Swipe to the right

Det at have et kuld hvalpe, del 3

Den sidste uges tid er der virkelig sket meget i hvalpekassen. Hvalpene er nu blevet 2 uger og de stortrives. Det samme gør mor Alma.

Hvalpene har for første gang fået klippet klør, så de ikke river mor, når de får mad. Alle tog det i stiv arm og det hele blev overvåget af mor Alma. Som mor skal man jo sørge for at tingene går ordentligt for sig.

Hvalpene har også fået øjne, så nu begynder personligheden på hvalpene virkelig at træde frem.

De bliver også mere og mere livlige og de begynder at blive opmærksomme på deres omgivelser. Det er lige før maven letter fra tæppet og de kommer op på alle 4. Det er nok et spørgsmål om dage før de er oppe at gå. De 4 hvalpe er nu heller ikke "bare" 4 hvalpe længere. Stamtavlerne er nemlig blevet bestilt og de har fået navne - RæveSporet´s Clemens, Chili, Coco og Carla.

Mor Alma spiser stadig rigtig meget, da hvalpene jo kræver mere og mere mælk jo større de blive. De har tredoblet deres vægt, så det kræver sit at brødføde dem. Om en lille uge skal de prøve kræfter med "rigtig" mad. Det bliver OLIVERS Puppy foder blødt op i A36.

Det var alt fra mor Alma og hvalpene Clemens, Chili, Coco og Carla for denne uge.

Andre artikler i kategorien Tips

Hvilket hundefoder er bedst?

Uanset om du er på udkig efter foder til din nye første hund, eller bare leder efter forbedring til din gamle bedste ven, så kan hundefoder udvalget være en jungle af finde rundt i. I bund og grund, vil man jo bare gerne give sin hund det b...

Derfor fælder din hund meget

Når ens hund fælder meget, betyder det som regel også mere oprydning til dig, som du måske helst ville være foruden. Det kan for mange være en belastning og rengøringen kan virke endeløs. Der findes dog heldigvis en række af tiltag, so...

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS