VÆLG DET RIGTIGE FODER TIL DIN HUND

Hvilket foder, der er det bedste valg til din hund, afhænger af dens individuelle behov, f.eks. alder og race, men også om hundens generelle helbredstilstand, såsom allergier, aktivitetsniveau, overvægt, ledproblemer eller andet. Derfor vil din hunds ernæringsmæssige behov også ændre sig løbende gennem livet.

Hvad kan OLIVERS fodervælger gøre for dig?

 1. Give dig sikkerhed for, at det foder du vælger, matcher din hunds aktuelle ernæringsmæssige behov bedst muligt.
 2. Give dig sikkerhed for, at du kommer hele vejen rundt om din hunds fysiske behov lige nu – og får besvaret de vigtigste spørgsmål i forhold til valg af det rigtige foder.
 3. Hjælpe dig med at afklare, hvad der er vigtigt for dig som ejer samt hvilke krav du stiller til din hunds foder.
Prøv fodervælgeren

Du får vores eksperters anbefaling

OLIVERS foder er udviklet i samarbejde med førende europæiske dyrlæger og ernæringseksperter, og vores forskellige opskrifter er sammensat med henblik på at dække hundens individuelle behov alt efter alder, fysik mm. OLIVERS fodervælger giver dig vores eksperters anbefaling til, hvilket foder, der på den baggrund, matcher din hunds aktuelle behov bedst.

Har du brug for personlig rådgivning?

Er du stadig usikker på, hvilket foder du skal vælge? Eller er ønsker du at få uddybet fodervælgerens anbefaling til din hund? Så ringer vores eksperter dig gerne op, og hjælper dig med at tage det rette valg.

Bliv ringet op

Det får du altid, når du handler hos Olivers

Naturens egne råvarer - intet andet!

100% smagsgaranti – fuld tilfredshed eller pengene retur!

Personlig rådgivning af OLIVERS eksperter – ring til os!

OLIVERS FODERVÆLGER - FÅ HJÆLP TIL AT VÆLGE RIGTIGT

OLIVERS fodervælger guider dig til det rette valg af foder til din hund – besvar spørgsmålene i fodervælgeren, så anbefaler vi dig, hvilket foder, der bedst matcher din hunds aktuelle behov.

Det siger OLIVERS kunder

OLIVERS har Danmarks mest tilfredse hunde- og katteejere som kunder. Se her hvad nogle af vores kunder siger.

"Brugt Olivers i 14 år. Altid god service, god kvalitet og bragt lige til døren til den lovede tid. Har aldrig haft lyst til at bruge et andet produkt.....og hundene er også fuldt tilfredse!!"

-Hanne Overbye Schjerlund

"Vi har gennem de sidste mange år brugt Olivers Petfood og det fungerer altid upåklageligt og med super god og hurtig levering."

-Katrine

"Min golden retriever på 12 har haft besvær med maven i mange år indtil vi prøvede Olivers.og vi har virkelig prøvet meget.. Nu er hund og mave så glade.. Også hans lillebror på 7 mdr elsker foder og især godbidder fra Olivers."

-Gitte

"Har nu skiftet mellem mange forskellige foder mærker for at finde det rigtige til min franske bulldog, og det har vist sig at han fungere bedst på Olivers kornfrie serie! Gode priser, levering til døren (og hurtigt!) Er super glad for Olivers :)"

-Amalie Hjelmsted Johansen

Lær produkterne at kende

Her får du et kort overblik over samt en forklaring på, hvad der er op og ned på OLIVERS forskellige fodertyper samt nogle af de begreber, der er aktuelle for dig i forhold til fodervalg.

 1. OLIVERS Classic foderOLIVERS Classic foder er fremstillet af de bedste råvarer af høj kvalitet, og de kornsorter, som anvendes i foderet er havre, sorghum og hirse, der alle har et lavt indhold af gluten. OLIVERS Classic foder, har som alt OLIVERS foder kød som 1. ingrediens, og er naturligvis ikke tilsat kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller antioxidanter.
 2. OLIVERS Grain Free foderOLIVERS Grain Free foderserie uden korn er udviklet til hunde som ikke tolererer kornprodukter eller gluten – samt til hunde- og katteejere, der bare ikke ønsker korn i deres dyrs foder. Kulhydratkilderne i disse produkter er kartofler og ærter. OLIVERS Grain Free foder, har som alt OLIVERS foder kød som 1. ingrediens, og er naturligvis ikke tilsat kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller antioxidanter.
 3. OLIVERS økologiske foderMed OLIVERS økologiske foderserie til din hund, får du i tillæg til OLIVERS kvalitetsstempel også det danske økologistempel. OLIVERS økologiske foderserie er udviklet med respekt for, at du som ejer skal have valget omkring økologi uden at gå på kompromis med foderkvalitet. OLIVERS økologiske foder, har som alt OLIVERS foder kød som 1. ingrediens, og er naturligvis ikke tilsat kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller antioxidanter.
 4. OLIVERS Max Meat foderOLIVERS MAX MEAT tager udgangspunkt i hundens naturlige kost som kødæder og lægger sig op af BARF ideologien, som flere og flere hundeejere tager til sig. Foderet har et ekstra højt indhold af kød. Hele 80% af ingredienserne i dette foder er af animalsk oprindelse – deraf hele 68% fersk kød.
 5. OLIVERS lam og fisk foderDisse produkter har lam eller fisk som kød-kilde, og er udviklet til hunde, der har allergi overfor almindeligt anvendte proteinkilder (typisk fjerkræ) – produkterne har således en række særlige egenskaber, der tilgodeser nogle af de udfordringer, der hyppigst ses hos hunde, som f.eks. led-problemer, allergi eller sart fordøjelse. OLIVERS lam og fisk foder, har som alt OLIVERS foder kød som 1. ingrediens, og er naturligvis ikke tilsat kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller antioxidanter.
 6. OLIVERS Active foderDen aktive brugshund har et stort behov for protein, der giver ekstra energi – derfor har vi udviklet OLIVERS Active, der har et ekstra højt protein-indhold og et derved også et øget energi-indhold.
 7. OLIVERS Weight Control foderHar din hund tendens til overvægt, har den behov for et foder med et lavt kalorieindhold og masser af mættende fibre – samtidig med at hunden forsat skal have alle de vigtige næringsstoffer, som den har behov for. Dette er OLIVERS Weight Control foder udviklet til at tilgodese.
 8. Puppy – Adult - SeniorAlle OLIVERS produkter er udviklet med øje for at styrke hunden så godt som muligt i det fysiske stadie, den befinder sig i. Du finder derfor OLIVERS foder i varianter, der er tilpasset alle hundens livsstadier: ”Puppy”, ”Adult” eller ”Senior”. For at gøre det nemt for dig, har hvert livsstadie sin egen farve på vores foderposer.
 9. Small – Medium – Large Vores opskrift er derfor ens uanset om du har en Chihuahua eller end Grand Danois. Undtaget er naturligvis vores hvalpefoder, hvor store racer stiller særlige krav i vækstfasen – derfor finder du også vores hvalpefoder i en ”Large Breed” variant.

  Når vores foder er inddelt i ”Small, Medium og Large” handler det om pille-størrelsen, hvor du har valget mellem en lille, mellem eller stor foderpille – hvilken størrelse foderpille du skal vælge til din hund, hænger typisk sammen med hundens størrelse, men også hvad din hund foretrækker.
Har du brug for personlig rådgivning?