Swipe to the right

At have et kuld hvalpe, del 2

Hvalpene er nu en uge gamle og de stortrives. Alma er faldet rigtig godt til i rollen som mor og hvalpene bliver passet til UG.

Giver de den mindste lyd fra sig, så er hun der for at tjekke om de trænger til at få lidt at spise eller den anden vej. Når hvalpene er så små, så skal mor stimulere dem ved at slikke dem bagi, for at de laver stort og småt.
Alle 4 hvalpe spiser godt og tager på lige efter bogen. En grundregel er, at de helst skal øge deres vægt til det dobbelte på den første uge. Det har alle gjort - en har endda taget mere på.

Da det kræver en del energi at have 4 hvalpe, spiser og drikker Alma rigtig meget. Hun får dobbelt portion af OLIVERS Chicken Grain Free Puppy 3 gange om dagen. Hun er i forvejen småspisende og i en situation som den her, skal hun gerne spise mere end hun måske selv synes. Derfor blander jeg lidt vådfoder i tørfoderet, så det er ekstra lækkert. Det kræver jo noget at have 4 hvalpe og der skal gerne være lidt overskud af energi også. Ud over de 3 måltider, så har hun fri adgang til hvalpefoder så længe hun ammer.

Lørdag fik de små deres første besøg - en hvalpekøber fra det første kuld jeg havde var forbi for at nusse om de små. Det var virkelig noget de små nød og de faldt alle i søvn på skødet. Onkel Bangko fik også lidt ud af besøget, selv om han ikke var med, for nøj mors busker duftede dejligt, da hun kom hjem.

Det var alt for denne uge. Hilsen Alma og de 4 små.

Det var alt for denne uge.

Hilsen Alma og de 4 små.Andre artikler i kategorien Tips

Hvilket hundefoder er bedst?

Uanset om du er på udkig efter foder til din nye første hund, eller bare leder efter forbedring til din gamle bedste ven, så kan hundefoder udvalget være en jungle af finde rundt i. I bund og grund, vil man jo bare gerne give sin hund det b...

Derfor fælder din hund meget

Når ens hund fælder meget, betyder det som regel også mere oprydning til dig, som du måske helst ville være foruden. Det kan for mange være en belastning og rengøringen kan virke endeløs. Der findes dog heldigvis en række af tiltag, so...

Velkommen til OLIVERS

Hos OLIVERS kan du selv vælge, om du ønsker at købe dine varer som medlem af ClubOlivers eller ej.

Beslutter du dig for at købe som medlem, så er første måned helt gratis. Prisen er herefter kun 79 kr./md, og kan opsiges uden problemer, hvis du ønsker det.

Som medlem af ClubOlivers får du altid 25% rabat på foder samt høje rabatter på godbidder og tilbehør

Velkommen til OLIVERS