Swipe to the right

Det at have et kuld hvalpe

At have et kuld hvalpe.

Alma er en Border Terrier på 3,5 år. Hun er min lille konkurrencehund, som skal føre slægten videre. Sidst i november kom Alma i løbetid og turen til hanhunden kunne endelig fastlægges.

De tidligere gange, hvor en parring har ventet forude, har jeg givet tæven hvalpefoder (OLIVERS Chicken Grain Free puppy ) i ugen op til, at hun skulle parres. Om det er noget der øger chancen for hvalpe, eller om det er overtro, ved jeg ikke. Men jeg har givet tæverne hvalpefoder i løbetiden op til 3 parringer, og der er kommet fine hvalpe alle 3 gange.

D. 27 november 2016 drog Alma og jeg til Sverige, nærmere bestemt Staffanstorp lige syd for Malmø for at møde hendes ”udkårne”. Turen gik lige efter planen. Alma og Wille får hurtigt parret og vi kan køre hjemad igen med en spænding i maven, om der nu er hvalpe på vej eller ej.

De første 4 uger efter parringen får Alma OLIVERS Organic, som hun plejer. Efter de 4 uger er jeg ikke i tvivl - der er hvalpe. Hun begynder derefter at få Olivers Grain Free puppy igen.

Maven vokser og vokser og d 28.1.17 kommer hvalpene til verden. Takket være en ordentlig fodring har hun et godt overskud, og fødslen går lige efter bogen - også selvom man som fødselshjælper er utålmodig og synes, at det tager alt for lang tid.

4 perfekte hvalpe kommer til verden; 1 hanhund og 3 tæver. Alle er sunde, raske og ikke mindst livlige. Alle, både hvalpe og mor, trives godt de første 2 dage.

Efter fødslen har Alma fri adgang til hvalpefoder. For at sikre at hun spiser nok, får hun hvalpefoder blandet med lidt havregrød og æggeblomme.

I kan følge med i næste uge, hvor der kommer mere om, hvordan det går med hvalpene.
Hilsen Trine og Alma.

Andre artikler i kategorien Tips

Hvilket hundefoder er bedst?

Uanset om du er på udkig efter foder til din nye første hund, eller bare leder efter forbedring til din gamle bedste ven, så kan hundefoder udvalget være en jungle af finde rundt i. I bund og grund, vil man jo bare gerne give sin hund det b...

Derfor fælder din hund meget

Når ens hund fælder meget, betyder det som regel også mere oprydning til dig, som du måske helst ville være foruden. Det kan for mange være en belastning og rengøringen kan virke endeløs. Der findes dog heldigvis en række af tiltag, so...

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS