Over 1000 OLIVERS kunder har
allerede fået en nemmere hverdag...

10% i fast rabat på hele dit køb

Med fast levering fra OLIVERS får du 10% rabat på alle fremtidige leveringer.


Du kan altid frit tilføje ekstra varer til din automatiske abonnementslevering, inden vi sender den afsted til dig – og du får 10% rabat på hele kurven, uanset om det er foder, godbidder, legetøj eller andet tilbehør, du vælger.

Automatisk levering af måltider direkte til døren når det passer dig.

Fast levering fra OLIVERS betyder, at du får leveret måltiderne automatisk i den mængde og med det interval, der passer dig.

Ændrer du mening eller behov, kan du nemt udskyde din kommende levering eller tilføje ekstra produkter, som f.eks. godbidder eller tilbehør, som du lige står og mangler.

Vi sender dig altid en mail, så du kan nå at lave ændringer, inden vi sender varerne afsted til dig. Ønsker du at opsige dit abonnement, kan det gøres nemt og uden omkostninger, da der ingen binding er på OLIVERS foderabonnement.

Få fast levering af måltider fra OLIVERS

  • ✓ Slut med at løbe tør for forder
  • ✓ Vælg selv leveringsinterval
  • ✓ Ingen binding

Sådan kommer du i gang med dit OLIVERS abonnement

Tilmeld dit favoritfoder til et abonnement på produktsiden

Find først det OLIVERS foderprodukt, som du ønsker abonnement på. Klik helt indtil, du er på produktsiden for det enkelte produkt. Her kan du (nedenunder valg af variant og kg) tilmelde produktet til abonnement – det gøres helt enkelt ved at vælge et ugeinterval ud for ”Vælg fast levering”. Tryk hernæst på køb-knappen, og dit foder er tilmeldt et abonnement. Så nemt er det!

indgange