Swipe to the right

Bliv ekstra synlig i mørket med Orbiloc lygte og refleks

Bliv ekstra synlig i mørket med Orbiloc lygte og refleks

Den mørke tid er over os, og derfor er det ekstra vigtigt at have udstyret i orden, når man færdes på gader og stræder med kæledyrene. Læs med i dette indlæg og få gode råd til påklædning til jer begge, så I er sikret en optimal beskyttelse i den kolde og mørke tid.


Når gaderne er mørke
Vi kender det nok alle sammen - man tænker at andre trafikanter sagtens kan se én. Men når først mørket er faldet på, skal man koncentrere sig en del for at se sine medtrafikanter, som går uoplyst i mørket. Hos OLIVERS synes vi ikke, at man skal løbe en risiko, så vi går ind for ekstra synlighed. Uanset om vejene er oplyst eller ej, så anbefaler vi, at man bruger sikkerhedslys - gerne kombineret med refleks.

Brug sikkerhedslys + refleks
Refleksen reagerer på billygter og sender refleksion tilbage mod bilister. Sikkerhedslygten vil med sit konstant eller blinkende lys være en konstant varsel til andre trafikanter, om at du og dit kæledyr går på vejen. Ved at bruge begge dele er I ekstra godt sikret, som bløde trafikanter.

Hos OLIVERS er vi stor fan af Orbiloc dog dual led sikkerhedslygte - Dark. Det er Orbilocs helt nye variant, men lygten findes også i andre farver, så der er noget for enhver smag. Se her.

Husk dit sikkerhedssæt når du går hjemmefra
Et godt råd til altid at huske sit sikkerhedssæt til gåturen er for eksempel at have lygte + refleks liggende i jakken. Det er især praktisk, hvis du har en jakke, som du altid bruger, når du lufter hund. Ellers anbefaler vi også altid at ligge begge dele ved hundens line eller halsbånd. På den måde ser du det altid, når I skal på tur.


Nu skulle I være klar til masser af time i mørket.
Pas rigtig godt på hinanden! <3

Andre artikler i kategorien Tips

Fældning hos hunde og katte

Langt de fleste hunde og katte fælder mere eller mindre hele året rundt. Det ved den eller de personer i husstanden, som har ansvaret for at støvsuge. Hvorfor fælder hunde og katte?Fældning hos hunde og katte er en naturlig proces, fordi h...

Skal du vælge halsbånd eller sele til din hund?

Om du skal bruge sele eller halsbånd til din hund, er helt op til dig som hundeejer. Alle hunde er forskellige, og har forskellige behov. Derfor er det også meget individuelt, hvad der fungerer bedst. Der kan opstå både fordele og ulemper v...