lige en tur forbi en hundefrisør. Ok de fik ikke lavet det store, men det var rigtig god miljøtræning for dem. For nu når man er en hund der skal trimmes, så er det en god ting at være glad for hundefrisøren. Det blev nusset og pusset til den store guldmedalje. Hvalpene fandt også ud af, at det der med at være oppe på et bord og blive rørt ved og få klippet negle, det var slet ikke så farligt.Nu er der lidt halvtomt i huset og Alma er næsten hvalpefri. De sidste 2 flytter om ganske kort tid og så kan Alma igen begynde at komme med ud til div. stævner og træning, som hun elsker. Det har været rigtig spændende at have hvalpene, men også hårdt arbejde. Alma har også nydt hendes hvalpe og man kan mærke på hende, at det har modnet hende.


Held og lykke i det nye liv, med jeres nye familier Clemens, Chili, Coco og Carla.
/Trine og Alma.

Andre artikler i kategorien Tips

Hvilket hundefoder er bedst?

Uanset om du er på udkig efter foder til din nye første hund, eller bare leder efter forbedring til din gamle bedste ven, så kan hundefoder udvalget være en jungle af finde rundt i. I bund og grund, vil man jo bare gerne give sin hund det b...

Derfor fælder din hund meget

Når ens hund fælder meget, betyder det som regel også mere oprydning til dig, som du måske helst ville være foruden. Det kan for mange være en belastning og rengøringen kan virke endeløs. Der findes dog heldigvis en række af tiltag, so...

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS