Swipe to the right

Bliv ekstra synlig i mørket med Orbiloc lygte og refleks

Bliv ekstra synlig i mørket med Orbiloc lygte og refleks

Den mørke tid er over os, og derfor er det ekstra vigtigt at have udstyret i orden, når man færdes på gader og stræder med kæledyrene. Læs med i dette indlæg og få gode råd til påklædning til jer begge, så I er sikret en optimal beskyttelse i den kolde og mørke tid.


Når gaderne er mørke
Vi kender det nok alle sammen - man tænker at andre trafikanter sagtens kan se én. Men når først mørket er faldet på, skal man koncentrere sig en del for at se sine medtrafikanter, som går uoplyst i mørket. Hos OLIVERS synes vi ikke, at man skal løbe en risiko, så vi går ind for ekstra synlighed. Uanset om vejene er oplyst eller ej, så anbefaler vi, at man bruger sikkerhedslys - gerne kombineret med refleks.

Brug sikkerhedslys + refleks
Refleksen reagerer på billygter og sender refleksion tilbage mod bilister. Sikkerhedslygten vil med sit konstant eller blinkende lys være en konstant varsel til andre trafikanter, om at du og dit kæledyr går på vejen. Ved at bruge begge dele er I ekstra godt sikret, som bløde trafikanter.

Hos OLIVERS er vi stor fan af Orbiloc dog dual led sikkerhedslygte - Dark.Det er Orbilocs helt nye variant, men lygten findes også i andre farver, så der er noget for enhver smag. Se her.

Husk dit sikkerhedssæt når du går hjemmefra
Et godt råd til altid at huske sit sikkerhedssæt til gåturen er for eksempel at have lygte + refleks liggende i jakken. Det er især praktisk, hvis du har en jakke, som du altid bruger, når du lufter hund. Ellers anbefaler vi også altid at ligge begge dele ved hundens line eller halsbånd. På den måde ser du det altid, når I skal på tur.


Nu skulle I være klar til masser af time i mørket.
Pas rigtig godt på hinanden! <3

Andre artikler i kategorien Tips

Hvilket hundefoder er bedst?

Uanset om du er på udkig efter foder til din nye første hund, eller bare leder efter forbedring til din gamle bedste ven, så kan hundefoder udvalget være en jungle af finde rundt i. I bund og grund, vil man jo bare gerne give sin hund det b...

Derfor fælder din hund meget

Når ens hund fælder meget, betyder det som regel også mere oprydning til dig, som du måske helst ville være foruden. Det kan for mange være en belastning og rengøringen kan virke endeløs. Der findes dog heldigvis en række af tiltag, so...

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS