Din indkøbskurv er tom.

Hundesenge & Hundekurve

Hos OLIVER’S finder du hundesenge og hundekurve i mange forskellige størrelser, farver og materialer. Der er en hundeseng til både den store, den lille og den kræsne hund.

Kæmpe udvalg af hundesenge

Hundeseng og hundepuder udgør basisudstyret for hunde og OLIVER’S har et bredt udvalg i god kvalitet til din hund. OLIVER’S fører den super komfortable og moderne hundeseng BUSTERS i et slidstærk materiale, der er nemt at rengøre. BUSTERS hundeseng kan således både maskinevaskes og tørretumbles og fås i beige og sort.

OLIVER’S fører den superkomfortable og moderne hundeseng BUSTERS i et slidstærk materiale, der er nemt at rengøre. BUSTERS hundeseng kan således både maskinevaskes og tørretumbles og fås i beige og sort. BUSTERS hundeseng kommer i 4 forskellige størrelser - lige fra en størrelse small, der passer til små hunde som fx en Mops til en størrelse X-large, der passer til store hunde som fx en Golden Retriever.

OLIVER’s har også hundesenge med et moderigtig læderlook, der er nemme at rengøre. Hundesenge med læderlook findes i farven sort og i fire forskellige størrelse: small, medium, large og x-large. Hvis du er mere til hundesenge i plys med polyester-fleece fyld har OLIVER’S to størrelser: small og medium. Hundesengens pude kan vendes og betrækket kan tages af og vaskes.

En god hundeseng giver dig en gladere og mere afslappet hund

Det er vigtigt for din hund, at den har et sted, hvor den kan gå hen og slappe af. Ligesom det er vigtigt for mennesker at have et frirum, hvor de kan trække sig tilbage efter behov, har din hund også behov for et slags ”helle”. Med en hundeseng har din hund sig eget frirum, hvor den kan hvile sig, sove eller følge med i hvad der foregår omkring den, og du har et sted, du kan sende den hen, hvis den går i går i vejen eller mens familien spiser m.m.

Før du finder den optimale placering af hundekurv, er der nogle ting, du bør have med i dine overvejelser. For det første må stedet hverken være for koldt eller varmt. For det andet må du ikke placere hundesengen i direkte sollys. For det tredje skal du være opmærksom på ikke at stille hundekurven i træk, da træk kan gøre din hund forkølet og syg. Mange tænker ikke over det, men hvis hunden ofte ligger på det bare gulv, der er koldt, kan det være en medvirkende årsag til, at hunden får gigt på et senere tidspunkt i dens liv.

Din hund tilbringer en stor del af døgnet med at sove og det er derfor vigtigt at dens hundeseng er placeret optimalt og at hundesengen passer til din hunds størrelse, race og alder. Eksempelvis får nogle ældre hunde gigt og så er det endnu mere væsentligt, at din firbenende ven ligger godt med fx en god madras, selvopvarmende tæppe m.m. Det er også vigtigt, at hundesengen er komfortabel og blød, så din hund føler sig tryg og bruger sin hundeseng.