Swipe to the right

Det at have et kuld hvalpe. Del 5


Tiden flyder bare afsted, hvalpene har nu rundet 4 uger og der er rigtig kommet liv i huset. Der leges og udforskes på livet løs.

Hvalpene er stadig lidt for små, og der er stadig lidt for koldt til, at de kan komme med ud. Men derfor kan man godt stå i døren og snuse den store nye verden ind J En lille uge mere, så skulle de gerne kunne komme ud og udforske lidt af haven.

Deres motorik bliver bedre og bedre og de har fået flere ting i hvalpegården til at kravle på og kravle igennem. Nogle af tingene i gården bevæger sig en lille smule og de forskellige ting har forskellig overflade, så hvalpene lærer at gå på forskellige overflader og lærer dermed også at få godt styr på motorikken. Med tiden vil legetøjet blive mere og mere udfordrende, men man skal jo starte et sted.Nu går jeg en del schweiss(blod) spor med mor Alma og ved at et par af hvalpene også kommer til at gå spor. Derfor er træningen allerede begyndt og de har fået lov at snuse til krondyrklov med lidt blod på. Det synes de var rigtig spændende og alle hvalpe viste gode tegn og var meget interesserede i klovene.Tænderne er så småt begyndt at titte frem, men at spise tørpiller er altså stadig for tidligt, så derfor får de stadig OLIVERS Grain Free Puppy opblødt i kærnemælk. De er begyndt at få denne menu 2 gange om dagen, men får stadig masser af mælk fra mor.

Når hvalpene får mad er jeg begyndt at fløjte, så de begynder at forbinde min fløjten med dejlig mad. Når de bliver ældre skal jeg forbinde min fløjten med godbidder og bruge det til at træne indkald. Grunden til at jeg fløjter og ikke kalder, er at det er lettere for de nye ejere at efterligne min fløjten i stedet for min stemme.

Jeg ser jævnligt nogle at hvalpene fra mit første kuld, som i dag er 3,5 år. De reagerer stadig prompte på et fløjt/indkald, da det simpelthen sidder dybt i dem. Så de par fløjt når maden bliver serveret er rigtig godt givet ud.Hilsen Trine, Alma og alle hvalpene

Andre artikler i kategorien Tips

Hvilket hundefoder er bedst?

Uanset om du er på udkig efter foder til din nye første hund, eller bare leder efter forbedring til din gamle bedste ven, så kan hundefoder udvalget være en jungle af finde rundt i. I bund og grund, vil man jo bare gerne give sin hund det b...

Derfor fælder din hund meget

Når ens hund fælder meget, betyder det som regel også mere oprydning til dig, som du måske helst ville være foruden. Det kan for mange være en belastning og rengøringen kan virke endeløs. Der findes dog heldigvis en række af tiltag, so...

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS