Swipe to the right

Bull terrier – Den muntre circus klovn

Bull terrier – Den muntre circus klovn


Selskabs hunden

Den engelske Bull Terrier blev skabt som selskabs- og udstillings hund sidst i 1800 tallet beregnet for den engelske overklasse og højere middelklasse , hvor den blev præsenteret første gang på en udstilling i Birmingham 1862 - 27 år efter kampe mellem hunde og andre dyr blev forbudt i følge engelsk lov i 1835.

Den blev omtalt som The New Bull Terrier for at markere forskellen til fortidens 'bull and terriers'.
Bull Terrieren tilhører FCI’s gruppe 3 - Terriere (Dansk Kennel Klub er medlem af FCI).
De primære ingredienser i racen var dalmatiner, engelsk bulldog og den nu uddøde hvide engelske terrier.

Den engelske Bull Terrier er kraftigt bygget, muskuløs, meget harmonisk og energisk, med et intenst, beslutsomt og intelligent udtryk. Det, der i dag eksteriør mæssigt kendetegner racen bedst, er downface og ægformet hoved.

I dag er Bull Terrieren fortsat en selskabs hund. Den elsker både sin familie og fremmede. Det er en meget social hund, som har stort behov for at være sammen med og være en del af sin familie. Mange omtaler en Bull Terrier som en hund med humor. Det er nok en overdrivelse, men sjov og ballade - det er noget, som følger med et Bull Terrier ejerskab.
Det kræver lige dele kærlighed, konsekvens og tålmodighed - alt i rigelige mængder - at opdrage, socialisere og motivere sin Bull Terrier. Bull Terrieren beskrives ofte som en 3 årig klædt ud som hund. Det er der en vis portion sandhed i.

Det er en vidunderlig race i de rette hænder. Det er en "enten eller" hund. Enten er det ikke den rigtige hund for dig - eller også kan du ikke leve uden.

Andre artikler i kategorien Hund

Hvilket hundefoder er bedst?

Uanset om du er på udkig efter foder til din nye første hund, eller bare leder efter forbedring til din gamle bedste ven, så kan hundefoder udvalget være en jungle af finde rundt i. I bund og grund, vil man jo bare gerne give sin hund det b...

Jagthunden

En af de vigtigste ting at tage højde for, når hunden skal med på jagt er selve træningen op til jagten.

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS